Rostoucí židle

1479
15.6.18 17:55

Rostoucí židle

Dobrý den, ráda bych se optala maminek co maji zkusenosti s rostouci zidli.Jaka znacka je dobra? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
249
15.6.18 18:06
@evíček 84 píše:
Dobrý den, ráda bych se optala maminek co maji zkusenosti s rostouci zidli.Jaka znacka je dobra? Děkuji

My máme židli Jitro. Kupovali jsme s veškerým příslušenstvím, tj. baby vložka, pultík, podnožka, botičky (dole na nohách židle) a vyšla nás na 4000,–, vybrali jsme si vlastní barevnou kombinaci. Zpracování židle fajn, uvidíme, jak vydrží. Problém byl u sestavování, moc to nejde seřídit tak, aby se židle trochu nekývala. Co mě trochu překvapilo, je poměrně slabá vrstva barvy. Dcera má umělohmotný hrneček s pítkem, párkrát s ním flákla hranou do pultíku a jsou tam vrypy. Takže je potřeba počítat s tím, že estetická stránka této židle určitě není věčná a bude potřeba to nechat přestříkat. Kdybych se rozhodovala znovu, vzala bych židli, co měli nedávno v Lidlu, za nižší cenu. Tohle by byla až druhá varianta. Ale nelituji, s umělohmotnými židličkami se to nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
15.6.18 18:25

Máme židle Sedees a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
15.6.18 18:30

Máme Stokke a Jitro, Stokke je jednoznačne lepší. Co jsem viděla jiné levnější, všechny měly o poznání horší stabilitu (i to Jitro je o něco horší než Stokke, ale ještě to jde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
15.6.18 18:35

mame jitro a v pohode, nekyve se vubec. Jen jsme vlastně reklamovali tu utahovácí tyč s kulickami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.6.18 19:01

Mám Kláru a je to nejlepší židle, co znám. Měli jsme i jitro, ale tahle je lepší.

• Citovat
  • Upravit
2155
15.6.18 19:21

Ještě bych dodala, že hodně těch levnějších rostoucích židlí má zádovou opěrku pouze rovnou desku, ne ohýbanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
15.6.18 19:26

Máme Jitro a Herlag Tipp Topp a ta druhá mi přijde lepší. Jitro je jen překližka, nedrží tam jeden šroub, navíc máme přírodní lakovanou a už po prvním rozlití vody se ten lak začal odchlipovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.6.18 19:52

Meli jsme jitro a šlo z domu - ta kvalita je mizerná - jak tu někdo zmínil po chvíli se koupal lak a to při úplně běžném uzivani. Teď mame pro oba kluky od hyrak design a je to fakt rozdíl. Časem jim k tomu koupim i psací stoly a porostou s nimi cele dětství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
15.6.18 20:18

Mame stokke tripp trapp a jsem nadsena, sice byla draha ale je kvalitni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
15.6.18 20:31

Máme Jitro, pultík myji každý den, často přímo pod vodou a nic se nám nikde neloupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.6.18 18:54

Mame tuhle a druhou typ jako jitro a tahle se mi zda lepsi :palec: https://www.sbazar.cz/hyrakovam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.6.18 19:00

@Tichošlápek je ted koukam, ze maji svuj web, ja je nasla na sbazaru :mrgreen: a mame tu samou, jsem spokojena, libi se mi taky i ten psaci stul :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
16.6.18 19:14

@Káťa19 Ale taky má rovná záda. To jich má bohužel většnia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.6.18 19:26

@selia a to nejak hodne vadi? :think: kluk se malokdy o ni opira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie