Říjňátka 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ad1
203
8.3.18 12:28

@Nana 33 no, řekli mi, že počkáme do úterý, že tam je ještě nepatrná naděje, pak se uvidí..když už by z toho nic nebylo hrozně bych chtěla aby se to úplně vstřebalo a nemusela jsem na revizi, z tý mám strašný bobky 8o nikdy jsem neměla narkozu a prostě se bojim :,( před rokem a půl jsem byla na zákroku na děložním čípku, bylo to ambulantně, ale stejně to bylo strašný :( přirozeně se povedlo, ale trvalo to asi 8 měsiců po kterejch jsem skoro skončila u psychiatra jak jsem z toho, že to nejde byla nešťastná a ta představa novýho snažení mě úplně děsí…prostě na ho**o s prominutím!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203

@Nana 33 no, řekli mi, že počkáme do úterý, že tam je ještě nepatrná naděje, pak se uvidí..když už by z toho nic nebylo hrozně bych chtěla aby se to úplně vstřebalo a nemusela jsem na revizi, z tý mám strašný bobky 8o nikdy jsem neměla narkozu a prostě se bojim :,( před rokem a půl jsem byla na zákroku na děložním čípku, bylo to ambulantně, ale stejně to bylo strašný :( přirozeně se povedlo, ale trvalo to asi 8 měsiců po kterejch jsem skoro skončila u psychiatra jak jsem z toho, že to nejde byla nešťastná a ta představa novýho snažení mě úplně děsí…prostě na ho**o s prominutím!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
8.3.18 13:36

@ad1 to mě mrzí :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
8.3.18 13:36

@ad1 To je mi moc lito :(, ale snad se jeste stane zazrak, budu ti moc drzet palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.3.18 19:17

@ad1 miminko se urcite objeví, kdyz uz mas tak velky Vacek, tak do tydne nebo 14 ti dnů tam bude, mela si proste pozdeji ovulaci, i kdyby tam v utery jeste nebylo, pockej jeste tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.3.18 19:23

@ad1 kdyz si tak vzpomenu do zadu, tak u me to bylo asi tak te jsem prisla poprve v 5 tt na gyndu, za 2 tydny kontrola a býka jsem uz v 8tt za 2 tt jsem byla zase u doktora a najednou mi rekli termín o termín driv… az ted se to drzi presne ve stejném termínu, ale trefili se asi kolem toho 12 tt a uz se mi termín nemění, kdyz je to male, je ro velmi tezke rozpoznat, takze oni si muzou myslet ze jsi v 7 tydnu, pritom v pohode muzes byt v 5 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
8.3.18 20:32

@Lucianaa099 jsi hodna, ale ja uz si nemyslim, ze tam bude :? Ten pozitivni tt jeste pred MS i prvni utz ktery tomu tydnu odpovidal a dalsi uz ne a dva doktori co mi to rekli nezavisle na sobe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.3.18 21:11

@ad1 to je mi moc lito :( ale nadeje jeste je :srdce: budu se modlit za tebe, tohle nikomu nepreju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.3.18 17:22

Tak jsem se taky konečně dočkala potvrzení těhotenství ;) dnes 7+3 a bylo krásně vidět :srdce:…a jak se daří vám děvčata??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
12.3.18 17:27

@Kača222 gratuluju! :kytka: Ja byla dnes taky poprve, jsem 8+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.3.18 17:43

@Axlaranda také gratuluji… :hug: a teď zase čekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
12.3.18 17:47

@Kača222 ach jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5434
12.3.18 19:35

@Kača222 Krása :srdce: jsem o den víc taky jsem dnes byla. :mrgreen: Oboum taky krásně bylo srdíčko :srdce: :srdce: jedno 1cm a druhé 1.14 cm prckové malinký. :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
12.3.18 19:43

Krásný fotečky máte holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie