Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Prosim vas, mate niekto s tymto skusenost?
Cca 3 dni ma boli jazyk. Ide o bolest ako ked si jazyk popalite. Nic take sa vsak v mojom pripade nestalo. Jazyk nie je cerveny, su na nom len take dost hlboke praskliny
Na nete som nasla, ze tie mozu byt dosledkom nedostatku tekutin… co by aj sedelo, pijem malo
Ale co ta bolest?
Stretli ste sa s tym niekto?
Dobry den
Mam taku skusenost a to uz viacnásobnu.Jedine čo mi ako tak aspon na bolet pomáha su kvapky ,,Herbaden" .Pouzivam ich tak,ze si priamo z flaštičky kusok usrknem a necham pôsobit na bolestivom mieste.Dost to páli ale da sa to vydrzať.Ako pričina je že ste pili bud z pohára alebo z flaši po niekom kto Vam spôsobuje tuto traumu.Musi si vytypovat kto je to.Myslim ze by ste ho mali poziadať aby isiel na nejake bakteriologicke vysetrenie.Cakám na odpoved. ![]()
No, řekla bych, že může… sval jako sval, ne? ![]()
@flami píše:
Prosim vas, mate niekto s tymto skusenost?Cca 3 dni ma boli jazyk. Ide o bolest ako ked si jazyk popalite. Nic take sa vsak v mojom pripade nestalo. Jazyk nie je cerveny, su na nom len take dost hlboke praskliny
Stretli ste sa s tym niekto?Na nete som nasla, ze tie mozu byt dosledkom nedostatku tekutin… co by aj sedelo, pijem malo
Ale co ta bolest?
Já jsem s „popáleným“ jazykem bojovala přes rok. Vyšetření všechna v pořádku. Nakonec se ukázalo, že mám alergii na zubní pastu
Byla mi doporučena pasta Meridol z lékárny a musím zaťukat, zatím dobrý ![]()
Dobrý den, mám dotaz..dcera 8 let už třetí noc brečí, že ji bolí jazyk. Nemůže spát. Vždycky se vzbudí kolem jedenácté a do cca půl jedné nespí. Třetina jazyka od špičky..má to tam vždycky červené. Ráno, když se probudí, tak je zase vše ok. Nosí rovnátka, ty má od srpna a nosí je, když příjde ze školy a pak na noc. Nevíte, co to může být???