Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte tuto lavici: http://jysk.cz/…47/a/catalog
V Jysku jsem nikdy nic nekupovala a mám jen okrajový povědomí o tom, že je to low cost a možná nižší kvalita, nevím…
Podobnou lavici marně sháním, vím, že ji mívají v Lidlu, ale už jsem ji dlouho neviděla a kvalita prý nebyla nic moc.
Potřebovala bych něco na tenhle způsob do vstupní šatny, abych tam usadila syna a položila tam třeba tašku s nákupem. Nebo aby se u nás mohly starší návštevy přezout vsedě.
Díky za názory!
@beodenka My jsme jí kupovali přesně za tímto účelem, plus v ní máme uskladněné sezónní boty. Jsme s ní spokojení, jen manžel musel víko na sezení zespodu podbít silnější deskou, abychom jí neprosedli. Od té doby slouží dobře.
@cepcolatko Díky moc! Toho jsem se trochu bála, zas není tak levná, aby se s tím musely dělat psí kusy… Sehnat lavici do šatny začíná vypadat jako velkej problém. Moje obvyklá záchrana- IKEA- taky zklamala.
Jsou to krámy, za chvilku se to rozpadá. Máme z této řady botník kupovaný jako nouzovku… svůj účel splní, ale máme ho asi 2 roky a už se těším, až poletí do kamen…
Koukali jsme tam i na skříně, nejsem odborník, ale stačilo mi to vidět a viděla jsem, jak se to celé klepe. Jysk mám ráda - deky, povelčení, takové ty doplňky jsou super, garnyže, závěsy, záclony… ale nábytek neeee.
@cepcolatko Dobrý den, mohu se zeptat zpětně, mluvíte o Lavici z Lidlu? Aktuálně tento týden ji tam mají znovu a já potřebuji někoho kdo ji již má a kdo by mi poradil jestli je pevná, bytelná? Jestli za tu 1000kč to za to stojí… Je prý zatížitelná na 100kg, ale to je jen věta v textu v letáku ![]()