Říjňátka 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ad1
203
23.2.18 11:47

@Lucianaa099 krásné :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
23.2.18 11:50

@Axlaranda vítej :mavam: tak taky gratuluju a držím palce ať Ti ten čas do kontroly co nejrychleji uteče :D já jdu na další..doufám, že už srdíčkovou 6.3. a ten čas je nekonečnej :mrgreen: dnes mě od rána hrozně bolí podbřišek, ale snažím se nepanikařit a doufám, že je to jen jak se tam miminko zabydluje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
23.2.18 16:24

@ad1 neboj. Mě bolí břicho s výjimkami 9d začátku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
23.2.18 18:58

@ad1 díky za přivítání :), mě taky bolí podbřišek, ale má to tak hodně holek, tak snad je to normální. Ale ja jsem z toho taky trochu nervní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5434
23.2.18 19:06

@Axlaranda Ahojky taky tě vítám jsem tu jen chvilku a taky mě sem tam bolí podbřišek a taky jsem z toho na nervy říkám si, že se to asi zvětšuje a tak, abych se zbytečně nenervovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
23.2.18 19:33

Holky oproti tomu, jak nás bude všechno bolet v srpnu a září je tohle ještě pohoda :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.2.18 19:39

@MyDestinka svatá pravda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
23.2.18 19:57

@MyDestinka @Axlaranda @Nana 33 @Kača222 snazim se na to nemyslet, ale preci jen po tom co tu uz nejaky ten mesic procitam co se komu stalo, tak tam nejaky ten cervik proste vrta :think: asi se proste moc pozoruju, kdyz jsem cekala prvniho pred 10-ti lety vubec nic takoveho me nenapadalo a vsechno dobre dopadlo :) a holky, prvni vyraznejsi trapeni: jakpa chodite na velkou? Ja mam porad hlad a mnohem vic jim, ale uz treti den proste poradne nejdu na zachod :( nejaka rada prosim? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.2.18 20:03

@ad1 Já ti naprosto rozumím..taky mám obavy a u prvního jsem to neřešila vůbec…myslím že je to tím, že teď už víme do čeho jdem, jaké mohou nastat potíže..prostě jsme daleko lépe informované…no a to pročítání těch smutných příběhů tomu strachu taky trochu přidá :( :( musíme prostě věřit… dobře to dopadne ;) :srdce:

Tak s tím zatím potíže nemám…ale vzpomínám si, že u prvního jsem zácpu měla…ale až nějak později…osvědčený babičkovský recept „šťáva z kompotovaných švestek“… a nebo ráno po probuzení sklenice opravdu teplé vody…to jdeš zaručeně…a rychle :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
23.2.18 20:06

S WC je to jak kdy. Zatím to neřeším ;) ale pak nasadim asi kompoty. Ty mi pomáhají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
23.2.18 20:37

@Nana 33 ahoj, diky :)
@ad1 moje mala ted hrozne trpi na zacpy, tak to mam ted v maliku :lol: jist co nejmin bileho peciva, bananu a boruvek, zadnou ryzi, hodne pit, jist susene ovoce, celozrnne pecivo, svestkovy kompot, do vsech moznych jidel pridavat otruby nebo jinou vlakninu. Kdyz by to nepomohlo koupit v lekarne laktulózu nebo ovocné projímadlo fruktolax - mělo by to byt ok i v těhotenství. No a v nejhorším případě glycerinový čípek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
23.2.18 20:41

Jo jeste jsem zapomnela - davat do jidla hodne oleje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
24.2.18 19:43

@Kača222 @MyDestinka @Axlaranda dekuju za rady holky :lol: holt si ten jidelnicek budu muset trosku poupravit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.2.18 20:24

Holky berete nějaké vitamíny?? Uvažuji o femibionu..máte zkušenost? Jinak listovka je jasná ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
24.2.18 21:08

Listovka a B-komplex. Toť vše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie