Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Aha, taky jsem tyto stranky zahledla.. tady bych to neobjednavala.
Viděla jsi na youtubu mms část 1 a část 2?
Tady je odkaz na druhou část. Myslím, že v této druhé části dává na sebe přímo kontakní email jeden z uživatelů mms. Takový mladý chlapík. A v průběhu prvního dílu to tam chlap popisuje jak si to mms doma sama vytvoříš.
http://www.youtube.com/watch?…
a taky jsem se dívala na starý díl co vysílá Prima s tím Jankem Kroupou a Klímou, ti myslím v roce 2011 natočili pořad o mms a doktorka tam potvrdila, že pacient co trpěl rakovinou jí už netrpí. jo, Soukromá dramata se to jmenuje!
Jo, ještě mne na youtubu zaujal krásný dokument o Gersonově terapii. Taky zázrak.. Ale taky takové dost logické.. Piješ organické džusy z ovoce a zeleniny. Nemocnice je i v Maďarsku. Totálně zázračné uzdravení velmi velmi nemocných lidí.
mám ti na to najít ten odkaz?
@zelenábrambora já si myslím, že je hlavně důležitá protirakoviná dieta, tzn. žádný cukr, mouka, mléčné výrobky krom kysaných a maso spíš kuřecí a rybí…vitamín, c, d, hodně sluníčka…lněné semínko, rajčata, červená řepa, no tomu bych opravdu věřila…
Hlavní je pro předcházení té mrchy, udržovat ph těla nad 6,5 při léčbě i 8. Každodenní měření moči pomocí ph papírků, proto bych věřila té sodě a zásadité stravě. Protože ta mrcha je prý plísen a opravdu tomu věřím ![]()
Taky věřím ve zdravou výživu. Co si do těla dáváme z toho je tvořené.
@zelenábrambora no a jak ses k tomu dostala ty? V životě by mě nenapadlo hledat něco na netu. Doktoři léčí jen následky, né příčinu, takže ta je potřeba hledat a změnit jí, je to tak u všech nemocí. Když vidíš, co nám dnes dávají do jídla, tak je mi zle, opravdu koukám co jíme.
A jak s tou jedlou sodou? Jak se to dávkuje? Třeba lžička rozmíchat ráno do skleničky vody?
Dostala jsem se k tomu zcela náhodně, přes jiný článek o něčem úplně jiném. Mne tak zajímá z netu ledascos.. Příjde mi to mnohem zajímavější sledovat tyto věci než např. kdo má co oblečeného a kdo s kým chodí.
Teal Scott: podívala jsem se jen na začátek, bohužel to nemůžu zkouknout celé. Paní má pravdu, ale víme jak je těžké ne-li nemožné se neustále cítit psychicky v pohodě. Např. ty máš teď nemoc v rodině, je těžké to brát s lehkou hlavou.
Nechce mi to poslat odkaz na jinou poradnu, takže je to 3 díly 100 procentního javorového sirupu, 1 díl jedlé sody, né na pečení
svařit nad vodní lázní okolo 45 st celsia…jíst 3ny při této nemoci 5× denně lžičku, poté 3× denně
Taky si vybírám co doma jíme. Nekupuji uzeniny, leda dvakrát za měsíc nějakou krůtí šunku, sušší, nepřesolenou. Snažím se vařit hodně zeleninové jídla, polévky. Do dítěte se taky snažím nacpat hlavně zeleninu a ovoce. Pravda, že maso dávám taky často - nějak mám pocit, že to ten dětský organismus potřebuje, aby byl silný. Ale zase za mne- mne maso stačí tak 3× za týden.
Já jsem psychicky na dně, ale můžu akorát pomoct, chci pomoct a udělám maximum!!!
Dobře, děkuji. A jak s tou sodou jen preventivně na to snížení ph? Stačí ta lžička do vody? Takže klasická Soda bicarbonata, nejlíp asi z lékárny ne?
Taky ještě záleží jak je na tom ten pacient? Jestli je ochoten věřit na alternativní léčbu? Zkusil by třeba ty zeleninové džusy?
A co kontaktovat toho člověka z dokumentu o mms?