Léčitelka v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.11.20 19:52

léčitelka v brně

Ahoj, sháním nějakou léčitelku. Prý je okolo mě špatná energie a celkvě se cítím špatně a že mám pořád neštěstí. Zažila jsem si toho hodně. Nevíte o někom, kdo vám sám pomohl?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
1.11.20 20:21

Vstup do psychoterapie, lépe jez, více se hýbej a začni si třeba psát deník vděčnosti.

Srovnáš si psychiku a zdraví a nebudeš vyhazovat peníze za šarlatány. Zároveň tím, jak si začneš léčit staré rány v duši, tak budeš mít více možností a sil začít přebírat kontrolu nad svým životem.

http://psychologicketipy.cz/…k-vdecnosti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
1.11.20 21:01
@Anonymní píše:
Ahoj, sháním nějakou léčitelku. Prý je okolo mě špatná energie a celkvě se cítím špatně a že mám pořád neštěstí. Zažila jsem si toho hodně. Nevíte o někom, kdo vám sám pomohl?

Mně pomohl bylinkář a léčitel pan Břetislav Nový, z Pardubic. Díky němu jsem se znovu narodila. Posílal mi energii na dálku. Vím, že v Brně, ve Šlapanicích je pan Jaroslav Drábek, také ho osobně znám a dal mi jednu velmi dobrou radu, když už mi nikdo radu dát neuměl. Ta rada byla: „Proste Boha, aby vám odpustil.“ Též jsem chodila k psychologům a na skupinovou psychoterapii a chodila jsem ráda. Potřebovala jsem někomu vyprávět, to všechno, co se ze mne ven hrnulo. Nikdo by to poslouchat z mého okolí nechtěl, ale já to potřebovala někomu říci. Léčitel, ani psycholog člověka neuzdraví, ale pomůže mu, sejmout nějakou velkou tíhu, kterou už sám nemůže unést. A pak i sebe pochopit. Bylo mnoho lidí na mé Cestě k sobě = k pochopení sebe. Též faráři a zpovědníci. Ale na úplném začátku to byl léčitel pan Břetislav Nový. Jsem mu neskonale vděčná až na věčnost. Rada pana Břetislava Nového, která mne bytostně oslovila byla: „Radujte se jak o závod.“. Rada zpovědníka byla: „I v modlitbě se může ukrývat ďábel.“ a „Bůh touží po tom, aby si s ním člověk povídal.“ Od psychologa jsem žádnou radu, která by mně oslovila a tzv. posunula, nedostala. Jen ta zkušená pracovnice v RIAPSu, která léta pracovala na lince první pomoci mi řekla: „Jste jako Matka Tereza, ale ta byla přísná.“ Přemýšlela jsem o tom, co je to přísnost, a co přísnost není. Celkově jsem toho ale dělala hodně. Např. chodila jsem na masáže, tancovat, zpívat, malovat, do fitka, běhat, denně na 10 km procházky rychlým krokem, meditovala jsem, poslouchala jsem hudbu, opravdově bytostně jsem se radovala, snila jsem, plakala jsem, a to velmi moc, detoxikovala jsem se bylinami a pořád jsem děkovala, děkovala a děkovala a odpouštěla a odpouštěla a odpouštěla.

Ono je jedno, kde začnete, prostě vykročte a už se nezastavujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková