Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky, chtěla bych se zeptat na lázně. Snažím se přírodně 13let (po 12letech se zadarilo, ale bohužel mimoděložní) teď mám první ET co nevyšlo
tak jsem si řekla že potřebuji nějak vypnout. Dozvěděla jsem se že jsou lázně na neplodnost. Nevíte někdo jaké jsou podmínky prosím? Moc děkuji za každou odpověď ![]()
@BessinkaŤapinka Frantiskovy lazne jsou gynekologicke problemy i neplodnost, doporucuji, prosla jsem po operaci a delaji tam vse mozne pro regeneraci a nakopnuti organismu…musis ale pocitat se vsim - kdyz do tebe narvou to jejich lecive bahno, je to hustarna…ale mam dva vytouzene andilky. ![]()
Aha moc děkuji, já jsem od Ostravy tak bych možná skusila Klimkovice ![]()
@BessinkaŤapinka Holky co nemůžou otěhotnět jezdí do Klimkovic. Jezdím tam pravidelně a těchhle holek je tam dost. A šaty sebou, budou se hodit na společenské večery. Já minule vezla 4 outfity na každé tanečky jeden a houby. Byl covid a všechno zavřeli. Ne jen tenisky a elasťáky na cvičení
Hlavně tam potřebujeme někoho s autem. Mají jen Habánské sklepy a to se po měsíci fakt už nedá pít. Je třeba dojet na zásoby do Ostravy
Lázeňských šviháků je tam taky pořád dost. Ale jak už nejsem úplně nejmladší, tak mě už o tanec nežádají. Klimkovice mám ráda.
Myslím si že nebudu mít nějak náladu tancovat
ale i tak moc děkuji
stejně bude zase všechno zavřené
![]()
Poptej se na gyndě, případně obvodní. Klimkovice
Já tam kdysi byla po blbým slepáku, ale pamatuju, že tam byly holky s těmito potížemi. Držím palce ![]()
Na gyn. se jezdí do Františkových, Klimkovic a Lázní Bělohrad. Nejlepší by měly Františkovy.
Klimkovice mají zaměření na rehabilitaci a gynda je trochu „bokem“. Je tam fajn.
Na gyn. indikací bych ale dala přednost Františkam.
O Bělohrad nemám info.
@jejjej moc moc děkuji, pokud je dostanu tak pojedu do Františkových ![]()
@BessinkaŤapinka Ahoj, zrovna jsem ve Františkových a můžu jen doporučit, vím že Františky jsou na gynekologické problémy vyhlášené, doporučil mi je sám doktor z CAR a navíc to okolí tady je krásné! Prostě lázeňské město, zatímco Klimkovice jsou spíše sanatorium (ale okolí taky pěkné). Jsem taky z Ostravy, ale té cesty vůbec nelituji 😊Myslím si, že člověk takový kousek od domova se tak nezrelaxuje jako úplně v cizím prostředí 😊ale každopádně záleží na Tobě 🤗
@Hanča A můžu se zeptat, co jste měla za diagnózy? Dneska jsem mluvila s CAREM a nějak se jim nexhce mi to napsat. Že se musí dohodnout. Ještě by mě zajímalo kolik se doplácí ve Frantovych, jestli nevadí že se ptám… Děkuji
![]()
@BessinkaŤapinka Mám diagnózu N970 - Primární sterilitu, PCOS a dvě neúspěšně IVF za sebou a navrhl mi to sám lékař v CAR před dalším IVF. Ale slyšela jsem, že se žádný doktor do toho moc nežene, tak jsem asi narazila na opravdu dobrého 🤷♀️
A ten doplatek no je to dost individuální dle hotelu, sezóny a typu pokoje. Pro příklad já mám hotel Luisa se sprchou a WC na pokoji, mám spolubydlící a doplácela jsem 9 700 Kč (bez WC a sprchy to vycházelo necelých 5 tis) platí se totiž i nějaký kulturní poplatek městu. Poslalo mi to přímo středisko lázní ve zvacím dopise, takže po domluvě se to dá i změnit. Klidně se ptejte ![]()
@Hanča A tak mi to pan doktor Napsal, teď musím počkat jak mi to přijde a musím to donést mému gynekologovi, a ten mi to vypsat…
jake to tam je? Koukala jsem na hotely a všechno a můžu říct že je to docela drahé… Na to že mě první ET přišel na nějakých 20tis…
uvidíme co mi nabídnou a jak si to tam užíváte? Jen doufám že to nebudu mít přes Vánoce
![]()
@BessinkaŤapinka Je to drahé docela no, ale jde si potom zavolat že byste chtěla turistický pokoj třeba a tam je ten doplatek okolo 5 tis myslím, zase je třeba brát to že člověk tady už nic nemusí utratit, takže 3 týdny jíte zadarmo
takže se vám to vesměs vrátí. Já si právě řekla, že když už jsem do toho vrazila tolik peněz, tak proč ne do věci, která podpoří zdraví a mysl ![]()
Užívám, ale ne všechny procedury jsou příjemné no a hlavně počasí se dost pokazilo, tak odpoledne je takové nudnější. Ale jinak je to tady moc fajn ![]()
@Hanča A jako jasně no… Ale kdo ví co mě ještě čeká
jake tam máte procedury? A které jsou nepříjemné? Jasně no nic neutracite… Ale co jsem koukala jinam tak je to jiné no…
uvidíme co mi nabídnou a za kolik
![]()
Do František ti jede Pendolino a za pokus nic nedáš, je tam krásně ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.