Říjňátka 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
27.2.18 18:44

@Axlaranda tak uvidíme :) já nejspíš budu ta uřvaná hysterka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
27.2.18 18:48

Tak ja uz jsem za tech 10 let zapomnela jaky to je, jen, ze to strasne bolelo :D a bojim se uz ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
27.2.18 18:50

@zior já řvala strašně :lol: :lol: ale pomáhalo mi to při tlačení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.2.18 18:52

@ad1 taky jsem koukala na ten pořad. Vypadá to tam hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.2.18 18:56

Modlím se ať je to rychlá akce, žádný třicetihodinový bolesti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
27.2.18 18:58

@zior hezky to tam je, o tom zadna, ale jde to tam jak na bezicim pase :nevim: ale zase kdyz bych sla do jiny porodnice a neco se nedej boze s miminkem delo, tak se stejne prevazi tam, protoze je tam nejlepsi neonatologicky oddeleni v Evrope, takze tech par dni radsi pretrpim neprijemny sestry kdyz vim, ze tam je nejlepsi pece ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
27.2.18 19:01

Ja mela porod rychlej, o pulnoci jsem tam dorazila a v 7 rano byl malej na svete :lol: a ani jsem nekricela, ale pamatuju si, ze mi rikali pri tlaceni at dam bradu na prsa a zatlacim a ja u toho hrozne chrcela :lol: sestra mi porad rikala: nechrcte maminko, tlacte :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
27.2.18 19:03

Holky kdyz uz se bavite o tech porodnicích, jaky mate nazor na fakulni nemocnice? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
27.2.18 19:05

@Lucianaa099 nevim jak presne to myslis, ale treba ta u nas na Lochotine je fakultni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
27.2.18 19:11

@ad1 no ja jsem z Ostravy, mame tu 2 nemocnice taťkové mensi, a jednu velkou fakultní, někteří říkají ze v tech menších je klid atd…a v te FNO pry fofr, ale ja si stejne myslim ze na te fakultní by meli byt nejlepsi lékaři, i přístroje, kdyz se náhodou neco stane s miminkem taak ho prevyzeji na fno ale matku uz ne. Ve 20 tt tam jdu na podrobné vyšetření srdicka plodu. Tak aspon uvidim Jak to tym vypada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
27.2.18 19:16

@zior tak hlavni je, ze si ulevis, ja si pri tom tlaceni taky pekne zarvala :D
@Lucianaa099 ja uz to psala vys, za me skvely (aspon ta nase :D ). Mela jsem porod podle sebe v moderne vybavenem prostredi s jistou nejvetsi nemocnice u nas. Za me Motol proste nejlepsi volba (minimalne v Praze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
28.2.18 09:20
@Lucianaa099 píše:
@ad1 no ja jsem z Ostravy, mame tu 2 nemocnice taťkové mensi, a jednu velkou fakultní, někteří říkají ze v tech menších je klid atd…a v te FNO pry fofr, ale ja si stejne myslim ze na te fakultní by meli byt nejlepsi lékaři, i přístroje, kdyz se náhodou neco stane s miminkem taak ho prevyzeji na fno ale matku uz ne. Ve 20 tt tam jdu na podrobné vyšetření srdicka plodu. Tak aspon uvidim Jak to tym vypada :)

Jinak, mozna o tom vis, je tu sekce porodnice, kde jsou recenze, tak se muzes mrknout, co pisou ostatni mamy z Ostravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
1.3.18 11:33

@Nana 33 Ahoj dneska utz, vid? jsem zahlédla na jiné skupině :D tak držím palce a těším se na fotečku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5434
1.3.18 12:18

@ad1 :mrgreen: Akorát jedeme máme tam být v jednu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
1.3.18 12:41