Říjňátka 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28850
27.2.18 13:59
@MyDestinka píše:
@Margery to mě mrzí :hug: ja mela první porod necelých 7 hodin od první kontrakce a nejblíž mám Krč. Bojím se, že při druhém to přes celou Prahu nestihnu a Krč mám ani ne deset minut autem. Poprvé jsem rodila v Benešově…

Porod jsem měla šest hodin od první kontrakce :oops: :oops: a do nemocnice jsem se dostala dvě a půl hodiny před narozením dítěte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
27.2.18 14:30

@Margery no tak to jsme měly stejně. ;) Proto se teď bojím dávat si porodnici na druhé straně Prahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.2.18 14:45

Jsem jediná, která není z Prahy :think: :think: :D :D… já budu rodit v Mělníce ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
27.2.18 14:45

@Margery to zni hrozne :( na motole je to teda uplne skvely, krasny novy saly s vlastni koupelnou, porodni plan jsem nepotrebovala, delali jen to, co jsem chtela, vsichni se predstavili, rikali co se bude dit, do niceho me nenutili, mela jsem to prirozeny a krasny❤️ jen ten bonding tam uplne neni, daji ti dite pochovat a pak ho zabali a polozi vedle tebe na lehatko :? (i kdyz ta kontrola zrcatky me osobne bolela vic nez porod, takze bych ji mozna ani neudrzela 8o ) Ale zase jsem ji dostala hned po prichodu na sestinedeli a pak uz byla porad se mnou. Tam jsme mely pokoje po dvou a koupelna spolecna pro dva pokoje, takze uplne v pohode. Fakt doporucuju :palec:
@zior zatim 22.10 podle MS (na UTZ jsem jeste nebyla), ale podle ovulace 20.10., takze je to dost mozny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
27.2.18 14:53

Jinak me to nikdo neveri, ale ja jsem kontrakce vubec necitila, jen bolest jako pri MS (coz mam i prave ted) a hodinu pred samotnym porodem hroznej tlak a bolest v krizi, ale to bylo hodinu v kuse, bez prestavek 8o. Jela jsem do porodnice jen proto, ze jsem zacala krvacet, jeste jsme se stavili v mekaci :lol: Po prijezdu mi rekli ze jsem na 4cm a pujdem rovnou na porodni pokoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5434
27.2.18 14:54

@Kača222 Ja jsem z Roudnice, ale co vím já co bude ještě ani nevím jestli jsou dvě a jestli jo tak asi v Roudnici rodit nebudu :nevim: Vše my asi řeknou postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
27.2.18 14:58
@Kača222 píše:
Jsem jediná, která není z Prahy :think: :think: :D :D… já budu rodit v Mělníce ;) ;)

Tak já bydlím kousek za Prahou. V Praze jsem rodit nikdy nechtěla, proto jsem poprvé byla v Benešově a tam už nechci. Krč mám v porovnání s Podolím a Motolem co by kamenem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
27.2.18 15:05

@zior tak ja jsem z Plzne, takze lochotin..tam kde se toci Male lasky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
27.2.18 15:24

@ad1 Škoda že se nenatáčí v říjnu :lol: bychom se na tebe podívali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5434
27.2.18 15:30

@ad1 Jeee a necháš se točit ja nato koukala bylo to krásný ty miminečka tam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
27.2.18 15:34

@ad1 @MyDestinka @Nana 33 Kde to davali? Ja to neznam, mrkla bych se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
27.2.18 16:27

@MyDestinka @Nana 33 @Axlaranda holky i kdyby to bylo v rijnu, tak bych urcite nechtela :D :D ja nechci u porodu ani svyho chlapa, natoz nejakej stab :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
27.2.18 16:56

@ad1 ja bych na nataceni taky nepristoupila, mam rada svuj klid, za ty penize by mi to nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
27.2.18 17:39

@ad1 tam není štáb. Jen zabudovaný kamery. Ani si jich nevšimneš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5434
27.2.18 18:17

@ad1 :mrgreen: Ja taky ne obdivuju je v tomhle okamžiku bych snesla jen svého chlapa a ne celej národ z nohama od sebe spocena unavená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí