Léčba rakoviny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35327
15.4.11 17:30

Ale ja vam to neberu :wink: Ja mam 11 let zkusenosti a podle toho soudim…sama pro sebe a pro ty, ktere to zajima a ptaji se na muj nazor… ostatnim ho nevnucuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
15.4.11 20:33

Ale já ti ho také nebru :wink: . Obě dvě sem píšeme své názory. Tak je to, myslím si, v pořádku :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.12 11:30
@Anonymní píše:
Nevím, co si o tom mám myslet, ale fakt to tvrdili.
Díky za tip :srdce:

Podle mě, to byli nezodpovědné hovada…no a? můj život to není .....fakt maras… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.12 11:32

Ahoj, chtěla jsem se zeptat mému bratrovi, zjistili nedávno rakovinu tl. střeva bohužel 2 stádium vím že je to u většina mužů nejvíce prý náchylné, a mám dotaz teda jak se to léčí protože oni ho jednou týdně ozáří a nic? Četla jsem že to jde i operativně…Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
21.12.12 11:16

Ja bych se chtela zeta mati je p rakovina prsa od kdyz bych mela chodit na utz .prsa.pri musi byt dva pripady v rodine. zensky rakovina. vajecniku. delohy nebiolo prsa. mancini deda je po rakovine zaludku. toov. otcova a sestap je po sestra je po leukem
ii.tak jak otcova babicka a jeji dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
21.12.12 20:12

Na utz muzes chodit jak chces, vzhledem k anamneze, bych chodila jednou za rok az dva. Bohuzel to pojistovna neplati, neni to prevence hrazena pojistovnou. Od 40 let se doporucuje chodit jednou za dva roky na MMG, meztim na UZ, opet pojistovna nehradi ani jedno. Pojistovna hradi az MG od 45 let a to jednou za dva roky. Od 45 let se doporucuje chodit kazdy rok, od 50 pak jednou za dva roky( pokud zena bere hormony tak kazdy rok).
To je doporuceni od nas, samozrejme obecne, pro kazdeho muze byt upraveno podle typu prsu, anamnezy apod…

Pojistovna hradi jako prevenci jen MG jednou za dva roky od 45 let( a s tim spojena event. doplnujici vysetreni, pokud jsou potreba).
Jinak je mozne mit UZ hrazeny od pojistovny jen v pripade, ze ma zena nejaky problem( bulku, vytok apod) a dr. ji napise zadanku s uvedenim problemu( jde to do jeho nakladu, takze to urcite nebude psat kazdy rok). Podobne to plati u MG po 40. roce veku.

Je to trochu slozitejsi, zalezi hodne na dr. a diagnoze jakou napise na zadanku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabrielagabri
22.6.13 00:09

www.mou.cz,maji i Narodni registr, kde zjisti, ktery typ lecby je nejlepsi. Dale: http://janoch.borec.cz/p_lecba.html

• Citovat
  • Upravit
169
10.5.14 09:36

Ahoj holky kamaradce se na jazyku udelala boule byla hnisava pak začala černaš šla k mudr a odebrala vzorky a nasadila antb…kamaradka pořád pláče že je to určitě nádor ale to by jí přece mudr nedla antb ne??? přikládam fotku první jak je to černý to je před tím než začala antb brát a druha po 4 dnech braní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80052
19.10.20 19:11
@Markéta M píše:
Já myslím, že lidské tělo je velmi důmyslný „přístroj“, který moc dobře ví co, jak a proč dělá. Vše má svůj důvod a nic se neděje bez příčiny. Mnohdy ji neznáme, ale to neznamená, že žádná není.
Germánská nová medicína mnoho příčin řady onemocnění našla. A její biologické zákony se dají velmi dobře ověřit zkušenostmi a pozorováním… :wink:

Jo? A když onemocní třeba miminko? To co tu píšeš je blábol. A právě kvůli takovým blábolům se vždycky rozcilim. Umíš si představit, jak je matce, která má nemocné malé, třeba půlroční děcko, a tady se docte tyhle kecy? Ještě by mohl někdo přihodit mé oblíbené - to si lidi způsobují sami svým negativistickym přístupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí