Poradna duly
Jana Čurdová
@MyDestinka Ta to budeme doufat spolu jedno miminko je kluk a u druhého se modlím aby byla holčička.
@Nana 33
já když vidím ty krásné šatičky co jsou na holčičky… Chlapečka jsem chtěla a mám ho, tak snad se mi to přání zase splní ![]()
@LucBed to věřím
ja uz neco malo koupila v lidlu postylku uz taky máme
a jinak plno věcí mam po sestře, takze nebudu kupovat skoro nic
@Nikkklaa a který týden jsi prosím?
já teprve 14 TT, tak nevím jestli nespěchám
ale strašně mě to už svádí. To je dobře, že máš po kom podědit
my máme v rodině miminka jen samé kluky, holčičku ani jednu. Tak snad ještě před kolegyně v práci něco seženu
Ne že bych neměla na nové, ale vzhledem k tomu jak miminko roste rychle, mi to přijde zbytečné ![]()
@LucBed jsem ve 13. tt a taky mě lákají nákupy
Už sem na tajnacku koupila 2 vecicky…Ale přítel to nesmí vidět…
@koblizeq aha, tak to jsem ráda, že to tak nemám jen já
Taky už asi začnu pomalu na tajňačku
dneska jsem si vybrala kočárek, ale prý je dle přítele na to času dost ![]()
@LucBed a pochlub se, jaký kočárek? Taky už mám tip
chtěla bych vytunenej ![]()
@MyDestinka Měla jsem to stejně chlapečka jsem chtěla a mám ho teď bych ráda páreček a uvidí se.
Chci taky dávat šatičky ![]()
Já to taky s nakupováním nepřeháním, dokud nevím co to bude. Zatím mám jedno neutrální bodíčko, monitor dechu a houpačku. ![]()
@LucBed jsem 18tt
ale plno veci uz sem kupovala driv hned po tom prvnim screeningu kdy nam rekli ze to bude kluk
cim vetsi pupik tim se mi chce min nekam chodit, takze mozna radsi nakoupit zavcas
v lete s pupkama se nam chtit nebude
@koblizeq já se zamilovala do tady toho: http://www.dorjan.cz/…1-210-detail . Chci raději neutrální barvu, kdyby se náhodou z holčičky nakonec vyklubal kluk ![]()
@Nikkklaa tak to už jsi dále než já
taky uvažuju, že bych začala nakupovat neutrální věci. Přímo holčičí si zatím netroufnu, Dr. mi na screeningu pohlaví řekla jen na 60 %, takže pořád to je takové na hraně
To máš pravdu, v létě už se fakt chtít nebude. Budu muset stíhat během června ![]()
@LucBed kočárek krásnej a není tak drahej
taky bych chtěla neutrální, využít ho i pro druhý mimi ![]()
Mě by se líbila trikolka a chtěla bych brzdu v rukojeti, ráda bruslím…A jsme vyšší postavy, tak by se mi líbil vyšší kočárek…
@koblizeq právě ta cena mě láká
uvidíme, chlap se chce taky při výběru zapojit
tak třeba ještě společně najdeme něco jiného
já jsem právě maličká (150) a chlap vysoký (2 metry)
tak to musíme nějak zkombinovat, aby to sedělo oběma. To jsi dobrá, že si troufáš na brusle s kočárkem
já bych ráda, ale mám z toho respekt docela dost ![]()
@LucBed tak když budeš mít tip na kočárek budu ráda
my máme oba metr osmdesát…A bruslení s kočárkem je v pohodě, vozili jsme s kamarádama plno dětí..