Poradna duly
Jana Čurdová
V pondělí jsem byla u lékaře a termín mám stanovený na 2.září. Najde se ještě nějaká těhule, co má termín v září?
@Kamilouš ahoooj, ja taky tak ![]()
Jinak, uz tady jsou dve skupinky s terminem v zari 2018. Jedna otevrena a jedna uzavrena ![]()
@Petisek89 ahoj
o jedný skupince vím, ale o další uzavřený nevím
a jak je? ![]()
Toho jsem si nevšimla, že jsou dvě.
Já se mám až na celodenní nevolnosti dobře, co vy? ![]()
Ja kdyz to pres den prezenu s aktivitou a nosenim male, tak me boli dost podbrisek. A nad ranem pro zmenu v krizi. Jinak mi neni nic, ale mam pocit, ze u dcery to zacalo az koncem 7tt. Ja jsem dnes 5+3 a presne za tyden prvni kontrola
Ahoj holky, 10.1. Jsem mela dostat ms a nic udelala jsem si test a hura byl tam duch. S partnerem si miminko moc prejeme, tak z nadseni jsem se 16.1 vydala k doktorce. Ta bohuzel zatim nic nevydela, a tak me poslala na ginekologickou ambulanci. Tam mi vzali krev a samozdrejme zase UZ. V krvy bylo 209,9hcg takze potvrzeno, ale na UZ nic nevydel. Takze vcera probehla dalsi kontrola zase krev a hcg vyrostlo na 226,6. A na UZ pry zatim mala tecka, ale porad si doktor nebyl jisty. Takze 30.1. Musim znova na UZ. Uprimne jsem z toho trochu nervozni. Jinak citlivost prsu je nekdy velika az neprijemna a obcas nevolnost, mensi boleni podbrisku jsem taky zaznamenala, ale nic extremniho. ![]()
@hanamesjarova píše:
Ahoj holky, 10.1. Jsem mela dostat ms a nic udelala jsem si test a hura byl tam duch. S partnerem si miminko moc prejeme, tak z nadseni jsem se 16.1 vydala k doktorce. Ta bohuzel zatim nic nevydela, a tak me poslala na ginekologickou ambulanci. Tam mi vzali krev a samozdrejme zase UZ. V krvy bylo 209,9hcg takze potvrzeno, ale na UZ nic nevydel. Takze vcera probehla dalsi kontrola zase krev a hcg vyrostlo na 226,6. A na UZ pry zatim mala tecka, ale porad si doktor nebyl jisty. Takze 30.1. Musim znova na UZ. Uprimne jsem z toho trochu nervozni. Jinak citlivost prsu je nekdy velika az neprijemna a obcas nevolnost, mensi boleni podbrisku jsem taky zaznamenala, ale nic extremniho.![]()
Gratuluji. Snad bude všechno v pořádku.
@Andula135 píše:@hanamesjarova píše:
Ahoj holky, 10.1. Jsem mela dostat ms a nic udelala jsem si test a hura byl tam duch. S partnerem si miminko moc prejeme, tak z nadseni jsem se 16.1 vydala k doktorce. Ta bohuzel zatim nic nevydela, a tak me poslala na ginekologickou ambulanci. Tam mi vzali krev a samozdrejme zase UZ. V krvy bylo 209,9hcg takze potvrzeno, ale na UZ nic nevydel. Takze vcera probehla dalsi kontrola zase krev a hcg vyrostlo na 226,6. A na UZ pry zatim mala tecka, ale porad si doktor nebyl jisty. Takze 30.1. Musim znova na UZ. Uprimne jsem z toho trochu nervozni. Jinak citlivost prsu je nekdy velika az neprijemna a obcas nevolnost, mensi boleni podbrisku jsem taky zaznamenala, ale nic extremniho.Gratuluji. Snad bude všechno v pořádku.
Dekuji moc.
@Géčko píše:
@hanamesjarova to melo byt sempo jake dobe byly odbery?
Odbery bxli po tydnu. ![]()
@hanamesjarova to by podle mě měly být ty hodnoty úplně jinde po týdnu každé 2-3 dny se hodnota HCG zdvojnásobí. Ale naděje umírá poslední
![]()