Léčebná terapie MMS/CDS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
1.11.15 23:57

Teda že jsou lidé schopni dávat to dětem, tak to bych tedy nedávala. To bych si netroufla. :zed: :pocitac:

Dospělí si to mají napřed vyzkoušet na sobě, pokud mají rozum a umí s tím rozumně zacházet.

Ono to chce opravdu hodně rozumné a hodně opatrné zacházení.

Já jsem opatrná byla. Dlouho, několik týdnů jsem o tom četla knihy, ve kterých jsou postupy a zkušenosti. A také jsem pečlivě pročítala diskuze. Lidé jsou otevření, když potřebují sdílet. A všechny informace jsem si v sobě posrovnávala a velmi opatrně jsem začala a sledovala, co tomu moje tělo říká. Ona to není žádná lidová zábava. Každé tělo na to reaguje jinak. Ale mám s tím v celé mé rodině ty nejlepší zkušenosti. Např. Moje dospělá dcera pije denně ráno, tedy ne nalačno, pár soust si před tím vezme, 2 aktivované kapky ve sklenici vody. A také si kloktá tímtéž ráno a večer. Dělá to už 2 roky. Když kolem řádí nemoci, ona je zdravá. Přišla za ní nedávno kolegyně v práci a měla opar a celá nešťastná z něj. Dcera jí udělala to pití, které sama ráno pije a kolegyně jí za hodinu volala, nadšená. Dobrých zkušeností je mnoho. A jestliže se někdo chová jako d***l a myslí si, že je to celaskon, který si prostě vezme, tak to celaskon opravdu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
7.11.15 21:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.12.15 14:30

Btw. i já jsem zdravá, když kolem řádí nemoci a necpu do sebe vůbec nic :D

http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.2.16 18:33

Dobrý den,

chtěl bych poprosit o radu:
Mám Crohnovu nemoc. Je to velmi nepříjemné autoimunitní onemocnění, které se u mne projevuje tak, že trpím častými průjmy ( mám zánět na konci tenkého střeva ). Rozhodl jsem se, že bych mohl zkusit léčbu pomocí CDS. A také jsem tak učinil. Použil jsem postup, který je uveden na oficiálních stránkách o MMS, kde se píše, že na Crohnovu nemoc se používá Protokol 1000 a klystýry. Protokol 1000 ( 3 kapky/8 dávek denně ) jsem skutečně užíval po dobu jednoho měsíce s tím, že jsem neužíval MMS, ale účinější CDS, tzn. užíval jsem koncentraci 50 ppm a upíjel jsem každou hodinu 1 dl naředěného roztoku CDS 8 krát denně. Klystýry jsem však neabsolvoval, jelikož nemám možnost nechat si je aplikovat. Domníval jsem se, že bude dostačující ten protokol 1000, který jsem poctivě dodržoval. Problém je bohužel v tom, že tento postup s protokolem 1000 mi skoro vůbec nepomohl, nepozoruji na sobě žádné výraznější zlepšení, průjmy stále přetrvávají. Je mi jasné, že CDS asi nedokáže zcela vyléčit Crohnovu nemoc, ale doufal jsem alespoň v určité zlepšení. To se bohužel nedostavilo. Z tohoto důvodu bych vás chtěl požádat o radu či nějaké informace. Nepostupoval jsem nějak chybně? Nevadí ten fakt, že jsem užíval CDS a nikoliv MMS? CDS je prý účinější, takže asi by to vadit nemělo, spíše naopak. A co ty klystýry? Jsou při léčbě této nemoci tak moc důležité? Může být problém v tom, že jsem je neabsolvoval? A mohla by mít negativní vliv i skutečnost, že jsem nezačínal brát CDS vždy ve stejnou dobu v jednotlivých dnech ( myšleno tak, že jeden den jsem si vzal první dávku dopoledne a jiný den třeba až odpoledne )? Ale vždy jsem užil všech 8 dávek po jednotl. hodinách. Dočetl jsem se, že při užívání MMS/CDS není vhodné pít kávu. Přiznám se, že jsem si ji občas neodpustil ( ale opravdu jen malo a nepravidelně ). Může být i toto tím důvodem neúspěchu? Předem se omlouvám za délku mého dotazu a za množství uvedených otázek, ale opravdu si nevím rady a jsem z toho zoufalý. Budu vděčný za jakékoliv rady a informace. Předem děkuji. J. H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
3.2.16 20:41

@jarnel Já osobně mám zkušenost pouze se svou rodinou. Nikdo z nás tuto nemoc neměl. Té své nemoci jsem se zbavila po 4 měsících. Brala jsem MMS, bylo to tu v začátcích, v roce 2009. Šlo o chronický, 50letý zánět nosohltanu se zadní rýmou a non stop nemocností horních cest dýchacích.

