Léčebná terapie MMS/CDS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
18.9.14 11:58
@marione píše:
Až vám Mudr. nepomůže, možná ještě rád přistoupíte na léčbu CDS.
CDS testovaný je, pouze není schválen. Zdravotnictví nepotřebuje zdravé pacienty.
Tot vše. :roll:

Ano, testovaný je, s negativním výsledkem. Až mi doktor nepomůže, CDS taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
18.9.14 12:57
@pletiplot píše:
Ano, testovaný je, s negativním výsledkem. Až mi doktor nepomůže, CDS taky ne.

Byl by odkaz na studii?
(Jestli to nebyl stejně idiotský pokus, jako že do zdravých dobrovolníků narvali několikanásobnou dávku homeoléku „proti nespavosti“ a oni na něj nijak nezareagovali. A „dokázaný“závěr byl, že homeo nefunguje.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
18.9.14 13:29
@marione píše:
Vy jste mi povrchní student ale… :P Čtěte pozorně všechny články v této diskuzi ohledně CDS a najdete tam odkaz, mě už se to nechce hledat. Myslím, že to tady někdo posílal před pár dny. :jazyk:

Ne, odkaz na studii dokazující, že CDS nefunguje, tady nikde není. Jediné, co jsem našla, že v ČR momentálně na sobě několik onkologických pacientů testuje, zda CDS funguje. Navíc podle některých hypotéz bude záležet na tom, o jaký typ rakoviny se jedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
18.9.14 20:57
@alifie píše:
Byl by odkaz na studii?
(Jestli to nebyl stejně idiotský pokus, jako že do zdravých dobrovolníků narvali několikanásobnou dávku homeoléku „proti nespavosti“ a oni na něj nijak nezareagovali. A „dokázaný“závěr byl, že homeo nefunguje.)

To co popisujete, není test homeopatik, ale recese, která má podtrhnout absurditu principu homeopatie (léčit stejné stejným, nekonečně ředěným). Skutečné dvojitě slepé testy se dělaly nesčetněkrát a vždy dopadly tak, že účinek homeopatik nebyl prokázán. Samozřejmě se homeopaťáci ozvali, že toto nelze testovat, každý pacient má dostat svou léčbu, ve výsledku se jen snaží testy znemožnit.
Pokusím se nějakou studii najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
standak
29.6.15 15:52
@marione píše:
Až vám Mudr. nepomůže, možná ještě rád přistoupíte na léčbu CDS.
CDS testovaný je, pouze není schválen. Zdravotnictví nepotřebuje zdravé pacienty.
Tot vše. :roll:

Přesně tak :) opak může tvrdit jen ten kdo s tím nemá žádné zkušenosti. Je spousta lidí co to vyzkoušeli a funguje to a vyléčili se. Nepotřebují žádné ofiziální požehnání,,systému" k tomu aby se uzdravili :)I já to mám vyzkoušeno a je to super :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2499
29.6.15 22:49

@standak ANO, PŘESNĚ TAK, JE TO SUPER :pankac:

Již jsem tu před 2 lety psala, jak nám to v rodině pomohlo. Mohu přidat další příklad: Byly jsme se sestrou před 2 měsíci na výletě v zahraničí. Má citlivé oči po operaci zákalu a asi nějaký prach jí nafoukal do očí, či co, ráno se vzbudila a v očích jí řezalo a pálilo. S ničím takovým nepočítala a žádný prostředek jsme neměly. Byla hrozně nešťastná, protože se bála, jaký z toho bude mít oční problém. Já měla sebou jen MMS, protože si jím potírám dásně a ony pak opravdu nekrvácí. Aktivovala jsem pro ni 2 kapky MMS a zředila asi půl dcl vody a ona si papírovým kapesníkem oči chvíli vytírala. Okamžitě cítila velkou úlevu a celý den prožila bez problémů. Tímtéž způsobem si pak vytřela oči ještě večer a stejně i na druhý den. Odjížděly jsme pak domů a ona byla bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
standak
30.6.15 09:04

@poučená Super :potlesk: A takových jsou stovky a pak si sem někdo sedne a napíše že to nefunguje :lol: Já osobně jsem měl brát celý život prášky na štítnou žlázu a ejhle je v pořádku zázrak? Ano zázrak jménem CDS 2 a MMS :)A mohl bych pokračovat..kopřivka, opar, plíseň, zažívání a suprově se mi projasnili oči. Konečně po letech mám červený jazyk :jazyk:…býval na něm šedý povlak.

