Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky ![]()
V červnu nastupuji do Bohdanče…
Chci se zeptat, byla jste tam některá nebo někdo z Vašich blízkých?
Je to moje poprvé a vůbec nevím, co od toho očekávat. Jak to tam funguje?
Může se normálně na víkendy domů?
Díky ![]()
@LUCI píše:
Ahoj holky![]()
V červnu nastupuji do Bohdanče…
Díky
Chci se zeptat, byla jste tam některá nebo někdo z Vašich blízkých?
Je to moje poprvé a vůbec nevím, co od toho očekávat. Jak to tam funguje?
Může se normálně na víkendy domů?
Byla, ale už je to hodně let.
Jedeš do lázní, tak si to užij - proč bys jezdila domů?
@LUCI
Lázně jako lázně, podobný, jako všude jinde.
Víš co? Posílám Ti raději diskusi (jen 1 stránka),kde jsme plkaly o lázních, třeba Ti to k něčemu bude, zvl. když jsi ještě nebyla. Takže i to „vybavení“ s sebou, já už mám i zajetý seznam
, vše jsem tam psala.
Když tak pisni, zda Ti to k něčemu bylo. ![]()
Byla tam loni naše babička
je to tam krásný, areál je super vymyšlený, bydlí se přímo v něm, budovy jsou postaveny do čtverce a všechny jsou průchozí, takže když jdeš do jiné budovy a je ošklivo, tak ani nemusíš ven
Nám se tam jako návštěvě moc líbilo, na pokoji jsme teda nebyli
nádherný park, nějaká kultura
Babča teda domů nejezdila, to ani nevím, jestli se obvykle jezdí teda. A byla hrozně moc spokojená. Určitě si to užiješ ![]()
Ahoj, tchýně tam jezdí, je to tam pěkný, pokoje hezký, ale na víkendy domů nejezdila, nesmělo se, letos tam ještě nebyla, tak nevím, ale co říkala, tak jedna paní odjela a vychmátli ji a musela platit celý pobyt pojišťovně, tak nevím, mohlo se to změnit. Já jet do lázní, tak mě domů nedostanou, jé já bych si krásně odpočinula ![]()
@amka.82 píše:
Ahoj, tchýně tam jezdí, je to tam pěkný, pokoje hezký, ale na víkendy domů nejezdila, nesmělo se, letos tam ještě nebyla, tak nevím, ale co říkala, tak jedna paní odjela a vychmátli ji a musela platit celý pobyt pojišťovně, tak nevím, mohlo se to změnit.Já jet do lázní, tak mě domů nedostanou, jé já bych si krásně odpočinula :mrgreen:
No že jooo? ![]()
Já jsem byla ted delší dobu kvůli nemoci bez dětí… Chtěla bych prostě na víkendy domů…
@LUCI píše:
Já jsem byla ted delší dobu kvůli nemoci bez dětí… Chtěla bych prostě na víkendy domů…
Však mohou s manželem přijet za tebou.
nebooj, to bude v pohodě, hlavní je dát se do pořádku zdravotně. ![]()