Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ja uz jsem za tech 10 let zapomnela jaky to je, jen, ze to strasne bolelo
a bojim se uz ted ![]()
Modlím se ať je to rychlá akce, žádný třicetihodinový bolesti ![]()
@zior hezky to tam je, o tom zadna, ale jde to tam jak na bezicim pase
ale zase kdyz bych sla do jiny porodnice a neco se nedej boze s miminkem delo, tak se stejne prevazi tam, protoze je tam nejlepsi neonatologicky oddeleni v Evrope, takze tech par dni radsi pretrpim neprijemny sestry kdyz vim, ze tam je nejlepsi pece ![]()
Ja mela porod rychlej, o pulnoci jsem tam dorazila a v 7 rano byl malej na svete
a ani jsem nekricela, ale pamatuju si, ze mi rikali pri tlaceni at dam bradu na prsa a zatlacim a ja u toho hrozne chrcela
sestra mi porad rikala: nechrcte maminko, tlacte
![]()
Holky kdyz uz se bavite o tech porodnicích, jaky mate nazor na fakulni nemocnice? ![]()
@Lucianaa099 nevim jak presne to myslis, ale treba ta u nas na Lochotine je fakultni ![]()
@ad1 no ja jsem z Ostravy, mame tu 2 nemocnice taťkové mensi, a jednu velkou fakultní, někteří říkají ze v tech menších je klid atd…a v te FNO pry fofr, ale ja si stejne myslim ze na te fakultní by meli byt nejlepsi lékaři, i přístroje, kdyz se náhodou neco stane s miminkem taak ho prevyzeji na fno ale matku uz ne. Ve 20 tt tam jdu na podrobné vyšetření srdicka plodu. Tak aspon uvidim Jak to tym vypada ![]()
@zior tak hlavni je, ze si ulevis, ja si pri tom tlaceni taky pekne zarvala ![]()
@Lucianaa099 ja uz to psala vys, za me skvely (aspon ta nase
). Mela jsem porod podle sebe v moderne vybavenem prostredi s jistou nejvetsi nemocnice u nas. Za me Motol proste nejlepsi volba (minimalne v Praze).
@Lucianaa099 píše:
@ad1 no ja jsem z Ostravy, mame tu 2 nemocnice taťkové mensi, a jednu velkou fakultní, někteří říkají ze v tech menších je klid atd…a v te FNO pry fofr, ale ja si stejne myslim ze na te fakultní by meli byt nejlepsi lékaři, i přístroje, kdyz se náhodou neco stane s miminkem taak ho prevyzeji na fno ale matku uz ne. Ve 20 tt tam jdu na podrobné vyšetření srdicka plodu. Tak aspon uvidim Jak to tym vypada
Jinak, mozna o tom vis, je tu sekce porodnice, kde jsou recenze, tak se muzes mrknout, co pisou ostatni mamy z Ostravy
@Nana 33 Ahoj dneska utz, vid? jsem zahlédla na jiné skupině
tak držím palce a těším se na fotečku ![]()