Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vokishka píše:
Chyba, mas citovat [/citaceOmlouvám se, moje paměť!
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat, tyhle prázdniny bych pravděpodobně měla jet do lázní skrz operaci slepého střeva s pozdějším zánětem a problémy. gynekoložka doporučovala klimkovice a upřímně se tam celkem bojím, nenašla jsem moc recenzí od dívek co by tam jely a jejich názor. nikdy jsem na 4 týdny nikde pryč nebyla a taky je mi teprve 14 za pár dní 15. jisté to teda úplně není ale strašně mě to stresuje a nedokážu na nic jiného myslet. nevíte jaké lázně mám na výběr popřípadě něco co bych měla vědět?
Tak teď!
@Takco píše:
Tak teď!
Nechapu, proc to neřeší s rodici. A úplně nevim, Klimkovice jsou na tohle?
Ano, Klimkovice jsou na pohyb plus se tam jezdi po slepaku. Ja tam byla jako puboska. Je to tam v pohode. Na noc se dnes ale odevzdavaji notasy, pres den jej mit muzes. Mobily neresi. Skolu ted resit nebudes. Jedine, co by bylo fajn, kdybys tam jela az v 15 a mela vychazky, jimak budes muset chodit spolecne ven s ostatnimi.
@vokishka píše:
Nechapu, proc to neřeší s rodici. A úplně nevim, Klimkovice jsou na tohle?
A co ti vadí že se ptá tady?
Pokud umíš pouzívat jakýkoliv prohlížeč zadej Klimkovice a dočteš se vše o zmíněných lázních
@vyrovnaná žena píše:
Lázně můžeš kdykoliv ukončit, nemusíš tam být 4 týdny
Pokud to ma na pojistovnu, nemuze to jen tak ukončit. Ona konkrétně uz vubec, kdyz neni plnoleta.
@vyrovnaná žena píše:
A co ti vadí že se ptá tady?
Pokud umíš pouzívat jakýkoliv prohlížeč zadej Klimkovice a dočteš se vše o zmíněných lázních
Kdyz uz nic jineho, je to tu od 16 let
Tak lázně nejsou povinné. Ale po slepém střevu, zvláště u dospívající dívky, je lze jen velice doporučit. Ono se ti tam nic strašného nestane, neboj, bude to fajn.
Dobrý den chtěla bych se zeptat, tyhle prázdniny bych pravděpodobně měla jet do lázní skrz operaci slepého střeva s pozdějším zánětem a problémy. gynekoložka doporučovala klimkovice a upřímně se tam celkem bojím, nenašla jsem moc recenzí od dívek co by tam jely a jejich názor. nikdy jsem na 4 týdny nikde pryč nebyla a taky je mi teprve 14 za pár dní 15. jisté to teda úplně není ale strašně mě to stresuje a nedokážu na nic jiného myslet. nevíte jaké lázně mám na výběr popřípadě něco co bych měla vědět?