Poradna duly
Jana Čurdová
@MyDestinka píše:
@Margery to mě mrzíja mela první porod necelých 7 hodin od první kontrakce a nejblíž mám Krč. Bojím se, že při druhém to přes celou Prahu nestihnu a Krč mám ani ne deset minut autem. Poprvé jsem rodila v Benešově…
Porod jsem měla šest hodin od první kontrakce
a do nemocnice jsem se dostala dvě a půl hodiny před narozením dítěte ![]()
@Margery no tak to jsme měly stejně.
Proto se teď bojím dávat si porodnici na druhé straně Prahy…
@Margery to zni hrozne
na motole je to teda uplne skvely, krasny novy saly s vlastni koupelnou, porodni plan jsem nepotrebovala, delali jen to, co jsem chtela, vsichni se predstavili, rikali co se bude dit, do niceho me nenutili, mela jsem to prirozeny a krasny❤️ jen ten bonding tam uplne neni, daji ti dite pochovat a pak ho zabali a polozi vedle tebe na lehatko
(i kdyz ta kontrola zrcatky me osobne bolela vic nez porod, takze bych ji mozna ani neudrzela
) Ale zase jsem ji dostala hned po prichodu na sestinedeli a pak uz byla porad se mnou. Tam jsme mely pokoje po dvou a koupelna spolecna pro dva pokoje, takze uplne v pohode. Fakt doporucuju ![]()
@zior zatim 22.10 podle MS (na UTZ jsem jeste nebyla), ale podle ovulace 20.10., takze je to dost mozny ![]()
Jinak me to nikdo neveri, ale ja jsem kontrakce vubec necitila, jen bolest jako pri MS (coz mam i prave ted) a hodinu pred samotnym porodem hroznej tlak a bolest v krizi, ale to bylo hodinu v kuse, bez prestavek
. Jela jsem do porodnice jen proto, ze jsem zacala krvacet, jeste jsme se stavili v mekaci
Po prijezdu mi rekli ze jsem na 4cm a pujdem rovnou na porodni pokoj ![]()
@Kača222 Ja jsem z Roudnice, ale co vím já co bude ještě ani nevím jestli jsou dvě a jestli jo tak asi v Roudnici rodit nebudu
Vše my asi řeknou postupně.
@Kača222 píše:
Jsem jediná, která není z Prahy![]()
![]()
![]()
… já budu rodit v Mělníce
![]()
Tak já bydlím kousek za Prahou. V Praze jsem rodit nikdy nechtěla, proto jsem poprvé byla v Benešově a tam už nechci. Krč mám v porovnání s Podolím a Motolem co by kamenem…
@zior tak ja jsem z Plzne, takze lochotin..tam kde se toci Male lasky ![]()
@ad1 Škoda že se nenatáčí v říjnu
bychom se na tebe podívali ![]()
@ad1 Jeee a necháš se točit ja nato koukala bylo to krásný ty miminečka tam. ![]()
@ad1 @MyDestinka @Nana 33 Kde to davali? Ja to neznam, mrkla bych se ![]()
@MyDestinka @Nana 33 @Axlaranda holky i kdyby to bylo v rijnu, tak bych urcite nechtela
ja nechci u porodu ani svyho chlapa, natoz nejakej stab ![]()
@ad1 ja bych na nataceni taky nepristoupila, mam rada svuj klid, za ty penize by mi to nestalo…
@ad1 tam není štáb. Jen zabudovaný kamery. Ani si jich nevšimneš ![]()
@ad1
Ja taky ne obdivuju je v tomhle okamžiku bych snesla jen svého chlapa a ne celej národ z nohama od sebe spocena unavená ![]()