Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím maminky!
Chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenost s tímto léčitelem? ![]()
@belik Ahojjj,jsem zvědavá na reakce. Já ho navštívila 2× jednou mi pomohl…trpěla jsem na absesy…a jeho bylinky mi vyčistily krev a mám klid…v lednu 2013 jsem u něj byla znovu…řešila neplodnost, ale zatím bez úspěchu.
@belik píše:
Zdravím maminky!
Chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenost s tímto léčitelem?
ahoj, já jsem byla u pana Wojnara předčasem nedařilo se mi otěhotnět. Napsal mi bylinky a za 4 měsíce jsem otěhotněla
.Nevím, jestli zabraly ty bylinky, nebo se jednalo o nějaký psychický blok, protože mi řekl, že v mých očích (na základě irisdiagnostiky)nevidí žádný problém co se týče otěhotnění, každopádně ve čtvrtek jdu k němu s dcerkou (má atop. ekzém),tak doufám, že pomůže i jí
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kolik jste platili u pana Wojnara? A nevíte někdo jeho „ordinační hodiny“? ![]()
@Anonymní píše:
Kezby vyresil i muj problem ze nemuzu otehotnet![]()
Mě se osvědčila spíš homeopatie ![]()
Čas od času se seznámím s nějakým bylinářem a dívám se rád, jak pracuje. Je to vždy velmi poučné. Jsou to zpravidla silné osobnosti, které pozitivně ovlivňují široké okolí, a to zdaleka ne jen v oblasti zdraví a zdravé životosprávy. Dnes jsem se svezl s jedním známým k bylináři Wojnarovi, který se zabývá irisdiagnostikou a bylinářstvím a byl to úplný léčitelský koncert, kdy Wojnar rozebral mého známého málem na atomy a neuniklo mu nic. (Mimochodem - Wojnar je asi padesátým odborníkem, který mému známému známému zakázal kouření, ale zdá se, že až jeho slova dokázala známým otřást a zítra si jde koupit el. cigaretu.) Byl to pohled a poslech o to zajímavější, že jsem znal i Wojnara seniora, který rodinnou léčitelskou tradici založil. Je nesmysl naše přední bylináře navzájem porovnávat, každý pracoval jinak, s jinými pacienty a v jiné době, nicméně v globálu nemohu říct, že by Wojnar nějak zaostával. Zjevně jsou oblasti, v kterých vyniká a má tedy každému co dát. Cena 500 Kč není přemrštěná, opraváři, který mi za 5 minut vyměnil zesilovač antény a za dalších pět minut proměřil programy jsem musel dát mnohem víc. Navíc Češi si levných léčitelů neumí vážit a moc na ně nedají.
![]()