Termín v květnu 2018

• Fotoalbum (107)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.10.17 18:41

Někdo kdo má termín v květnu 2018?

Ahojky slečny, je tu někdo kdo má termín v květnu 2018? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
414
11.10.17 18:51

Já se hlásím :D 6. 5. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
11.10.17 18:54

Ahoj, ja 10.5. A jak se Vám žije? Já už teda pomalu nezvládám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.10.17 19:25

Ahoj, ja 20. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
11.10.17 19:28

Jak vam je holky? :lol: ja teda zatim nezvracim, ale spatne mi je teda dost 8o dnes treba cely den a nejhorsi to je kdyz mam hlad :D v patek jdu na kontrolu a mam byt na lacno a teda jako desim se toho dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.10.17 19:32

Ja mam to same, silene nechutenstvi, jak uz mam neco v zaludku tak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
11.10.17 19:36

No, já zvracím zas pořád a nevolno mi je v meziobdobí tak, už nevím co s tím, pomůže jen se moc nehýbat a nejradši ani nedýchat :). Jsem doma s 2 letou dcerou a je to teda mazec. Další dítě fakt nikdy! Ale já jsem asi děsně citlivá na ten hormon, protože jsem už týden o oplodnění věděla, že jsem v tom, protože už mi bylo blbě. Ještě jsem si ale musela počkat snad 14 dní než byl test pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.10.17 19:42

To te lituju. Ja nejak nedokazu vychytat jake jidlo mi nevadi, vcera jsem mela chut na meloun a skoro to dopadlo spatne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
11.10.17 19:52

No já už myslela, že čekám kluka, protože ze začátku mi dělaly hrozně dobře na žáhu kyselé okurky. Jedla jsem s přemáháním vše a hlavně smažené :). Pak nešla zelenina, pak maso, pak ovoce a teď už můžu zas jak posledně jen sladké a kolu a to taky dost v mini porcích..nějaká žáha už mě ani netrápí…jestli má někdo nějaký tip co s tím budu ráda, ale zatím, co jsem zkusila mělo 0 efekt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.10.17 20:00

Me bylo u prvniho teh. dobre, takze me to potkalo nepripravenou, precetla jsem tipy na netu jako zazvorovy caj- bez ucinku, susenky k posteli- nemam silu pozrit nic sucheho a krupaveho, mam chut na ovoce ale nedela mi dobre, mlecne vyrobky taky tak, jedine co mi dnes sedlo byl kureci vyvar se zeleninou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.17 20:57

No ty začátky jsou nejhorší :/ Já mám termín sice 25 května v pátek taky odběry krve na lačno jsem zvědavá jak to dám ještě to hodinový čekání tam umřu hlady :D Nejhorší na tom je asi to že den předtím žádné sladkosti :,( :,(
Jinak to nechutenství k jídlu mývám taky, ale jakmile něco zakousnu hned mi je lépe a pak už to jede :D Zatím nezvracím ale ty pocity na zvracení mám celodenní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
12.10.17 08:02

Jo polévky jsou fajn, ale pozor na moc vody, raději si dělej hustší a jez po malých dávkách. Já už je teď bohužel nesnesu ani vidět na obrázku. A pokud máš chuť na ovoce, tak loupej šlupky, ty dělají paseku. A třeba loupané mandarinky, třeba i kompotované mi dlouho nevadily. A sladká jídla jako ovocné knedlíky, šišky s mákem a palačinky (bez oleje) ty byly vždy ok a vydržela jsem. Jen po sladkém víc pálí žáha mi přijde, ale to už mi je jedno, člověk je rád, že je rád:).

Tyjo, mě naštěstí doktor neřekl, že den předem nesmím sladké. To bych byla o hladu. Ono asi záleží jestli člověk může jíst i něco jiného. Mě zas kladl na srdce ať jím cokoli aby moc neklesla glukóza v krvi, pak člověk padá. Minulé těhotenství jsem taky měla nervy na testu glukózy, protože kdyby mi zjistili cukrovku, tak jsem byla vyřízená. Pořád jsem zvracela. Naštěstí i přes tu děsnou ne-životosprávu bylo vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
12.10.17 10:11

Vite co je fakt prusvih? :lol: kdyz nevite jestli je vam spatne kvuli strevni chripce a nebo kvuli tehotenskym nevolnostem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.10.17 10:14

Ja jdu dnes do prace po dovolene, tak jsem zvedava, jak to tam ustojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
12.10.17 11:59

No osobně si jako se střevní chřipkou taky připadám, jen nemám tu horečku k tomu. Ale žaludek a střeva si žijí vlastním životem :D…vážně si neumím představit chodit do práce. Tyjo, fakt se drž, držím pěsti. Já v prvním těh. rezignovala a šla na neschopenku. A může si kdo co říkat, že těhotenství není nemoc. Bych mu to vpálila až by měl střevní chřipku ať si s ní taky chodí do práce a žije s tím půl roku jako já.
V práci jsem byla úplně k ničemu a vzhledem k tomu, že jsem musela mít schůzky s lidmi, tak to fakt nešlo…člověk jen koukal, jak by zdrhnul na wc a o tom co se řešilo neměl vůbec ponětí :). A poslouchat řeči, že nic nedělám, se mi fakt nechtělo vysvětlovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí