Léčebná terapie MMS/CDS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.3.13 17:12

Léčebná terapie MMS/CDS

Ahoj holky.
Máte někdo zkušenost? Znáte někoho kdo to zkusil a pomohlo? Vypadá to jako zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.3.13 18:08

@zelenábrambora vypadá, ale je to stejné jako na způsob soda bicarbonate si myslím…také hledám všechny možné informace

• Citovat
  • Upravit
25.3.13 18:29

Videla jsi ty dokumenty o tom? O sodě bicarobonatě jsem na nic takového nenarazila.. :P Myslíš, že všichni ti lidi jsou tam nastrčení?
A proč anonymně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
25.3.13 19:59

@zelenábrambora já nechci aby to někdo věděl tady, že to řeším, mě stačí co píší o chemošce a je mi z toho špatně, já vůbec nevím, jaká léčba je správná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.13 20:02

@zelenábrambora četla jsem více diskusí o mms i mimo reklamu stránky, ale používají k tomu i právě sodu a b17 a vůbec alternativní medicínu…

• Citovat
  • Upravit
26.3.13 07:15

Je zvláštní, že: „Tisíce lidí to používá“, ale tady se nenajde ani jeden.. Fakt jsem z toho zmatená. Jinak bych tomu i věřila, myslím, že odpověď na všechna onemocnění leží vlastně v přírodě a příroda dává šanci člověku, aby se mohl uzdravit sám bez pomoci farmaceutických firem, které na tom rýžují.
Dříve přece taky babka kořenářka měla lék snad na každý neduh.
:roll: :roll: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 09:49

Precti si neco i o graviole, b17,betaglukan, hlavne jedle sode s javorovym sirupem a odkyseleni organismu! Prosedela jsem na netu hodiny, abych mohla pomoct. Dej mi pak vedet, co si o tom myslis? Proc tr nejde latheril sehnat?

• Citovat
  • Upravit
26.3.13 13:04

Anonymni - mrknu na to jak budu mit chvilku.
co je Latheril?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 13:04

Vlastne se mrknu na netu co je latheril..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 13:05

Latheril - nebylo nic nalezeno. Co to tedy je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 13:42
@zelenábrambora píše:
Latheril - nebylo nic nalezeno. Co to tedy je?

tak si napiš b 17

• Citovat
  • Upravit
26.3.13 13:53

Tak nějak zběžně jsem se na všechno alespoň trošku podívala. Zajímavé. Co mne udivuje na druhou stranu, je ale to, že každý z nás má někoho známého kdo zná někoho s rakovinou nebo jiným vážným či méně vážným onemocněním. Na netu jsou všechny tyto informace běžně k nalezení - tedy kdo se o to zajímá a hledá.
Kdyby to tak fungovalo, proč si to lidé mezi sebou neřekli!!! Já jsem se toto dočetla náhodou na internetu. Nedozvěděla jsem se to od kamarádky.. Není to nějaké podivné?
Co se týče toho mms, tak mi příjde jak je to velmi jednoduše připravitelné doma. Taky se mi líbí, že lidi co to propagují na tom nerýžují žádné majlanty jako jiní Léčitelé :pankac: Přednáška 100,– Návod ná připravu doma zdarma.
Ty jiné věci se už musí kupovat a to člověk zas neví, zda na tom nechce někdo jen zbohatnout.
Soda se sirupem se podle zkušeností lidí nedá doma pořádně smíchat :zed:

anonym: A ty máš nějaké osobní zkušenosti s něčím z tohoto??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 13:56

@zelenábrambora nn nemám, mam někoho nemocného a chci mu pomoct…a ty?

• Citovat
  • Upravit
26.3.13 14:06

Mně to zajímá. A taky mám strach z budoucnosti..
To je mi líto, že to právě prožíváš :,(
A ten dotyčný vyzkoušel už něco z tohoto? Bojíte se to vyzkoušet? Kontaktovali jste někoho třeba s mms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 14:07

@zelenábrambora mě se o tom hrozně zle mluví, nevyzkoušeli jsme nic, já bych se mms bála, já to nechápu jako?
 http://tachyon-ostrava.webnode.cz/…-vyroba-cds/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková