Zásuvky kuchyň

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.10.21 18:40

zásuvky kuchyň

Nemůžeme vůbec sekat do zdi. Zadali jsme si kuchyň u levnějšího dodavatele a samozřejmě to předpřipravené pro digestoř a světlo nesedí tam, kde to má být(neměli jsme na to vliv a překopat nesmíme) a ten po nás chce, abychom si na ty dva dráty, co trčí na obrázku, namontovali zásuvky. Co jsem pochopila, tak zapojí na zásuvky, která bude nad skříňkami tu digestoř a osvětlení.
Když se mi to rozleželo v hlavě, udělá mi to vůbec někdo, bez sekání do zdi? Přijde mi to trošku zvláštní, že by mi na vrchní skříňce ležela položená zásuvka napojená volně na drát.
Anonym, je to fakt pitomý dotaz, tak se stydím, ale potřebuji sehnat někoho, kdo by to udělala v podstatě když jsem se zamyslela, co mu mám vysvětlovat, tak mi to přijde poněkud divné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6509
3.10.21 19:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.21 19:18
@Magdaleeena píše:
Něco takového?https://www.neno.cz/…eho-rozvodu/

No do určité míry, ono jde i o to, že ta zásuvka tam asi napřed má být volně, aby to šlo někudy protáhnout, protože skříňky budou přímo na zdi.
Já když si představím, jak to má vypadat, tak si říkám, jestli si ten elektrikář nebude ťukat na čelo.

• Citovat
  • Upravit
76031
3.10.21 19:28

Nejsem odborník, ale myslím, že šikovný elektrikář to zvládne, a dráty se dají dát do takové lišty, nebude to vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.3.25 23:46

Vybírala jsem nové zásuvky a vypínače do našeho nového interiéru. Víte co se mi povedlo koupit? Pořídila jsem retro kulaté zásuvky a vypínače. Konkrétně od kliklap. cz Mají i ten svůj nezaměnitelný zvuk při zapnutí vypínače. Mohu říct, že jsem opravdu spokojená. Interiér s nimi vypadá opravdu velmi pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí