Poradna duly
Jana Čurdová
@ad1 píše:
Nase bublinka
juuu
taky se těším na fotečku… ty pocity štěstí mám asi úplně stejné
![]()
@ad1 mě taky nic není ani prsa nebolí není my špatně a sice jedno dítě mám u něj my, ale špatně nebylo tak ani nevím od kdy to tak začíná člověk pociťovat. Já to počítala od posledních mesíčků, ale tenhle cyklus jsem měla kratší díky IVF tak přesně my ti reknou az na tom prvním ultrazvuku. Ale nejradši bych šla, uz teť, aby my řekli jestli jsou dvě nebo jen jedno.
@Nana 33 Tak to vám holky závidím…já už dneska zvracela…snad to nebude trvat dlouho…u prvního těhu mi nic nebylo a byla to holčička…tak teď sázim na kluka
![]()
@Nana 33 @Kača222 já už taky jedno dítě mám, kluka a u něj mi špatně taky nebylo..ani jednou jsem nezvracela nebo tak
ale to už je 10 let zpátky
docela bych chtěla aby to teď bylo jinak, protože si přejeme holčičku ![]()
@Kača222 já první mela kluka a taky my nic nebylo a teť čekám jestli začnu nebo to bude zas takové jako při prvním asi bych bez testů ani nevěděla jinak, ze jsem těhu.
@ad1 memu je 14 a taky doufám, ze bude holčička
a když budou dvě tak aspoň jedna ![]()
@Nana 33 no tak, ale když to holka nebude, nevyměníme to
jen by prostě bylo fajn kupovat oblečky s Minnie a sponečky do vlasů a ne jen pořád star wars, minecraft a lego
![]()
@ad1
No právě taky bych si přála kupovat Elzu místo minecraftu
Ještě si počkáme ani si nepamatuju kdy tak jde vidět pohlaví. ![]()
@Nana 33 no já myslím, že až tak někdy v 15tt podle toho jak je miminko otočený..to uteče jako voda ![]()
@ad1 no u me to byl trochu šok, vubec jsem to nepocitala
a uz jsem v 15 tydnu
jinak vsem tehulkam gratuluju ![]()
My se snažili od září, ale pak jsme museli přestat. Šla jsem na vyndání mandlí v listopadu. Tak jsme to zkusili zase 1.1.2018 a ono to vyšlo
měla bych být podle utz 8tt+4
@Kača222 píše:
@Nana 33 Tak to vám holky závidím…já už dneska zvracela…snad to nebude trvat dlouho…u prvního těhu mi nic nebylo a byla to holčička…tak teď sázim na kluka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nooo tak já mám prvního chlapečka a nic mi nebylo a teď mi je zle a zvracim. Tak sázím na holčičku ![]()
@Nana 33 Já bych teda brala toho chlapečka, ale víš jak…je to jedno hlavně ať jsou zdravý
.. a zeptám se holky…já už třetí den za sebou vstávám takhle v noci, protože mám hroznej hlad…(vím tímhle tempem ze mě bude mastodont
).. máte/měla jste to taky tak některá???