Poradna duly
Jana Čurdová
Tak už tady máme nějaké maminky, které mají termín v říjnu 2018? ![]()
Jaaaaaj
ikdyz tedy čekám na velký utz. Zatím mám termín 2.10., ale možná se posunu do září ![]()
Zdrávím…jáááá…tedy zatím mám na třech testech krásné 2//..ale na první kontrolu mě objednali až na 12.3… tedy až pak budu vědět na 100%
![]()
Zdravím, zdravím děvčátka
já mám za sebou první kontrolu, zatím jsem 5+2tt a další jdu až 6.3., takže dlouhých 14 dní než to malý semínko zase uvidim
jinak všem gratuluju
@MyDestinka @Kača222 @Lucianaa099, jak dlouho jste čekali na dvě čárky?
@ad1 Myslíš, jak dlouho jsme se snažili? No cca 3-4 měsíce. Já jsem dnes 4+5 a svou první kontrolu nedočkavě čekám. Jinak se přidávám s gratulací všem…
![]()
@Kača222 jojo, tak to byla taky celkem rychlovka
tedy v porovnání s příběhy co někdy čtu tady..my jsme se snažili půl roku a bylo to taaak strašně dlouhý..v lednu jsme onemocněli, skoro spolu nespali, jen jsem kapala kotvičník a ejhle, najednou se ukázaly dvě čárky
taky jsem nemohla dospat na včerejší první kontrolu..tak jsem tam ležela s tím vnitřním utz a když konečně řekl doktor:,,ano, jste těhotná'', tak jsem začala brečet jako malá ![]()
Ahojky holky jsem nejspíš 5 týden můžu se k vám přidat? První ultrazvuk mam na 1.3
podle kalkulačky na netu termín vychází 28.10.18.
@ad1 jj šlo to rychle, ani jsem s tím takhle rychle nepočítala
…původně mě chtěla objednat na 8.3. ale to jsme zrovna v Alpách…no a dřív by to prý nemělo smysl…z těch Alp mám trošku obavy…ale snad bude vše okej…toho potvrzení od lékaře se prostě nedočkááááám
…a kdypak máš termín?? a jak ti zatím je??
@Nana 33 Jasně, přidej se
.. ti trošičku závidím, že jdeš na ten ultrazvuk tak brzy…já mam TP zatím podle vlastních výpočtů 26.10.
@Kača222 Děkuju no já jsem po IVF a takhle to napsali při pozitivním testu
mám vložené 2 embria
Ale nevím jestli se chytli obě to zjistí az tam ![]()
@Nana 33 ahoj, vítej:) já Tě vlastně znám, pročítám snažení 2017, takže jsem fandila gratuluju:) @Kača222 tak když nebudeš někde skákat salta, tak si myslím, že to tomu nijak nevadí:) podle mých výpočtů to vychází na 19.10., na gyndě mi to ještě neřekli, teprve za těch 14 dní mi řekl, že dostanu těhotenskou průkazku ![]()
@Kača222 a zatím mi je úplně normálně
jen mě nonstop bolí prsa a jsou větší, ale jinak nic
jo a taky mám úplně neskutečnej pocit štěstí a spokojenosti ![]()
@ad1 No jo jeee super taky se zdařilo
A kolik jsi Ty? Nepročítala jsem zpět Ty, uz si byla na ultrazvuku?
@Nana 33 jsem 5+2 podle utz, byla jsem včera..no krásný to bylo, co Ti budu povídat
![]()