Poradna duly
Jana Čurdová
@Kača222 to mas pravdu, muzem se jen snazit jist zdraveji a vic se hybat, diety urcite nee
@MyDestinka ja mam dvouletou divosku, takze toho valeni asi bude mnohem min nez minule
![]()
@Margery 14-15 by bylo super ![]()
Ahoj holky, no ani mi nemluvte o přibírání, to je moje noční můra
s prvním jsem přibrala 9 kilo a vlastně jsem nechala hned v porodnici, ale to mi bylo 21 let
teď když jsem otěhotněla, tak jsem si dala pauzu od cvičení, bojím se abych miminku neublížila, ale chtěla bych se k tomu za měsíc dva vrátit a mít nějakou formu cvičení dokud to půjde
horší je to s tím jídlem, snažím se jíst zdravě, ale někdy prostě ulítnu
![]()
@MyDestinka neboj, nepocitam s tim, ze by to ted bylo podobne
![]()
@ad1 a už máš vybranou porodnici? Já čekám první, takže zatím pročítám všechny možný informace
Ale vypadá to na Motol.
@zior ja budu taky rodit na motole. Prvni porod jsem tam mela krasnej, takze za me jasna volba ![]()
@MyDestinka tak rodila jsem v malém sálku, kam se sotva vlezlo lehátko, co chvíli někdo došel, ani se nepředstavil a čučel do mě jak do ledničky. Musela jsem jen ležet, což byla teda bolest jako prase. Naprosto nerespektovali můj porodní plán ani v takových věcech, jako že nechci oblbováky, po kterých jsem ještě zvracela. Po porodu dítě hned odnesli a pak mi ho ani nedali na břicho, ale jen vedle mě na lehátko.
Oddělení šestinedělí taky nic moc, trojlůžáky, sprcha špinavá a daleko. O kojení mluvila každá sestra úplně jinak, nakonec jsem kojila jen den dva po skončení hospitalizace.
Pro mě jako prvorodičku to bylo fakt nic moc ![]()
@Margery to mě mrzí
ja mela první porod necelých 7 hodin od první kontrakce a nejblíž mám Krč. Bojím se, že při druhém to přes celou Prahu nestihnu a Krč mám ani ne deset minut autem. Poprvé jsem rodila v Benešově…
@Axlaranda tak to by jsme se tam mohly potkat
jaky mas termin?