Myslím, že tady se nic moc nedozvíte. Určitě jsou k nalezení stránky, kde si lidé vyměňují zkušenosti pouze o tomto.

Můj muž MMS nemohl užívat. Pro něj jsem našla Plazmový generátor. Vyléčil mu nádor na palci. Palec mu lékaři chtěli uříznout, nic lepšího s tím neuměli udělat. Mělo to pak pokračování, v němž pomáhaly léčivé byliny a dědek kořenář s působením bioenergie na dálku. Tak se také podívejte na jeho stránky, anebo mu třeba i zavolejte, je to člověk zkušený. Přeji vám hodně štěstí! Já ho naštěstí už mám :)

Můj manžel se neuzdravil. Likvidovat při těžké nemoci pouze infekci v těle, to nestačí. Člověk si musí vyprat nejen tělo, ale i duši. Jedno s druhým úzce souvisí. Sáhnout si do duše, to hodně bolí. Proto se tomu lidé vyhýbají a hledají a hledají. Je to dlouhá cesta, dojít k sobě samému. Do svého srdce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.2.16 15:39

Mms cds

Mám zkušenosti s obojím! Obojí zabírá ovšem mms je nepříjemné na zažívání, tedy nevolnosti a průjem! Deset let boje s infekčními nemocemi 12 krát do roka nemocná spousta antibiotik a nezjištěno příčiny co mi vlastně je! Dle lékařů zdravá jako ryba včetně imunologickeho vyšetření. Poslední dva roky bolesti bederní páteře až do břicha, bolest paži, ztráta sily byt k urezani chleba k snídani. Mms jsem užívala 11dnu po 24 kapkach, vzdy 3 kapky po hodině celkem 8 hodin za den. Ignorovala jsem nevolnost a průjem ovšem jedenáctý den jsem seděla na záchodě snad každou půlhodinu. Byla jsem nucena následující den vynechat a protože jsem si mezitím objednala balíček na namichani CDS POKRAČOVALA jsem dvakrát denně ráno a večer deci CDS v sile 100 pp. A skutečně je ni lip a lip. Jsem plna elánu, bolesti rukou žádné a bolesti zad pomalu ustupují! Skutečně po deseti letech fantazie. Vnímám lépe i vůně! Hlavně CDS či mms nekupuj te jiz namichani ale sami si doma dělejte, CDS se kontroluje tzv. Lakmusovymi papírky dle toho jakou sílu snesete! Byl to dlouhý boj a věřte mi v dobách nemoci kdy se infekce permanentně vrací měsíc co měsíc byl můj život k uzoufani. Za mě lékaři neumí zjistit zhola nic! Nevím zda byly mě problémy způsobeny nevyspanim, vyčerpáním ze péče o děti kdy dvě děti po sobě daji hodně zabrat či skutečně parazité dokáži člověka pomalu vysávat až k nemocim! Za mě tedy velké díky panu Humble! Doktoři by ne nejspíše nacpavali nadále antibiotiky a léky od bolesti až do smrti! Jen pro info, je mi nyní 41 a mě potíže začali v 27 letech! Každy je strůjcem svého osudu a ja děkuji ze existuje cesta jak z toho ven! Píši z mobilu tedy pardon za pravopis! Příjemné dny všem! Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.4.16 08:24

Dobrý den,

jak jste již psal, Crohnova choroba je autoimunitní onemocnění na než zde zmíněné projímavé roztoky nemají vliv (mají jen vliv na vaši střevní mikroflóru, kterou odrovnají).

Jelikož se do výzkumu týkajícího se léčby autoimunitních onemocnění chci v budoucnosti zapojit, tak mám určité znalosti o této problematice.

