Léčebná terapie MMS/CDS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.13 15:37
@zelenábrambora píše:
Taky si vybírám co doma jíme. Nekupuji uzeniny, leda dvakrát za měsíc nějakou krůtí šunku, sušší, nepřesolenou. Snažím se vařit hodně zeleninové jídla, polévky. Do dítěte se taky snažím nacpat hlavně zeleninu a ovoce. Pravda, že maso dávám taky často - nějak mám pocit, že to ten dětský organismus potřebuje, aby byl silný. Ale zase za mne- mne maso stačí tak 3× za týden.

jj přesně, ale mě děti zeleninu nechtějí, ovoce málo, maso taky nechtějí, uzeniny nekupuju, občas tak 1× týdně. Nutím je aspon nakrájená jablka, pomeranče. Nenávidím v jídle E, aspartam, dusitan sodný, jenže si nevybereš, všude něco :cert:

• Citovat
  • Upravit
26.3.13 15:46

http://www.chipsa.com/…juicing.html#…

neco o te garsonove terapii. i s navodem.
ten film je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 15:47

Nekupuju polotovary. ale je fakt, ze v obycejnem syru, chlebu, atd je taky kdovíco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 15:49

Příjdem o vitamíny, vím, ale osvědčilo se mi mrkvu jabko hrušku nastrouhat. Sní toho tak víc než když chroupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 15:52

@zelenábrambora http://www. youtube. com/watch? v=dNRYxKZ1QoA to je o tom ovoci a zelenině.
chci být dobrá máma a dávat pozor na zdraví dětí, je hrozný co se ted kolem děje, tolik lidí, kéž by to šlo změnit…

• Citovat
  • Upravit
26.3.13 15:58

Odkaz mi nejde spustit.
blbé je kde na malem meste koupit organickou zeleninu. a v zime?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 15:59

Uz to jede:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 16:03
@zelenábrambora píše:
Odkaz mi nejde spustit.
blbé je kde na malem meste koupit organickou zeleninu. a v zime?

to nevím, hlavně jsem četla, že firmy které vyrábí léky, chemické pesticidy, že jsou spřízněné a vyrábí pesticidy, které v ovoci a zelenině ničí zdravé látky, je to vůbec možné? Proč nám tak ubližují, kvůli tomu, aby měli marže farmaceutické společnosti z nemocí? Přeci dřív takové nemoci ani nebyli, kurděje vymizeli vitamínem C, to by člověk mohl pokračovat dál a dál…dnešní rajčata v obchodě, co to je? Těším se na svou zahrádku :!

• Citovat
  • Upravit
26.3.13 16:28

Ta paní v tom povídání o jídle taky zmiňuje nejspíše mms. mluví o dvou látkách, které se spolu smíchají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 16:30

Chemie je všem. je až nemožné, že je to tak, a že to vlády tohoto světa schvalují. vždyť to sami „žerou“ a jejich děti taky :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 16:35

Zrovna koukám na toto, no to jsem vůbec netušila :! jj slyšela jsem, že tam mluvila o mms, já nevím no…to víš, co funguje se snaží někdo tutlat" pamatuješ jak nám zakazovali jíst semínka z meruněk!! No a vidíš, b17 proti rakovině, sníš jich denně 10 a nemusíš se bát!!
 http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
26.3.13 16:41

No právě, vzpomínám si jak jsme s děckama z baráku chodili krást nezralé meruňky a vyjídaly ty semínka:)
Zkusím se po těch semínkách mrknout ve Zdravé výživě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 16:44

Prý sušené už tolik nepomáhají, tak nevím a to b 17 v 500mg prostě nejde u nás sehntat :! amygdalin

• Citovat
  • Upravit
26.3.13 16:57

Mně to na zboží vyhazuje 1.600mg
zadala jsem B17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 20:08

@zelenábrambora myslíš s hlívou vid, tam jsou právě všechny látky dohormady..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková