Léčba po konizaci čípku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.1.20 17:29

Konizace a antikoncepce

Obnovuji diskuzi, prosím, jak jste to měli s konizací a antikoncepcí? Každý dr. prý doporučuje něco jiného, jeden přestat antikoncepci užívat a druhý, že se může normálně brát. Máte někdo zkušenost?
V nemocnici mi řekli, že antikoncepci můžu normálně brát, ale že musím chodit, kvůli riziku těch krevních sraženin. Když jsem se ptala na neschopenku, tak prý nárok mám, že pokud chci, tak mi ji napíšou a pokud ne, tak můžu jít normálně do práce.
Trošku se mi to tluče s tím, co jsem všude četla a se zkušenostmi známých, kdy jsem měla informaci, že se musí odpočívat a aspon týden být v klidu. A ted mi řeknou, že můžu normálně do práce a že mám chodit.. Tak jsem z toho zmatená jak včelka zjara :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2129
6.1.20 17:41
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi, prosím, jak jste to měli s konizací a antikoncepcí? Každý dr. prý doporučuje něco jiného, jeden přestat antikoncepci užívat a druhý, že se může normálně brát. Máte někdo zkušenost?
V nemocnici mi řekli, že antikoncepci můžu normálně brát, ale že musím chodit, kvůli riziku těch krevních sraženin. Když jsem se ptala na neschopenku, tak prý nárok mám, že pokud chci, tak mi ji napíšou a pokud ne, tak můžu jít normálně do práce.
Trošku se mi to tluče s tím, co jsem všude četla a se zkušenostmi známých, kdy jsem měla informaci, že se musí odpočívat a aspon týden být v klidu. A ted mi řeknou, že můžu normálně do práce a že mám chodit.. Tak jsem z toho zmatená jak včelka zjara :nevim:

Ohledně antikoncepce nevím, už roky ji neberu.Vo se tyče neschopenky-mne dělali konizaci ambulantne, odpálili, zatavili a řekli šetřili režim. Pokud je ale sedave zaměstnání, tak prý mužů normálně do práce, pokud fyzicky náročné, tak určitě být doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
2.2.20 16:44

Ahoj holky potřebuji poradit jsem 4 den po konizaci a mám trochi zapachajici vytok mela jste to nejaka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4925
2.2.20 19:00

@Julcakarel S tím bohužel (nebo spíš naštěstí) nemám žádnou zkušenost. Cinkni ráno na gyndu a raději se na to zeptej, ať se ti nerozjede zánět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
2.2.20 20:18

@Zesta raději ano ale bojím se že se mi tam bude stourat :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4925
2.2.20 20:28

@Julcakarel Třeba poradí jenom po telefonu, co si jako první pomoc koupit v lékárně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
3.2.20 12:48

@Zesta tak jsem dostala cipky cicatridina stali 420kc :roll: ale snad pomohou a dnes jsem zacala i krvácet mírně i když jsem to mela dostat az za 14 dni tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.20 14:28

Krvácet můžete, pokud to není nějak moc. Já jsem po konizaci 14 dní, špiním pořád, ještě jsme si se segrou dělali srandu kolik odstínů z člověka může vycházet, od tmavé přes žlutou po růžovou :D Jednu dobu mi taky přišlo, že to zapáchá, ale určitý zápach je prý normální z toho, jak to vypalují. Teďka už je to v pohodě. A když půjdete k doktoru, nic vám dělat nebude, taky se v tom nechtějí štourat pokud to není nutné nebo třeba nekrvácíte nějak moc, aby zastavili krvácení… Ty čípky jsou prej fajn na hojení :)

• Citovat
  • Upravit
3361
3.2.20 14:56
@Anonymní píše:
Krvácet můžete, pokud to není nějak moc. Já jsem po konizaci 14 dní, špiním pořád, ještě jsme si se segrou dělali srandu kolik odstínů z člověka může vycházet, od tmavé přes žlutou po růžovou :D Jednu dobu mi taky přišlo, že to zapáchá, ale určitý zápach je prý normální z toho, jak to vypalují. Teďka už je to v pohodě. A když půjdete k doktoru, nic vám dělat nebude, taky se v tom nechtějí štourat pokud to není nutné nebo třeba nekrvácíte nějak moc, aby zastavili krvácení… Ty čípky jsou prej fajn na hojení :)

Jeee tak to jste mě uklidnila Já se tak bala co zas mi budou dělat ted jen aby příští týden dopadli Dobře výsledky s hystologie a budu spokojena :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí