Lázně pro neplodnost

26.10.21 21:29

Lázně pro neplodnost

Ahojte holky, chtěla bych se zeptat na lázně. Snažím se přírodně 13let (po 12letech se zadarilo, ale bohužel mimoděložní) teď mám první ET co nevyšlo :,( :,( :,( :,( tak jsem si řekla že potřebuji nějak vypnout. Dozvěděla jsem se že jsou lázně na neplodnost. Nevíte někdo jaké jsou podmínky prosím? Moc děkuji za každou odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.10.21 21:50

@BessinkaŤapinka Frantiskovy lazne jsou gynekologicke problemy i neplodnost, doporucuji, prosla jsem po operaci a delaji tam vse mozne pro regeneraci a nakopnuti organismu…musis ale pocitat se vsim - kdyz do tebe narvou to jejich lecive bahno, je to hustarna…ale mam dva vytouzene andilky. :dance:

• Citovat
  • Upravit
26.10.21 21:52

Aha moc děkuji, já jsem od Ostravy tak bych možná skusila Klimkovice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.21 22:17

@BessinkaŤapinka Holky co nemůžou otěhotnět jezdí do Klimkovic. Jezdím tam pravidelně a těchhle holek je tam dost. A šaty sebou, budou se hodit na společenské večery. Já minule vezla 4 outfity na každé tanečky jeden a houby. Byl covid a všechno zavřeli. Ne jen tenisky a elasťáky na cvičení :-) Hlavně tam potřebujeme někoho s autem. Mají jen Habánské sklepy a to se po měsíci fakt už nedá pít. Je třeba dojet na zásoby do Ostravy :-) Lázeňských šviháků je tam taky pořád dost. Ale jak už nejsem úplně nejmladší, tak mě už o tanec nežádají. Klimkovice mám ráda.

• Citovat
  • Upravit
26.10.21 22:19

Myslím si že nebudu mít nějak náladu tancovat :dance: :dance: :dance: ale i tak moc děkuji :srdce: stejně bude zase všechno zavřené :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
27.10.21 07:35

Poptej se na gyndě, případně obvodní. Klimkovice :kytka: Já tam kdysi byla po blbým slepáku, ale pamatuju, že tam byly holky s těmito potížemi. Držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
2359
27.10.21 09:22

Na gyn. se jezdí do Františkových, Klimkovic a Lázní Bělohrad. Nejlepší by měly Františkovy.
Klimkovice mají zaměření na rehabilitaci a gynda je trochu „bokem“. Je tam fajn.
Na gyn. indikací bych ale dala přednost Františkam.
O Bělohrad nemám info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.21 12:49

@jejjej moc moc děkuji, pokud je dostanu tak pojedu do Františkových :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.10.21 14:10

@BessinkaŤapinka Ahoj, zrovna jsem ve Františkových a můžu jen doporučit, vím že Františky jsou na gynekologické problémy vyhlášené, doporučil mi je sám doktor z CAR a navíc to okolí tady je krásné! Prostě lázeňské město, zatímco Klimkovice jsou spíše sanatorium (ale okolí taky pěkné). Jsem taky z Ostravy, ale té cesty vůbec nelituji 😊Myslím si, že člověk takový kousek od domova se tak nezrelaxuje jako úplně v cizím prostředí 😊ale každopádně záleží na Tobě 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.21 13:48

@Hanča A můžu se zeptat, co jste měla za diagnózy? Dneska jsem mluvila s CAREM a nějak se jim nexhce mi to napsat. Že se musí dohodnout. Ještě by mě zajímalo kolik se doplácí ve Frantovych, jestli nevadí že se ptám… Děkuji :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.10.21 22:09

@BessinkaŤapinka Mám diagnózu N970 - Primární sterilitu, PCOS a dvě neúspěšně IVF za sebou a navrhl mi to sám lékař v CAR před dalším IVF. Ale slyšela jsem, že se žádný doktor do toho moc nežene, tak jsem asi narazila na opravdu dobrého 🤷‍♀️
A ten doplatek no je to dost individuální dle hotelu, sezóny a typu pokoje. Pro příklad já mám hotel Luisa se sprchou a WC na pokoji, mám spolubydlící a doplácela jsem 9 700 Kč (bez WC a sprchy to vycházelo necelých 5 tis) platí se totiž i nějaký kulturní poplatek městu. Poslalo mi to přímo středisko lázní ve zvacím dopise, takže po domluvě se to dá i změnit. Klidně se ptejte :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.21 13:07

@Hanča A tak mi to pan doktor Napsal, teď musím počkat jak mi to přijde a musím to donést mému gynekologovi, a ten mi to vypsat… :palec: jake to tam je? Koukala jsem na hotely a všechno a můžu říct že je to docela drahé… Na to že mě první ET přišel na nějakých 20tis… :( uvidíme co mi nabídnou a jak si to tam užíváte? Jen doufám že to nebudu mít přes Vánoce :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.11.21 13:53

@BessinkaŤapinka Je to drahé docela no, ale jde si potom zavolat že byste chtěla turistický pokoj třeba a tam je ten doplatek okolo 5 tis myslím, zase je třeba brát to že člověk tady už nic nemusí utratit, takže 3 týdny jíte zadarmo :D takže se vám to vesměs vrátí. Já si právě řekla, že když už jsem do toho vrazila tolik peněz, tak proč ne do věci, která podpoří zdraví a mysl :andel:
Užívám, ale ne všechny procedury jsou příjemné no a hlavně počasí se dost pokazilo, tak odpoledne je takové nudnější. Ale jinak je to tady moc fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.21 13:56

@Hanča A jako jasně no… Ale kdo ví co mě ještě čeká :zed: :zed: :zed: jake tam máte procedury? A které jsou nepříjemné? Jasně no nic neutracite… Ale co jsem koukala jinam tak je to jiné no… :oops: :oops: :oops: uvidíme co mi nabídnou a za kolik :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24777
1.11.21 13:58

Do František ti jede Pendolino a za pokus nic nedáš, je tam krásně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.