• Citovat
  • Upravit
julčaulce
30.6.15 09:34

Nedám na CDS a MMS dopustit

Až ve chvíli kdy vám opravdu lékař řekne už pro vás nemůžu nic udělat tak se člověk obrací na obávané ale lidmi prozkoušené přípravky. I já zažila uzdravení (sice né přímo na sobě ale v rodině) pomocí mms a CDS2 a jsem za to moc ráda. Já osobně používám na pleť a je to super :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2499
30.6.15 15:16

@standak @julčaulce BLAHOPŘEJI :srdce: :srdce:

LIDÉ NERADI SLYŠÍ PRAVDY. Nerozumí, nechápou. Radši si oči zalepí, na uši si sednou, zády se otočí, pokud na ně nezačnou rovnou střílet. Je těžké pak civilizaci víc k radosti posunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
1.7.15 01:19

@poučená MMS je v podstatě desinfekce. Úplně stejnou práci by udělaly normální desinfekční kapky. Ale pokud někdo tvrdí, že tím vyléčí rakovinu, tak lže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
julčaulce
9.7.15 11:29

@pletiplot Tys mě pobavil :lol: Jde vidět, že o tom nemáš ani páru. Pro tebe je asi každý cukr jen sladidlo bez ohledu na to odkud pochází. Je to trochu složitější a to, že se lidé pomocí MMS/CDS léčí z rakoviny je holý fakt. A nejen z rakoviny i z jiných nevyléčitelných nemocí. Doporučuji nastudovat a spojit se s těmi lidmi, kteří to užívají třeba přes FB a poté se s nimi sejít osobně. V mém okolí znám taky pár a dokonce i ty kteří MMS vřele doporučují a patří mezi ně i lékaři a nemyslím si, že jsou lháři. Každý kdo chce o tom více vědět se k informacím dostaně :pankac:

• Citovat
  • Upravit
461
19.7.15 20:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
19.7.15 21:37
@Martassek píše:
http://www.novinky.cz/…akovinu.html

Víš, 50 let jsem měla záněty, opakované, nekonečné záněty horních cest dýchacích. Musela jsem přestat zpívat, aby se mi nezničily hlasivky, přestat chodit do Kuhnova sboru a ochudila svůj život o radost, kterou mi zpěv přinášel. Pak, před 6ti lety, jako zázrakem jsem se uzdravila. A to po 4 měsících „pití těch nebezpečných kapek, toho bělidla“, zpívám jako slavík. Ono, co je černé na bílém napsáno v novinách, není vždycky všechno pravda. Někdy je dobré a já osobně to lidem přímo doporučuji, aby používali svůj vlastní mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.7.15 21:43

Nemusis cist noviny, staci si precist slozeni toho svinstva… Klidne to do sebe cpete dal, ale netravte si deti… Jinak slyseli jste uz o placebo efektu? Neboli „vira tva te uzdravi“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
19.7.15 21:51
@Martassek píše:
Nemusis cist noviny, staci si precist slozeni toho svinstva… Klidne to do sebe cpete dal, ale netravte si deti… Jinak slyseli jste uz o placebo efektu? Neboli „vira tva te uzdravi“…

VÍRA UZDRAVUJE SKUTEČNĚ. Divím se, když lidé říkají „víra tvá tě uzdravila“, že sami ve své uzdravení věřit nechtějí. VÍRA JE SÍLA, kterou lidé neumí změřit. Ale lidé toho ještě neumí.
Mě VÍRA-NADĚJE-LÁSKA UZDRAVILA ZE VŠECH ŽIVOTNÍCH PRŮSERŮ.

MMS není žádné placebo. A musí se při jeho používání MYSLET. Je to jako oheň. Pod kontrolou člověka slouží, když se kontrole člověka vymkne, je to živel, který ničí. MMS nepatří do rukou dětem, podobně jako zápalky. Kdo se necítí dospělý na to, aby MMS správně aplikoval, ať dál chodí k lékařům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková