Poradna duly
Jana Čurdová
@Barusilinka píše:
@feliska já mažu všechno i zadekpřibrala jsem už asi kilo, tak doufam že to nepůjde nějak drasticky nahoru
a to jim teda o hodně víc než jsem byla zvyklá.
Holky, na tom prvním screeningu se dělá i vnitřní ultrazvuk nebo vyšetření? Přítel půjde semnou, tak bych nerada, aby se mi před ním doktor hrabal někde
No me delal doktor vse, myslim. Ale pritel se mnou nikdy nebyl. Treba se doktor prizpusobi, nebo pritel pocka a prijde az o chvilku dyl:).
Ja mam furt -3 kg. Ale zatim to moc neresim. U prvniho jsem z toho byla desne spatna, bala jsem se. Jeste na 6 mesicich jsem totiz nebyla na sve puvodni vaze ( blby bylo, ze to bylo 50kg
, byla jsem jak z koncentraku). Ted jsem mela na startu 5kg navic, tak mam porad jeste malou rezervu…
Tak me uz je asi taky lip, nechci to zakriknout, ale stavy na umreni zmizely, zato se nekdy vyskytne paleni zahy..
Tak jsem dnes byla na 1. screeningu
pritel byl uplne uneseny a ja taky ![]()
@Coctailgirl Krásně fotecky
už se taky těším na našeho prcka až ho uvidím ![]()
Holky, jak jste to oznámili svému příteli/manželovi? Já jsem zjistila 3dny pred 3letym výročím že budeme mít miminko. Zjistila jsem to v práci a celý den jsem si pak plánovala, jak mu to originálně řeknu přesně na den výročí…Ale po práci jsem šla do masny a koupila jsem si jitrnicu
, protože jsem na nu dostala strašnou chuť. Doma jsme pak jedli a přítel se na mě divně díval, jak si ji vychutnavam a na rovinu se mě zeptal jestli nejsem tehotna
tak jsem se snažila mlzit. Ale jak jsem to dojedla tak se pořád ptal a já mu pak s brekem donesla pozitivni test ![]()
Krasna fotka, muj doktor nema 3D, ale i tak se tesim. Uz v úterý.
Ja to tajila celou dovolenou v zahranici, vsechno se tam s…auto se nam rozbilo, pocasi na prd, moje nalady do toho…chudak. Jsem to pak nevydrzela a cestou domu v 5 hodinove zacpe to na nej vyvalila
jeste, ze jsme stali…
@Barusilinka ahoj, ten první velký ultrazvuk se dělá z venku, přes břicho, ale já mám dělohu docela vzadu, tak jsem měla břicho úplně rozježděný
rozhodně se mi doktorka nikde nehrabala, neboj ![]()
@kaya.ko Děkuji
a myslíš, že je šance na prvním screeningu že řeknou pohlaví?
Ahoj no nevím, záleží jak doktor. Já včera zrovna byla na velkém UTZ a dělal ho jen „vnitřkem“…
@Barusilinka mě dala hroznej proslov o tom, jak je mimi malinký a jak je pohlaví ještě menší a jak je to celý trpasličí, ale že závěr vlastně je, že to vypadá na holku
takže šance tady určitě je ![]()
@feliska možná bych byla radši, kdyby mi to dělal vnitřkem, než mít tak rozježděný břicho jak jsem měla :/ docela mě to bolelo, hlavně večer.
Mě u prvního doktor dělal UTZ přes břicho až když už bylo větší no…mě kdyby teď takhle šůroval po břiše, tak se mu tam buď pos..nebo po…
. Ale taky to nebylo super příjemný. Kdyby tam nebyl ten malinkej bobínek, tak jsem už dávno pryč
.
Já se na pohlaví neptala a ani doktor nezmínil. Pátrala jsem, jestli něco nezahlídnu, ale ono v těch flekách něco objevit… Byla jsem ráda, když mi řekl kudy vedou ruce, nohy
.
Já do toho pondělí ani nedospim jak se těším
jinak se cítím dobře, skoro netehotne
co nevolnosti holky, která jste měla, ještě je máte? ![]()
@Barusilinka no já už se těším zas na další, ach jo za měsíc. Štve mě, že měl doktor jiný ultrazvuk, nový a ještě ho nestihl napojit na tisk, takže nemám ani fotku
.
No u mě nevolnosti pořád na prd, ani o kousek lepší, ale já to mám rodově ( máma zvracela i na sále). Mě by zajímalo, jak je na tom vendeliiiinka, jestli je na tom stejně, nebo už je jí lépe…
@feliska Ahojki, hlásím že mi je o dost líp, zabraly homeopatie a femibion, ale teda stim jak mi je líp zacla jsem vice řádit a když mám náročnější den večer mě bolí břicho jako při menses což nevím zda je normální. Já mám utz velký až 16 v porodnici tak už se těším. Beru dcerku a chlapa doufám že to bude přes břicho teda.
@vendeliiiinka píše:
@feliska Ahojki, hlásím že mi je o dost líp, zabraly homeopatie a femibion, ale teda stim jak mi je líp zacla jsem vice řádit a když mám náročnější den večer mě bolí břicho jako při menses což nevím zda je normální. Já mám utz velký až 16 v porodnici tak už se těším. Beru dcerku a chlapa doufám že to bude přes břicho teda.
Tyjo super zprava! Prosim a jaka to mas homeopatika a femibion jsou vitaminy, nebo neco na predpis? Ja uz nevim co bych. Zkusim vse
a pokud neco funguje, tak budu stastna.
Bricho muze bolet i kdyz roste deloha, co? Ja to teda na to svadim ![]()