Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, me je 31, doma mam chlapecka 2 a pul roku, z IVF. Nyni jsem po tretim KETu a vypada to, dle tehotenskeho testu, ze to konecne vyslo
Termin by tedy vychazel na unor. Nechci se ale jeste moc radovat, jelikoz stat se muze cokoli ![]()
@petruska131 píše:
Ahoj, me je 31, doma mam chlapecka 2 a pul roku, z IVF. Nyni jsem po tretim KETu a vypada to, dle tehotenskeho testu, ze to konecne vyslo![]()
Termin by tedy vychazel na unor. Nechci se ale jeste moc radovat, jelikoz stat se muze cokoli
Ahoj a vitej. I ja to tak mam. 2× uz jsme o mimco v zacatku prisli a muze se to stat i ted. Strach je velky, ale to i radost. Zakl
Ahoj, v jedné skupině už sice jsem, ale nevadí ![]()
Jinak mě je 25 a čekáme druhé, doma máme 18m syna. Na přelomu února a března jsme o jedno miminko přišli, tak mám teď strach, ale říkám si že to bude všechno v pořádku. TP podle kalkulačky vychází na 20.1 ![]()
Teď v pátek půjdu na první prohlídku tak uvidíme
to budu 6+5tt ![]()
Ahoj holky, rada bych se pridala a sdilim stejne obavy, aby vsecko dobře dopadlo. Letos mi bude 36, mam e uz jednu dcerku z IVD, ma 2r a ted jsem 14 dni po druhem transferu a mam na testu dalnice.
Ahoj holky, zatím to nechci zakřiknout na potvrzeni tehotenstvi se budu objednávat ve čtvrtek. Je mi 24 a bylo by to naše první díky IVF. Držím palce ať to spolu dotahneme do porodu.
Ahuj holki;-) me je 31.mám doma dcerku 3 a pul a snad se powedlo ted v kvetnu a cekáme brachu nebo segru. Na gynde sem zatim nebyla, chystam se tam pristi tyden
ale dle testu a nemesicku to snad vyslo ![]()
Ahojky holky, me je 22 let, s přítelem se na miminko moc tesime
měla bych byt dnes 6+0tt a v patek jdu na gyndu, tak se nemůžu dočkat
všem moc držím palce ![]()
@Nikushka78 tak to jsme na tom skoro stejně já dnes 6+1tt a též jdu v pátek ![]()
@Nikushka78 tak já budu 6+5tt tak teoreticky by mohlo být a když ne tak má ještě čas tak týden
záleží kdy došlo k oplodnění ![]()
Já se právě k dr nemusím objednávat, objednává jen do poradny takže mám na výběr buď v pátek a mladýho mi chvíli pohlídá ségra nebo v pondělí odpoledne a to by hlídal manžel ![]()
Ahoj holky je mi skoro 29 a sdílím s vámi vaše obavy. Podle výpočtů bychom se doma měli rozrůst v únoru o jednoho člena. (Až)Za 3 týdny jdu k doktorce, tak doufám že vše bude v pořádku.
Zeptám se jako úplně nezkušený a nezasvěcené člověk, co je IVF?
@JaninaS89 tzv umělé oplodnění
když zadáš do googlu tak Ti vyjedou podrobnosti ![]()
Zdravim vas maminky a zakladam toto tema pro čerstvé tehulky, abysme si tu mohly sdelovat svoje radosti z ocekavani noveho clena rodiny a nejen ty radosti, ale vse okolo az k porodu. Doufam, ze k nemu dojdeme vsechny z teto skupiny. Budu moc rada, kdyz napisete kazda neco o sobe..kolik vam je..kolikate dite cekate a co vas napadne. Ja brzy 35 let a cekam druhe a doma mam dvouletaka a druhe jsme si moc praly. Budu v tomto prispevku anonym a v diskuzi se odtajnim a pak muzeme udelat uzavrenku, az se nas tu par nasklada.