Září 2018

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
148
17.1.18 11:59

Září 2018

V pondělí jsem byla u lékaře a termín mám stanovený na 2.září. Najde se ještě nějaká těhule, co má termín v září?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
362
17.1.18 12:21

Ahoj :mavam: já bych měla mít termín 16.9. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
937
17.1.18 14:22

@Kamilouš ahoooj, ja taky tak :mavam:

Jinak, uz tady jsou dve skupinky s terminem v zari 2018. Jedna otevrena a jedna uzavrena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
17.1.18 15:03

@Petisek89 ahoj :mavam: o jedný skupince vím, ale o další uzavřený nevím :think: a jak je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.1.18 18:19

Toho jsem si nevšimla, že jsou dvě.
Já se mám až na celodenní nevolnosti dobře, co vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.18 18:33

Čauky, já taky snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
937
17.1.18 19:39

Ja kdyz to pres den prezenu s aktivitou a nosenim male, tak me boli dost podbrisek. A nad ranem pro zmenu v krizi. Jinak mi neni nic, ale mam pocit, ze u dcery to zacalo az koncem 7tt. Ja jsem dnes 5+3 a presne za tyden prvni kontrola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.18 21:47

Ahoj holky, 10.1. Jsem mela dostat ms a nic udelala jsem si test a hura byl tam duch. S partnerem si miminko moc prejeme, tak z nadseni jsem se 16.1 vydala k doktorce. Ta bohuzel zatim nic nevydela, a tak me poslala na ginekologickou ambulanci. Tam mi vzali krev a samozdrejme zase UZ. V krvy bylo 209,9hcg takze potvrzeno, ale na UZ nic nevydel. Takze vcera probehla dalsi kontrola zase krev a hcg vyrostlo na 226,6. A na UZ pry zatim mala tecka, ale porad si doktor nebyl jisty. Takze 30.1. Musim znova na UZ. Uprimne jsem z toho trochu nervozni. Jinak citlivost prsu je nekdy velika az neprijemna a obcas nevolnost, mensi boleni podbrisku jsem taky zaznamenala, ale nic extremniho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
25.1.18 09:12

Ahojky holky můžu s přidat? Termín mám 3.9.2018 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
25.1.18 09:32
@hanamesjarova píše:
Ahoj holky, 10.1. Jsem mela dostat ms a nic udelala jsem si test a hura byl tam duch. S partnerem si miminko moc prejeme, tak z nadseni jsem se 16.1 vydala k doktorce. Ta bohuzel zatim nic nevydela, a tak me poslala na ginekologickou ambulanci. Tam mi vzali krev a samozdrejme zase UZ. V krvy bylo 209,9hcg takze potvrzeno, ale na UZ nic nevydel. Takze vcera probehla dalsi kontrola zase krev a hcg vyrostlo na 226,6. A na UZ pry zatim mala tecka, ale porad si doktor nebyl jisty. Takze 30.1. Musim znova na UZ. Uprimne jsem z toho trochu nervozni. Jinak citlivost prsu je nekdy velika az neprijemna a obcas nevolnost, mensi boleni podbrisku jsem taky zaznamenala, ale nic extremniho. :)

Gratuluji. Snad bude všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
25.1.18 11:19

@Andula135 po jaké době byla ta krev od sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.18 13:42
@Andula135 píše:
@hanamesjarova píše:
Ahoj holky, 10.1. Jsem mela dostat ms a nic udelala jsem si test a hura byl tam duch. S partnerem si miminko moc prejeme, tak z nadseni jsem se 16.1 vydala k doktorce. Ta bohuzel zatim nic nevydela, a tak me poslala na ginekologickou ambulanci. Tam mi vzali krev a samozdrejme zase UZ. V krvy bylo 209,9hcg takze potvrzeno, ale na UZ nic nevydel. Takze vcera probehla dalsi kontrola zase krev a hcg vyrostlo na 226,6. A na UZ pry zatim mala tecka, ale porad si doktor nebyl jisty. Takze 30.1. Musim znova na UZ. Uprimne jsem z toho trochu nervozni. Jinak citlivost prsu je nekdy velika az neprijemna a obcas nevolnost, mensi boleni podbrisku jsem taky zaznamenala, ale nic extremniho. :)Gratuluji. Snad bude všechno v pořádku.

Dekuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
25.1.18 14:09

@hanamesjarova to melo byt sem :lol: po jake dobe byly odbery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.18 06:56
@Géčko píše:
@hanamesjarova to melo byt sem :lol: po jake dobe byly odbery?

Odbery bxli po tydnu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
26.1.18 09:25

@hanamesjarova to by podle mě měly být ty hodnoty úplně jinde po týdnu každé 2-3 dny se hodnota HCG zdvojnásobí. Ale naděje umírá poslední :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí