Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
s přítelem se nám zalíbily mobilní domy Lavaro. Chtela bych se zeptat, jestli s nimi mate někdo zkušenosti a jak je to hypotékou. Děkuji ![]()
Dobrý den, já na ně taky koukám nepřetržitě už skoro dva roky
ale recenze nejsou dobrý. Nedodržují podmínky, spousta lidem dluží peníze. Někteří nemají už ani dům ani peníze. Když si zadáte v Googlu lavarohouse zkušenosti. Vyjede vám stránka „Moje starosti“ kde je stížnosti desítky. Asi bych se bála
Ahoj před půl rokem jsme koupili v Hradci od nich dům s tím že ve smlouvě bylo psáno do Vánoc bude dům usazen konec ledna a dům stojí stále v Hradci po velkých urgencích prý přijede 3.1 dnes volal technik že to musí o týden posunout že snezi atd. V loni jsme jezdili kamionem nadmery takže víme že se to dá
Zdravím musím říci že Lavaro funguje asi tak že když ptáčka chutnají hezký zpívají skutečnost je že půjčka je vyřízena během jednoho dne dům zaplacen ale nedodání oni pracují pouze v létě když je slunečno jinak domy nevozí boji se a pokud je začněte urgovat přestanou komunikovat tak vůbec nevíme kdy bude dům dodán a usazen navíc jsem dostal tip že v Polsku mají stejné domy levnější a jsou ochotnější. Musím dodat že mi máme dům pro hendikep na vozíku je prostornější má stoupací dveře avetsi vstupní dveře bohužel díky vládě o 200 000 dražší takže stal skoro 600 000 Kč oproti původní ceně 350 000kc
@Qutback Wrangler tak ještě, že jsem se na to vykašlala. Měla jsem vybraný za 1500000kc. Snad se brzy dočkáte ![]()
Chci vás varovat před společností Lavaro House s. r. o. s jejich jednatelem Adamem Langem v čele, jsou to zloději!! 🤬
Dejte si na ně pozor ať taky nepřijdete o financování na vysněné projekty.
Od února 2022 čekáme na dodání domku, v první vlně si jejich zaměstnanec nespočítal hmotnost jeřábu versus maximální hmotnost mostu. A to ten stejný zaměstnanec prováděl prohlídku místa v listopadu 2021, kde všechno schválil a dokonce si za to účtujou 5k! Manžel jako proaktivní pako připravil druhé místo, ale termín závozu v září 2022 nám zrušili VEČER předem telefonicky, jakože to ruší a tečka. Že si máme dům vyzvednout na tom jejich parkáči a šlus.
Jelikož domluva s něma je opravdu chabá, dne 1.8.2023 jsme odstoupili od smlouvy. To je samozřejmě pro ně taky problém a tak se nyní bezdůvodně obohacují o téměř 2mil. korun.
NEDOPORUČUJI!!!
Ahoj holky, jsem jedna z těch, co byla skeptická po přečtení několika recenzí. Ale upřímně, nevím, o co všem těm lidem šlo. Můj nákup mobilního domku byl v pohodě, domeček vypadá úžasně, a já jsem super spoko
jediné co se pokazilo bylo to, že dodání trvalo o týden déle ![]()
@srnka6 zdravím, myslím, že jste měla jen velké štěstí. Je na ně takových trestních oznámení, že to není snad ani možné.. ![]()
Zašlo to tak daleko, že už o nich byla reportáž v černých ovcich
Jak říkám z mé zkušenosti všechno v pořádku a věřím že i další lidé mají pozitivní zkušenosti, každá mince má dvě strany ![]()
@LuckaBonadea Mila pani, nez zacnete nekoho pomlouvat, mela byste si overit fakta. Neni pravda, ze by o te spolecnosti existoval nejaky porad Cerne ovce natoz trestni oznameni.
Mozna byste se mela zamyslet nad sebou. Treba jste neco udelala spatne. Pak muzete byt nespokojena, ale z duvodu na Vasi strane.
Za rok ta firma proda vice jak 300 domu a pomlouvaji pouze Ti, kteri naji sami maslo na hlave.
@DgmarMV dobrý den, takže tím chcete říct, že pan Robert Mikulko pod touto firmou nepracoval? Jak se můžete vyjádřit k těmto informacím a panu Mikulkovi díky kterému nemají lidé své bydlení ani vrácené peníze?
Vaše firma se rozebírá nejen na stránkách „mojestarosti“
@LuckaBonadea Vim o koho jde. Od exekutora, ktery mu zkonfiskoval majetek, firma v drazbe koupila areal, ve kterem podnikal.
Firma s nim nema nic spolecneho.
Mikulko nikdy nebyl a neni zamestnancem spolecnosti.
Nechapu, jak muzete bez overeni informaci takhle nekoho vlacet po internetu.
Firma dala na moje starosti jasne prohlaseni uz pred lety, ze se od jmena Robert Mikulko distancuje.
Nu, my máme taky domek od Lavara a zjišťovali jsme si před nákupem informace… To co píšete „ty“ černý ovce, to je úplně jiná firma, to jste si asi něco spletla. Za nás spokojenost s Lavarem. Měnili nám jen varnou desku jinak žádný další problém ![]()