Poradna duly
Jana Čurdová
@Nana 33 a jak se citis? Já pomalinku přestavam zvracet a začínám si užívat chutě ![]()
@Lulinecka Já mám spíš nechutenství nezvracím najím se, ale sním méně a pak, když to snim tak mi není dobře. Já si ještě asi počkám ty si to, ale užívej. ![]()
@Nana 33 ráno teda ještě většinou zvracim, ale během dne už jsem úplně v pohodě a honí mě chutě
akorát teda taky moc nesnim, jim tak poloviční porce, dal mě to nepustí. Už si to pomalu začínám užívat, do teď to ale bylo samé trápení ![]()
@Nikkklaa já podle menstruace také 2.10. a také mám ve středu screening
![]()
@MyDestinka jeee
tak uvidime kam se nám to posune ten termin
rikala sem si tyjo az za mesic, ale uteklo to jako voda… ![]()
@Lulinecka To ti nezávidím, už ať si to uzíváš. Já jsem strašně unavená ráno jak se vzbudím přijde mi, že jsem nepsala sice jsem asi 3× za noc vzhůru, ale jinak mě přijde, že spím tvrdě. I když před těhu jsem chodila spát až tak v 01:00 spala jsem do rána v jednom kuse a teď 22:00 a jsem hotová a usnu, ale zas se budím 3× nebo někdy i 5× A odpočatá si nepřijdu. Teď jsem ráda, že i nezvracim byla bych k ničemu a nepoužitelná ještě dohromady s tou únavou.
@Nana 33 no kdyby jsi do toho ještě zvracela, tak by jsi byla úplně vyrizena
Kazdej má to svoje no. Já jsem teda taky unavenějsi, ale ne tak moc, hlavně to mám tím, že v noci spím hrozně špatně jak mi není dobře, jinak bych asi nepotřebovala jit spát ve 20:00
už mas objednaný screening? Já bych se příští týden tam chtěla dozvědět co čekáme, tak snad se prcek ukáže ![]()
@Nikkklaa já mám pocit, že to celé uteče jako voda
ale bude to záhul. Mně jde syn v září do školky, kam ho ale budu muset vozit autem, tak jsem na to zvědavá. Poslední měsíc byl očistec
@Lulinecka Dneska budu objednávat
jsem 9+4 podle ultrazvuku prý 10tt. Na krev mám jít ve čtvrtek to budu přesně 10 podle mesíčků a oni prý chtějí krev odebírat v 10 tt.
@Nana 33 krasne miminecko
take jsem mela takoveho „krečika“ v 9+2
ted uz to bude poradne miminko ![]()
@MyDestinka no asi tak:// snad nebudou extra vedra ať to přezijeme ve zdraví ![]()
My jsme v pasti se jmény
vybírali jsme jen pro holčičku a pro kluka se nemůžeme shodnout ![]()