Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, hledám spolubydlící z porodnice - rodila jsem 29/10/2017 v Motole, hledaná o den později, bydlely jsme spolu na pokoji a nestihly si předat kontakt. Slíbila jsem, že ji na eMiminu najdu, ale hledání je fakt těžké. Můžete prosím pomoci a nebo Katy, dáš mi vědět, jak se s Jáchymkem máte a jak vše dopadlo? Myslím na vás. Moc děkuji ![]()
Ahojte, hledám Katku Novákovou se synem Jáchymkem Novákem = spolubydlící z porodnice. Jestli někdo znáte, můžete pomoct? Moooc děkuji
a krásné předvánoční svátky všem.
Stejně je pěkné, když se pak maminky sejdou škoda, že nás nenapadne nebo se stydíme si říci o kontakt, také by mě zajímalo, jak se mají a jak děti prospívají, já rodila v Motole Praha sekcí 10.8.2008 a opět v Motole opět sekcí 15.6.2015 oba kluci letí to hrozně…Lucka
No ja byla nejaka vygumovana po porodu, dve noci jsem vůbec nespala a pak jen sporadicky, takze mi to nemyslelo, az doma jsem si uvědomila, ze nemam kontakt, rekly jsme si, ze se „potkáme“ na emiminu a vůbec me nenapadlo, ze vlastne neznam nick. Asi se neuvidíme osobne, ale jednou za cas si pisneme, jak se mají naší kluci, naší miminacci nebyli uplne zdravi, když se narodili a tak jsme spolu všechno prozivaly a davame si vedet, jak krasne rostou a jak se uzdravili / uzdravuji
Krasne blizici se leto ![]()
@Loren-tak to je super, tak ať kluci pěkně sílí a určitě vše doženou..krásné slunné dny