Ve zkratce: imunitní systém člověka tvoří dvě odpovědi - Th1, která vede k zánětu a Th2, která působí protizánětlivě. Aby vaše tělo fungovalo správně, musí být tyto dvě odpovědi v rovnováze. Při Crohnově chorobě dochází k nadměrné Th1 odpovědi a dochází k neustálým zánětům střevní stěny - to vede k daným klinickým problémům. Určitě na to v současné době existují různé léky působící na buňky imunitního systému - ale vím, že jejich účinnost není 100%.

Vyvstává tedy otázka, co u člověka zapíná Th2 odpověď. Pravdou je, že jsou to paraziti (helminti). V rozvojových zemích s vysokým výskytem parazitů tyto autoimunitní nemoci téměř nejsou (i když se vzrůstající životní úrovní jich začíná přibývat. Chce to teda parazita, který aktivuje Th2 odpověď a zároveň nebude ohrožovat člověka. V současné době se výzkum zaměřoval na vajíčka Trichuris suis (prasečí parazit, který u člověka nedokončí svůj životní cyklus, ale zdrží se ve střevě dostatečně dlouho, aby vyvolal chtěnou imunitní odpověď. Již byly dokončeny klinické testy a vajíčka tohoto parazita opravdu fungují. Zde je několik článků:
http://kmb.prf.jcu.cz/…den-2012.pdf
 http://onlinelibrary.wiley.com/…pt.12366/pdf

Jelikož mnoho lidí polykat vajíčka parazitů nechce (i když v případě Crohnovy choroby to mnozí dělají) a přece jen zde zůstávají jistá rizika, je cílem vytvořit lék z antigenních molekul (tzn. proteinů, sacharidů,…) nějakého parazita, které by imunitu na Th2 odpověď přepnuly.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.17 20:15

Ing.Blahova

Ahoj, je tu někdo kdo ma zkušenosti a prošel si odcervovaci kůrou? Nemyslim jen ve střevech, ale dle protokolu p.Blahove.Mam zdravotní problemy již 4mesice a přitom veškeré výsledky krve negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
20.5.17 22:13

To je moje mamka (p. Bláhová). Co potřebuješ vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.17 22:34

@LennyL1 Radu za kym a kam jit, něco po me furt leze, otyka mi noha, shluk cyst v prsou, bolí me žily, svaly a moje praktická uz na me kouká jak na blázna. Veskera vyšetření krve mam totiž negativní. Vysetreni stolice na parazity taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
21.5.17 20:13

To je normální, laborator. testy většinou nic neodhalí. Odkud jste? Doporučím Vám dobrého terapeuta v místě bydlitě nebo někoho dobréo co nejblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.17 20:15

@LennyL1 Diky,doporučen uz mi byl, jen jsem chtěla vedet něco dopredu, reakce na léky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2484
22.5.17 23:39

Borelioza a MMS/CDS2

Dobrý den, má někdo zkušenost s užíváním MMS či CDS při borelioze (se šílenou únavou)? Jsem ale na antibiotickém protokolu…spolu se ale asi nemohou, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.17 08:03

@quera Zdravím, vám ji zjistili, nebo jste byla u detoxikacniho poradce? Me z krve původně pozitivní, po lepším testování vše negativní, ale zjištěna poradcem. Silena únava, přitom špatný spánek, brnění rukou a nohou.CDS užívám, ale zatím jen týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2484
23.5.17 13:04
@Anonym 1974 píše:
@quera Zdravím, vám ji zjistili, nebo jste byla u detoxikacniho poradce? Me z krve původně pozitivní, po lepším testování vše negativní, ale zjištěna poradcem. Silena únava, přitom špatný spánek, brnění rukou a nohou.CDS užívám, ale zatím jen týden.

Dobrý den, měla jsem flek (3 měsíce se s tím nic nedělo, já blbec s tím nikam nešla a myslela si, že jde o alergickou reakci a protože jsem neměla klíště ani štípanec, usoudila jsem, že zřejmě vše ok a zmizí to). Z krve pozitivní v Elisa i Western Blot, na jajémsi měření jsem byla ale nevěřím mu, vyšly jim tam věci, které z krve mám ověřené, že nemám. Ale kupodivu i tam borelie vyšla.
MMS mi kdosi poradil, ale ne s antibiotiky, že teda mu na boreliozu a tuhle šílenou únavu pomohlo. CDS je asi obdobné, prý snad i šetrnější, je to tak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková