Lavičky do předsíně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
19.6.18 10:44

Lavičky do předsíně

Ahoj holky, mám dotaz ohledně vybavení předsíně. Strašně se mi líbí takové ty moderní lavičky. Ale nevím, kde nějakou moderní sehnat? Můžete mi poslat nějaké tipy? Případně fotky vašich předsíní pro inspiraci? Mám v plánu lavičku a k tomu pořídit nějaký botník. Nebo kombinovanou lavičku s již úložným prostorem. Předem dkěuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6659
19.6.18 10:47

Nevím, co je moderní lavička, ale já jsem zrovna dneska naši lavičku v předsíni pucovala a říkala jsem si, že jsme měli pořídit nějakou z tvrdého dřeva. Máme borovici a už po těch asi 4 letech vypadá dost jetě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.6.18 10:50

@klamonožka já právě přemýslím nad dřevěnýma nebo s polstrováním. Případně dřevěná a k tomu nakombinovat nějak vkusně polštářky. Nějaký doporučení? je i ta dřevěná pohodlná? :) a kde jsi pořizovala?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
19.6.18 11:05

Už ani nevím, odkud byla, je taková celkem obyčejná. :think: Pohodlná je, ono v té předsíni člověk nevysedává půl hodiny. :) Naopak bych se bála, že nějaké polstrování nebo polštářky se budou blbě udržovat, přeci jenom je předsíň taková „špinavější“ místnost. A když už, tak polštářky, ty se hodí do pračky a je to, pucovat polstrování by se mi nechtělo.

Jestli nemáte v předsíni okna (my třeba ne), tak doporučuju tam spíš nábytek ladit do světlejších odstínů, aby místnost nebyla úplně temná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.18 11:48

Mě se hrozně líbí v letáku Jysku teď tuším asi za 1700,– ale nám se sem nevejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15455
19.6.18 15:50

@Kristyna.Vechtova Která? Nenašla jsem. Můžeš dát odkaz? Už jsem o tom taky přemýšlela, ale porad nemám přesnou představu, jak by to mělo vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.18 17:28

@Sára 1 v letáku je za 1650,– na netu za 3290,– nevím proč a ještě ji mají v hnědé barvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.6.18 09:06
@Kristyna.Vechtova píše:
@Sára 1 v letáku je za 1650,– na netu za 3290,– nevím proč a ještě ji mají v hnědé barvě :)

Ta je moc hezka z toho Jisku děkuji :) právě taky nevím, jak to pak celý sladit? :think:
jestli dát nad tu lavičku věšáky na bundy a jak pak vkusně zakomponovat botník? Neporadí někdo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.18 09:22

@helenabr3 není za co, no my věšák máme z boku velké vestavěné skříně a botník zvlášť, tam kde byly dřív dveře do obýváku (ale ty jsme přesunuli úplně pryč a pak už je jen úzká chodbička do kuchyně takže i když by se mi lavička moc líbila tak není kam dát ba skříně se vzdát nemůžu je to obrovský úložný prostor to radši oželím lavičku ???? a ven na chodbu si ji nelajsknu dát přeci jen bydlíme v paneláku :D a bez botníku by tam trochu ztrácela význam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.6.18 15:30

Holky na internetu jsem pohledala a našla ještě takový. Mám dilema jestli s ůložným prostorem nebo bez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
26.6.18 15:38

Já bych dala jen tu lavičku bez šuplíčků. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 19:57

@helenabr3 záleží jestli ten úložný prostor využijte, pokud je to fakt jen na obutí tak by h dala bez, ale třeba u nás v bytě je úložný prostor potřeba furt takže mít ji kam dát volím s úložným :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
23.6.20 11:58

@helenabr3 tu su pekne lavicky do predsine , aj s polstrovanim, aj bez, aj s uloznym priestorom - to uz zavisi asi od vkusu a individualnych praktickych moznosti.
aj tu maju celkom jednoduche lavice , niektore su tiez zaujmave, no viac sa mi pacia tie prve.
pekne su aj tieto drevene lavicky , akurat nie vsetky sa hodia a zmestia aj do predsiene - tieto su skor asi urcene von, ale niektore masivne so zaujmavym tvarom by mohli byt zaujmavym doplnkom :) aj na terasu si ich viem pekne predstavit :)
vela stastia prajem s vyberom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
23.6.20 12:02

Koukám, že před dvěma lety ještě frčel prováns :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...