Říjňátka 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5434
27.4.18 10:41

@MyDestinka Ta to budeme doufat spolu jedno miminko je kluk a u druhého se modlím aby byla holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
27.4.18 11:43

@Nana 33 :kytka: já když vidím ty krásné šatičky co jsou na holčičky… Chlapečka jsem chtěla a mám ho, tak snad se mi to přání zase splní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.4.18 17:32

@LucBed to věřím :) ja uz neco malo koupila v lidlu postylku uz taky máme :) a jinak plno věcí mam po sestře, takze nebudu kupovat skoro nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.4.18 18:34

@Nikkklaa a který týden jsi prosím? :) já teprve 14 TT, tak nevím jestli nespěchám :D ale strašně mě to už svádí. To je dobře, že máš po kom podědit :) my máme v rodině miminka jen samé kluky, holčičku ani jednu. Tak snad ještě před kolegyně v práci něco seženu :) Ne že bych neměla na nové, ale vzhledem k tomu jak miminko roste rychle, mi to přijde zbytečné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.4.18 20:23

@LucBed jsem ve 13. tt a taky mě lákají nákupy :D Už sem na tajnacku koupila 2 vecicky…Ale přítel to nesmí vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.4.18 20:27

@koblizeq aha, tak to jsem ráda, že to tak nemám jen já :D Taky už asi začnu pomalu na tajňačku :D dneska jsem si vybrala kočárek, ale prý je dle přítele na to času dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.4.18 22:47

@LucBed a pochlub se, jaký kočárek? Taky už mám tip :D chtěla bych vytunenej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5434
28.4.18 07:00

@MyDestinka Měla jsem to stejně chlapečka jsem chtěla a mám ho teď bych ráda páreček a uvidí se. :mrgreen: Chci taky dávat šatičky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
28.4.18 08:20

Já to taky s nakupováním nepřeháním, dokud nevím co to bude. Zatím mám jedno neutrální bodíčko, monitor dechu a houpačku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.4.18 18:58

@LucBed jsem 18tt :) ale plno veci uz sem kupovala driv hned po tom prvnim screeningu kdy nam rekli ze to bude kluk :) cim vetsi pupik tim se mi chce min nekam chodit, takze mozna radsi nakoupit zavcas :lol: v lete s pupkama se nam chtit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
30.4.18 09:27

@koblizeq já se zamilovala do tady toho: http://www.dorjan.cz/…1-210-detail . Chci raději neutrální barvu, kdyby se náhodou z holčičky nakonec vyklubal kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
30.4.18 09:28

@Nikkklaa tak to už jsi dále než já :) taky uvažuju, že bych začala nakupovat neutrální věci. Přímo holčičí si zatím netroufnu, Dr. mi na screeningu pohlaví řekla jen na 60 %, takže pořád to je takové na hraně :) To máš pravdu, v létě už se fakt chtít nebude. Budu muset stíhat během června :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
30.4.18 10:07

@LucBed kočárek krásnej a není tak drahej :D taky bych chtěla neutrální, využít ho i pro druhý mimi :D
Mě by se líbila trikolka a chtěla bych brzdu v rukojeti, ráda bruslím…A jsme vyšší postavy, tak by se mi líbil vyšší kočárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
1.5.18 08:58

@koblizeq právě ta cena mě láká :) uvidíme, chlap se chce taky při výběru zapojit :D tak třeba ještě společně najdeme něco jiného :) já jsem právě maličká (150) a chlap vysoký (2 metry) :D tak to musíme nějak zkombinovat, aby to sedělo oběma. To jsi dobrá, že si troufáš na brusle s kočárkem :) já bych ráda, ale mám z toho respekt docela dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
1.5.18 10:16

@LucBed tak když budeš mít tip na kočárek budu ráda :D my máme oba metr osmdesát…A bruslení s kočárkem je v pohodě, vozili jsme s kamarádama plno dětí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí