Bolest jazyka

2016
14.4.11 11:59

Ked boli jazyk

Prosim vas, mate niekto s tymto skusenost?

Cca 3 dni ma boli jazyk. Ide o bolest ako ked si jazyk popalite. Nic take sa vsak v mojom pripade nestalo. Jazyk nie je cerveny, su na nom len take dost hlboke praskliny :think: Na nete som nasla, ze tie mozu byt dosledkom nedostatku tekutin… co by aj sedelo, pijem malo :oops: Ale co ta bolest?

Stretli ste sa s tym niekto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nanko
18.9.11 09:28

Keď boli jazyk

Dobry den
Mam taku skusenost a to uz viacnásobnu.Jedine čo mi ako tak aspon na bolet pomáha su kvapky ,,Herbaden" .Pouzivam ich tak,ze si priamo z flaštičky kusok usrknem a necham pôsobit na bolestivom mieste.Dost to páli ale da sa to vydrzať.Ako pričina je že ste pili bud z pohára alebo z flaši po niekom kto Vam spôsobuje tuto traumu.Musi si vytypovat kto je to.Myslim ze by ste ho mali poziadať aby isiel na nejake bakteriologicke vysetrenie.Cakám na odpoved. :cert:

• Citovat
  • Upravit
_Hotaru_H
5.9.12 14:51

Ahoj, mám dotaz.
Může mít člověk namožený jazyk?

• Citovat
  • Upravit
1209
5.9.12 21:41

No, řekla bych, že může… sval jako sval, ne? :P

@flami píše:
Prosim vas, mate niekto s tymto skusenost?

Cca 3 dni ma boli jazyk. Ide o bolest ako ked si jazyk popalite. Nic take sa vsak v mojom pripade nestalo. Jazyk nie je cerveny, su na nom len take dost hlboke praskliny :think: Na nete som nasla, ze tie mozu byt dosledkom nedostatku tekutin… co by aj sedelo, pijem malo :oops: Ale co ta bolest?

Stretli ste sa s tym niekto?

Já jsem s „popáleným“ jazykem bojovala přes rok. Vyšetření všechna v pořádku. Nakonec se ukázalo, že mám alergii na zubní pastu :mrgreen: :lol: Byla mi doporučena pasta Meridol z lékárny a musím zaťukat, zatím dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.16 10:21

Dobrý den, mám dotaz..dcera 8 let už třetí noc brečí, že ji bolí jazyk. Nemůže spát. Vždycky se vzbudí kolem jedenácté a do cca půl jedné nespí. Třetina jazyka od špičky..má to tam vždycky červené. Ráno, když se probudí, tak je zase vše ok. Nosí rovnátka, ty má od srpna a nosí je, když příjde ze školy a pak na noc. Nevíte, co to může být???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.16 10:22

…a když se ráno vzbudí, jen ten jazyk bílý..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex