lázně pro dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
lázně pro dítě
maminky, máte některá zkušenost s doprovodem dítěte do lázní? Dceři je 3.5. Na imonologii nám doporučili lázně kvůli opaovaným infekcícm dolních cest dýchacích, paní dotkorka říkala, že pojišŤovna uhradí pobyt i mě, ale někde na netu byla zpráva, že některé pojišťovny pobyt doprovodu nehradí. My mám OZP a vzheldem k tomu, že jsem díky zdravotním ustavu dcery bez práce a rodičák už nemáme,tak by placený pobyt pro nsá byl problém. Díky za vaše příspěvky. M
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj jako maminka dítěte do 6ti let věku máš nárok na hrazení pobytu, co si budeš muset zaplatit je 60ti korunový poplatek jak za tebe tak za dítě tj 120kč denně
jinak by jsi se o tom zda ti to pojišťovna bude hradit měla obrátit přímo na ně, rozhodně 3,5 leté dítě nikde do lázní bez maminky nevezmou, dělala jsem v Janských lázních a tam bylo automatické, že s takto malými dětmi jezdily maminky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
3,5 leté dítě samozřejmě do lázní potřebuje doprovod takže ti pobyt i stravu určitě proplatí. Se synem jsem loni byla v Luhačovicích (opravdu spokojenost) a musím říct, že lázně hodně pomohly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky moc, příští týden zajdu za naší pediatričkou a sepíšeme to, chtěli bychom taky do Luhačovic.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit