Termín v květnu 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
27.10.17 11:29
@Barusilinka píše:
@feliska já mažu všechno i zadek :lol: přibrala jsem už asi kilo, tak doufam že to nepůjde nějak drasticky nahoru :) a to jim teda o hodně víc než jsem byla zvyklá.
Holky, na tom prvním screeningu se dělá i vnitřní ultrazvuk nebo vyšetření? Přítel půjde semnou, tak bych nerada, aby se mi před ním doktor hrabal někde :lol:

No me delal doktor vse, myslim. Ale pritel se mnou nikdy nebyl. Treba se doktor prizpusobi, nebo pritel pocka a prijde az o chvilku dyl:).
Ja mam furt -3 kg. Ale zatim to moc neresim. U prvniho jsem z toho byla desne spatna, bala jsem se. Jeste na 6 mesicich jsem totiz nebyla na sve puvodni vaze ( blby bylo, ze to bylo 50kg :(, byla jsem jak z koncentraku). Ted jsem mela na startu 5kg navic, tak mam porad jeste malou rezervu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.10.17 12:18

Tak me uz je asi taky lip, nechci to zakriknout, ale stavy na umreni zmizely, zato se nekdy vyskytne paleni zahy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
27.10.17 14:13

Tak jsem dnes byla na 1. screeningu :lol: pritel byl uplne uneseny a ja taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.17 14:35

@Coctailgirl Krásně fotecky :srdce: už se taky těším na našeho prcka až ho uvidím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.17 15:02

Holky, jak jste to oznámili svému příteli/manželovi? Já jsem zjistila 3dny pred 3letym výročím že budeme mít miminko. Zjistila jsem to v práci a celý den jsem si pak plánovala, jak mu to originálně řeknu přesně na den výročí…Ale po práci jsem šla do masny a koupila jsem si jitrnicu :D, protože jsem na nu dostala strašnou chuť. Doma jsme pak jedli a přítel se na mě divně díval, jak si ji vychutnavam a na rovinu se mě zeptal jestli nejsem tehotna :D tak jsem se snažila mlzit. Ale jak jsem to dojedla tak se pořád ptal a já mu pak s brekem donesla pozitivni test :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.10.17 15:43

Krasna fotka, muj doktor nema 3D, ale i tak se tesim. Uz v úterý.
Ja to tajila celou dovolenou v zahranici, vsechno se tam s…auto se nam rozbilo, pocasi na prd, moje nalady do toho…chudak. Jsem to pak nevydrzela a cestou domu v 5 hodinove zacpe to na nej vyvalila :D jeste, ze jsme stali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
31.10.17 19:41

@Barusilinka ahoj, ten první velký ultrazvuk se dělá z venku, přes břicho, ale já mám dělohu docela vzadu, tak jsem měla břicho úplně rozježděný :-) rozhodně se mi doktorka nikde nehrabala, neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.17 07:54

@kaya.ko Děkuji :) a myslíš, že je šance na prvním screeningu že řeknou pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
1.11.17 10:46

Ahoj no nevím, záleží jak doktor. Já včera zrovna byla na velkém UTZ a dělal ho jen „vnitřkem“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.11.17 11:14

@Barusilinka mě dala hroznej proslov o tom, jak je mimi malinký a jak je pohlaví ještě menší a jak je to celý trpasličí, ale že závěr vlastně je, že to vypadá na holku :-D takže šance tady určitě je :-)

@feliska možná bych byla radši, kdyby mi to dělal vnitřkem, než mít tak rozježděný břicho jak jsem měla :/ docela mě to bolelo, hlavně večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
1.11.17 11:49

Mě u prvního doktor dělal UTZ přes břicho až když už bylo větší no…mě kdyby teď takhle šůroval po břiše, tak se mu tam buď pos..nebo po… :D. Ale taky to nebylo super příjemný. Kdyby tam nebyl ten malinkej bobínek, tak jsem už dávno pryč :).

Já se na pohlaví neptala a ani doktor nezmínil. Pátrala jsem, jestli něco nezahlídnu, ale ono v těch flekách něco objevit… Byla jsem ráda, když mi řekl kudy vedou ruce, nohy :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.17 12:41

Já do toho pondělí ani nedospim jak se těším :lol: jinak se cítím dobře, skoro netehotne :) co nevolnosti holky, která jste měla, ještě je máte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
1.11.17 13:42

@Barusilinka no já už se těším zas na další, ach jo za měsíc. Štve mě, že měl doktor jiný ultrazvuk, nový a ještě ho nestihl napojit na tisk, takže nemám ani fotku :(.

No u mě nevolnosti pořád na prd, ani o kousek lepší, ale já to mám rodově ( máma zvracela i na sále). Mě by zajímalo, jak je na tom vendeliiiinka, jestli je na tom stejně, nebo už je jí lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.17 21:01

@feliska Ahojki, hlásím že mi je o dost líp, zabraly homeopatie a femibion, ale teda stim jak mi je líp zacla jsem vice řádit a když mám náročnější den večer mě bolí břicho jako při menses což nevím zda je normální. Já mám utz velký až 16 v porodnici tak už se těším. Beru dcerku a chlapa doufám že to bude přes břicho teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
1.11.17 21:17
@vendeliiiinka píše:
@feliska Ahojki, hlásím že mi je o dost líp, zabraly homeopatie a femibion, ale teda stim jak mi je líp zacla jsem vice řádit a když mám náročnější den večer mě bolí břicho jako při menses což nevím zda je normální. Já mám utz velký až 16 v porodnici tak už se těším. Beru dcerku a chlapa doufám že to bude přes břicho teda.

Tyjo super zprava! Prosim a jaka to mas homeopatika a femibion jsou vitaminy, nebo neco na predpis? Ja uz nevim co bych. Zkusim vse :) a pokud neco funguje, tak budu stastna.

Bricho muze bolet i kdyz roste deloha, co? Ja to teda na to svadim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí