Léčitelka - p. Havlíčková

Anonymní
29.9.17 10:28

Léčitelka - p. Havlíčková

Zdravím holky. Máte některá zkušenost s paní léčitelkou/bylinkářkou? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
20.4.19 13:35

Dobrý den, zkusím obnovit diskuzi..my jsme ji navštívili v úterý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.19 10:17

@memollka ja chodim, som zo Slovenska, dochádzať tiež za p. Havlickovu.. akú máš skúsenosť? S akým problemom si k nej šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.5.19 11:21

@Anonymitka25 podle dr mi asi nedozravaji vajicka a ona mi to potvrdila, pry mi asi zacina stavkovat levy vajecnik, vyfasovali jsme oba s pritelem caje, tak uvidime..dneska je to vlastne mesic, co jsme u ni byli..
S cim jsi u ni byla ty a jakou mas zkusenost, bylas tam vickrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.19 12:27

@memollka

Příspěvek upraven 08.10.19 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.5.19 00:03

@Anonymitka25 my se snazime od srpna..taky jsem dostala materi kasicku na hormony, gynekologicky caj a pak caj na ledviny (ka), na zlucnik (kolinsky) a pritel dostal nejaky s oznacenim VZ nebo ZV ted nevim..(rekla nam, ze jsme na sebe alergicky) a oba jsme uzivali tablety na odcerveni.
Dalsi schuzku vam naplanovala ona? My nic dalsiho domluveno nemame, jen mi rekla, ze musim do leta otehotnet, protoze pak ma prazdniny..ale nejak tomu neverim
A ty jsi mela problemy se zady, nebo panvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.19 08:34

@memollka tak to je super..v lete si už tehotná…keď ti to povedala tak to tak bude… v tomto je výborná pani… aj ja by som už toto chcela počuť :) ona tak vždy povie aby som sa prišla ukázať zasa… áno ona cez letné prázdniny nerobí… takze som veľmi zvedavá lebo má dosť plno a neviem či ešte pred letom stihnem Havlickovu..

Příspěvek upraven 08.10.19 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.5.19 22:30

@Anonymitka25 a znas nekoho dalsiho, kdo diky ni otehotnel?
Ja jsem ted fakt dost skepticka a bojim se, abych si temi caji naopak neuskodila..dnes jsem 6.DC a ten 1. Jsem fakt hodne krvacela..
Drzim palce, at ti ta mobilizace kostrce pomuze, vim ze to muze byt problem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.19 12:34

Ano, poznám. ona k nej chodila a teda nakoniec otehotnela ale teraz neviem koľko ju navštevovala… ona skoro 4roky neotehotnela, bola mladá nevšímala si to a potom to teda začala riešiť a to sa už chystala že pôjdu na umelé a nakoniec… ale od nás zo Slovenska k nej chodieva veľa žien. ja si myslím že určite zostanes tehotná najneskôr do 2mesiacov, len teda závisí od ovulácie či trafíte.. ale verím jej…

Příspěvek upraven 08.10.19 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.5.19 15:57

@Anonymitka25 jo, ona nam rikala, ze k ni posilaji zeny i z kliniky..no, tak uvidime..drzim vam pesti, at se brzy zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.19 11:30

Dobrý den, zkouším obnovit tuto diskuzi. Dostala jsem doporučení vyzkoušet paní Havlíčkovou. Snažím se jí již cca měsíc dovolat, ale prozatím bez úspěchu. Dočetla jsem se, že přes prázdniny nepracuje, ale je již konec září, proto bych se chtěla zeptat, jestli někdo nevíte, od kdy začíná pracovat a jestli se jí dá vůbec dovolat? :) Děkuji moc za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.9.19 14:57

@Petrunka885522 dobry den, nechte ji vzkaz na zaznamniku, uvedte cislo, z ktereho volate a ona nebo jeji manzel vam zavolaji zpatky. Mne volal on asi az za 14 dni, tak vydrzte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.19 15:28

Děkuji moc. Bohužel telefon vyzvání, ale záznamník není. Mohu se ještě zeptat, za jak dlouhou dobu Vás objednali a kolik se případně platí? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.9.19 16:35

@Petrunka885522 aha, tak to je divny..od chvile, kdy mi zavolali, jsem byla objednana asi za 14 dni..a plati se tusim 350,– za konzultaci plus jeste popripade za nakup caju, ktere naordinuje a moc se neptala, jestli je chceme nebe ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.19 08:10

@memollka děkuji moc za informace. Budu zkoušet volat dál, tak snad se povede :) Ještě jedna otázka (asi trochu zcestná, ale člověk občas potřebuje podpořit) - Vám paní Havlíčková pomohla s Vašimi problémy? A jak dlouho případně „léčba“ trvala? Vím, že je to u každého individuální, ale jen pro mou informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí