Poradna duly
Jana Čurdová
@Kača222 @Axlaranda @Nana 33 holky, krasny, moc Vam vsem gratuluju
ja jsem dneska dostala rozhodujici verdikt, v patek nastup na revizi
ale tak uz jsem s tim srovnana a budu se tesit na dalsi snazeni..Budu se na Vas chodit nakukovat a drzet vsem palecky ![]()
@ad1 moc me to mrzi
drz se
revize se neboj, musela jsem na ni kvuli zbytkum placenty v deloze 2× a vubec to nebolelo, mela jsem potom jen trochu bolesti jako pri MS (ale to se pry stahovala ta deloha). Preju ti, at se ti rychle znovu zadari! ![]()
@Axlaranda dekuju
no ja se nejvic bojim ty narkozy, nikdy jsem ji nemela
no uz to chci mit hlavne za sebou a tesit se na dalsi miminko ![]()
@ad1 moc ti přeji, abys měla brzy v ruce svoje krásné miminko
narkózy se neboj. Měla jsem ji poprvé teď v listopadu, když mi brali krční mandle. Úplně bez problému ![]()
@ad1 Vubec se neboj, ja byla v narkoze minimalne 10× a jen jednou jsem po ni zvracela (ale to byla dlouha operace, ta kyretaz je rychla), jen ti zavedou kapacku a za par vterin budes spat, nic to neni ![]()
@Axlaranda jj a pamatuji si, že mi anestezioložka přišla jak anděl a já jí to už oblblá řekla ![]()
@ad1 @MyDestinka ano, ta chvilka pred usnutim je celkem zabavna ![]()
@MyDestinka @Axlaranda děkuju za uklidnění holky, nějak to zvládnu ![]()
@MyDestinka Jeeee
A si ráda.
Už se na to taky těším až to řekne dr. ![]()
@Nana 33 no ráda… Já vždycky chtěla chlapečka. Toho mám. A teď jsem nechtěla být doma v takovém oslabení a chtěla jsem holčičku. Ale co. Zvládnu i tři chlapy ![]()
@MyDestinka gratuluju
a v jakem jsi tydnu ze uz to vis? Ja jsem v 19 a jeste nic nevim snad pristi se to taky dozvim ![]()
@Lucianaa099 13tt. Já jsem to, co holčičky nemívají a na co ukazoval doktor taky zahlédla. Jako pořád je šance, že to bude při porodu holčička, ale už tomu moc nevěřím ![]()