Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, ráda bych se optala maminek co maji zkusenosti s rostouci zidli.Jaka znacka je dobra? Děkuji
@evíček 84 píše:
Dobrý den, ráda bych se optala maminek co maji zkusenosti s rostouci zidli.Jaka znacka je dobra? Děkuji
My máme židli Jitro. Kupovali jsme s veškerým příslušenstvím, tj. baby vložka, pultík, podnožka, botičky (dole na nohách židle) a vyšla nás na 4000,–, vybrali jsme si vlastní barevnou kombinaci. Zpracování židle fajn, uvidíme, jak vydrží. Problém byl u sestavování, moc to nejde seřídit tak, aby se židle trochu nekývala. Co mě trochu překvapilo, je poměrně slabá vrstva barvy. Dcera má umělohmotný hrneček s pítkem, párkrát s ním flákla hranou do pultíku a jsou tam vrypy. Takže je potřeba počítat s tím, že estetická stránka této židle určitě není věčná a bude potřeba to nechat přestříkat. Kdybych se rozhodovala znovu, vzala bych židli, co měli nedávno v Lidlu, za nižší cenu. Tohle by byla až druhá varianta. Ale nelituji, s umělohmotnými židličkami se to nedá srovnat.
Máme Stokke a Jitro, Stokke je jednoznačne lepší. Co jsem viděla jiné levnější, všechny měly o poznání horší stabilitu (i to Jitro je o něco horší než Stokke, ale ještě to jde).
mame jitro a v pohode, nekyve se vubec. Jen jsme vlastně reklamovali tu utahovácí tyč s kulickami
Mám Kláru a je to nejlepší židle, co znám. Měli jsme i jitro, ale tahle je lepší.
Ještě bych dodala, že hodně těch levnějších rostoucích židlí má zádovou opěrku pouze rovnou desku, ne ohýbanou.
Máme Jitro a Herlag Tipp Topp a ta druhá mi přijde lepší. Jitro je jen překližka, nedrží tam jeden šroub, navíc máme přírodní lakovanou a už po prvním rozlití vody se ten lak začal odchlipovat.
Meli jsme jitro a šlo z domu - ta kvalita je mizerná - jak tu někdo zmínil po chvíli se koupal lak a to při úplně běžném uzivani. Teď mame pro oba kluky od hyrak design a je to fakt rozdíl. Časem jim k tomu koupim i psací stoly a porostou s nimi cele dětství
Mame stokke tripp trapp a jsem nadsena, sice byla draha ale je kvalitni…
Máme Jitro, pultík myji každý den, často přímo pod vodou a nic se nám nikde neloupe.
Mame tuhle a druhou typ jako jitro a tahle se mi zda lepsi
https://www.sbazar.cz/hyrakovam
@Tichošlápek je ted koukam, ze maji svuj web, ja je nasla na sbazaru
a mame tu samou, jsem spokojena, libi se mi taky i ten psaci stul ![]()