Poradna duly
Jana Čurdová
@Circolka vítej
Já už mám dneska po screeningu
prcek se tam válel jako kdyby o nic neslo a až ke konci se mu to už nelíbilo a začal se mrskat. Moc hezké ![]()
Taky hlásím, že jsem byla včera na screeningu…něco užasného…jsme 12+4 a máme 6,3cm.
Já sem 13+1 a ten první screen je něco nádherného
holky mám takový dotaz přibrali už jste některá na váze?
@PavlaC1987 jo, 3 kila, něco je v prsou a břicho.
ADD: jsem byla zvykla na treningy s vahou 3× tydne, coz jsem musela opustit, protoze me z toho pobolivalo bricho (Nevim kdo znate Body Pump, ale miminu se to nelibilo
)
Já mám pořád -2kg
, ale už to bylo horší, takže už to trochu leze nahoru…ale přijde mi, že asi jen v břiše ![]()
Tak to já teda nepřibírám :/ bříško přes den trochu vyleze ale na váze se ručička nezvedá… tak jsem zvědavá kolik přibereme ![]()
Tak ja ani nezvracela a nebylo mi spatne, takze i chute pomahaj
Maximum dle tabulek je 2kg a pro prumernou zenu 170cm, ja merim 180cm a uklidnuju se, ze se prece hlidam a dost an to myslim, takze ano, neco naberu, ale nepredpokladam, ze 20 kilo tuku
Já právě taky nezvracela, ale chuťe taky nic moc spíš jsem se nutila
no tak uvidíme, taky nepředpokládám, že 20 kilo
ale kdo ví
Vyváženě se snažíme jíst, pro jistotu i femibion tak uvidíme
začínám 4měsíc takže předpokládám, že to teprve začne ![]()
@aaamartisek ja chute na sladke a rano alespon bily jogurt se sladkym musli, slany jidlo nejak nemusim
Do zeleniny se nutim, ale nejak to jde alespon jako priloha k hlavnimu jidlu. Taky si myslim, ze ted se to rozjede a trochu me to desi.. abych za tech 20 kilo nebyla nakonec jeste rada ![]()
Tabulkama se nedá řídit, zbytečně se člověk pak stresuje. Já byla prvně v 6. měsíci ještě pod svou vahou, byla jsem z toho děsně nervní a hrozně se o mimčo bála. Mimčo si ale vše, co chtělo bralo ode mně a pak jsem to teda dohnala za pár týdnů. Až jsem se bála chodit k doktorovi, že mi vynadá, každý týden jsem měla 2 kila nahoře, šílený! Totálně jsem vypadávala z jakýchkoliv tabulek ![]()
Ale je fakt, že teď to druhé těhotenství vůbec tolik nehrotím. Na zeleninu se ani kouknout nemůžu, o zdravé stravě radši pomlčet. Vitamíny v břiše kromě kys. listové neudržím. Tak snad bude mimčo v pohodě, no…
@hospodki jo znám já zas byla zvyklá dvakrát týdně běhat ale taky mě často poboliva v podbřišku a měla sem šílené křeče, doktorka mi dala magnesium a odpočívat takže já plus 4 kg
nechci se vidět do května
Ahoj holky, tak já mám TP 11. 5.
Na screeningu jsem byla s přítelem 3. 11. byl to nádherný zážitek
a všechny výsledky v pořádku.,,Celodenní" nevolnosti mám bohužel pořád, takže skoro pořád jenom spím a s jídlem už taky nevím co..jednou mi chutná to a potom zase to..jak na houpačce
ale aspoň vím, že o sobě mimi dává vědět ![]()
@Lucik2211 už sem myslela že sem to jen já co se jí chce porad spát
myslela sem ze už to přejde a porad nic.. ![]()