Poradna duly
Jana Čurdová
Zakladam novou diskuzi maminek, co maji mimi narozene v zimu 2017/2018
tema porod, pece o mimi, kojeni..cokoliv
![]()
Ahoj, my mame Izabelku narozenou 30.11 ☺. Rada se pripojim. Nase mlade nespi behem dne jinak nez v kocaru takze dvakrat denne pres dve hodky mrznu venku. Do toho dva starsi kluci jsou tenhle tyden doma ze skolky. Tesim se na pondeli az tam zase pofrci a ja si trochu vydechnu ![]()
@B.arbusa.b píše:
Ahoj, my mame Izabelku narozenou 30.11 ☺. Rada se pripojim. Nase mlade nespi behem dne jinak nez v kocaru takze dvakrat denne pres dve hodky mrznu venku. Do toho dva starsi kluci jsou tenhle tyden doma ze skolky. Tesim se na pondeli az tam zase pofrci a ja si trochu vydechnu
Ahoj, vitam Te
ja mam prvni mimi Elisku nar.17.12. ![]()
Ja ven s malou nechodim, max. k doktorum a pak chvilku po okoli..do te zimy ted posledni tyden radeji ne, narodila se predcasne s 2,7kg a mela zloutenku..ja si pockam na otepleni a moc se tesim, uz me to doma moc neba, tesim se na kocarkovani ![]()
Takhle sis ji brzy naucila
kamaradka dopadla stejne a cele 2roky chodi kazdy den ven. Je pravda, ze je fajn, kdyz dite chodi rado na prochazky, ale sly jsme ikdyz mrholilo v rijnu
![]()
@Lulina999 ahoj
my doufali ve vas terminek anebo pozdeji, jelikoz by muz mel narok na otcovskou. Nevyslo. Pry jsem malo drzela nohy u sebe ![]()
@Anfibola Termín byl 17. 12., ta dovolená je fajn, ale přenášení mě nebavilo
Měla jsem těhotenskou cukrovku a 24. 12. bych šla na vyvolání, ale prďolka se naštěstí rozhodla pro lepší datum, tak jsme na Vánoce už byli doma. Přesně o půlnoci to začlo a v 6:55 byla venku ![]()