Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli náhodou nemáte někdo taky schválené lázně Klimkovice a čekáte jen na zaslání termínu z lázní. Já bych měla jet koncem měsíce, když jsem tam tak pro info volala. Byla bych ráda kdyby jste některá jela když písnete
. Myška
ahoj myško, nevím, jestli chodíš na www.neplodnost.cz, pokud ne, tak si tam hoď stejný dotaz, tam je větší pravděpodobnost, že se ti někdo ozve, tedy jestli to má něco společného s neplodností
![]()
ps já tam byla a bylo skvěle, a s nikým jsem domluvená nebyla a nakonec z nás s holkama byla skvělá parta hic
, já tam byla v květnu
zdraví B.
Borisko díky moc zkusím to dát na ten web třeba se někdo najde uvidíme. Asi to vydím na konec dubna začátek května. Taky si myslím, že tam třeba na někoho narazím až tam. Takže ještě jednou díkec Myška
ahoj já mám taky schválené klimkovice,ale nástup nevím,mělo by to byt do 1.6.2009
ahoj nějak jsem klikla na tvůj odzak neplodnost.cz a nějak to nefuguje ![]()
Obnovuji téma:
mám schvalné lázně, ale kdyz jsem tam volala řekli, že prost týden před nástupem mi zavolají, že mam nastup.
Jsem pracujícíc, za mě takhle ze dne na den nemá kdo pracovat… odhlásit si pacienty, volat jim, at nechodí.
Jak to probíhalo u vas?