Poradna duly
Jana Čurdová
@Axlaranda vítej
tak taky gratuluju a držím palce ať Ti ten čas do kontroly co nejrychleji uteče
já jdu na další..doufám, že už srdíčkovou 6.3. a ten čas je nekonečnej
dnes mě od rána hrozně bolí podbřišek, ale snažím se nepanikařit a doufám, že je to jen jak se tam miminko zabydluje..
@ad1 díky za přivítání
, mě taky bolí podbřišek, ale má to tak hodně holek, tak snad je to normální. Ale ja jsem z toho taky trochu nervní ![]()
@Axlaranda Ahojky taky tě vítám jsem tu jen chvilku a taky mě sem tam bolí podbřišek a taky jsem z toho na nervy říkám si, že se to asi zvětšuje a tak, abych se zbytečně nenervovala ![]()
Holky oproti tomu, jak nás bude všechno bolet v srpnu a září je tohle ještě pohoda
![]()
@MyDestinka @Axlaranda @Nana 33 @Kača222 snazim se na to nemyslet, ale preci jen po tom co tu uz nejaky ten mesic procitam co se komu stalo, tak tam nejaky ten cervik proste vrta
asi se proste moc pozoruju, kdyz jsem cekala prvniho pred 10-ti lety vubec nic takoveho me nenapadalo a vsechno dobre dopadlo
a holky, prvni vyraznejsi trapeni: jakpa chodite na velkou? Ja mam porad hlad a mnohem vic jim, ale uz treti den proste poradne nejdu na zachod
nejaka rada prosim? ![]()
@ad1 Já ti naprosto rozumím..taky mám obavy a u prvního jsem to neřešila vůbec…myslím že je to tím, že teď už víme do čeho jdem, jaké mohou nastat potíže..prostě jsme daleko lépe informované…no a to pročítání těch smutných příběhů tomu strachu taky trochu přidá
musíme prostě věřit… dobře to dopadne
![]()
Tak s tím zatím potíže nemám…ale vzpomínám si, že u prvního jsem zácpu měla…ale až nějak později…osvědčený babičkovský recept „šťáva z kompotovaných švestek“… a nebo ráno po probuzení sklenice opravdu teplé vody…to jdeš zaručeně…a rychle
![]()
S WC je to jak kdy. Zatím to neřeším
ale pak nasadim asi kompoty. Ty mi pomáhají
@Nana 33 ahoj, diky ![]()
@ad1 moje mala ted hrozne trpi na zacpy, tak to mam ted v maliku
jist co nejmin bileho peciva, bananu a boruvek, zadnou ryzi, hodne pit, jist susene ovoce, celozrnne pecivo, svestkovy kompot, do vsech moznych jidel pridavat otruby nebo jinou vlakninu. Kdyz by to nepomohlo koupit v lekarne laktulózu nebo ovocné projímadlo fruktolax - mělo by to byt ok i v těhotenství. No a v nejhorším případě glycerinový čípek ![]()
@Kača222 @MyDestinka @Axlaranda dekuju za rady holky
holt si ten jidelnicek budu muset trosku poupravit ![]()
Holky berete nějaké vitamíny?? Uvažuji o femibionu..máte zkušenost? Jinak listovka je jasná
![]()