Poradna duly
Jana Čurdová
@koblizeq kdybych něco našla, dám vědět
prosím o to samé
Já právě potkávala dost lidí na bruslích s kočárkem…akorát tady u nás, kde by to přicházelo v úvahu jezdí i takoví, co jezdí na čas a jsou dost neohleduplní vůči ostatním.
Holky, kdy vám začalo růst bříško? já teď končím 14 TT a už se mi zdá, že to jde fakt vidět
(ale já zase na začátku shodila 5 kilo a zatím přibrala jen kilo ) ![]()
@LucBed kolem toho 14tt uz slo videt brisko
nebo aspon ja jsem to na sobe poznala ![]()
@LucBed To já neshodila nic bylo mi dobře ze začátku a teď jsem 14+5 a měli jsme tu pálení čarodějnic a už bych to neschovala tak jsem si vzala těhu tričko a kalhoty a jelikož čekám dvě a břicho povyskočilo dost, už to každej poznal a ani nepotřeboval nápovědu. ![]()
Ahoj holky, tak se taky přidávám, termín máme dle UZ 1.10., takže nyní už 19. týden. Jinak čekáme chlapečka a s nakupovánim zatím otálím, jediný co mám je ručník pro malého, jsem strašně opatrná s tímhle
ale nonstop vybírám kočárky a pořád nevím, je toho moc
takže s radostí přijímám typy ![]()
Zdravim budouci mamimky
a pridavám se
jsem 14+3 a nejspis budeme mit pindika
nakupy me taky lakaji
ale zatim odolavam ![]()
@lll14, @Lilek8 holky gratuluji
Já už teda neodolala a koupila jsem v pepcu takovou heboučkou deku s kapucí ve tvaru dráčka
teď se s tím pořád mazlím ![]()
@Lilek8 GRATULUJU vítám tě
. Taky nejspíš budeme mít pindíky 2.
To já nakupuji sice věci ne, ale zbytek ano, kdyz se mi něco líbí tak to koupím ![]()
@lll14 u mě vyhrává kočárek baby jogger elite, v barvě písku. Jen je vysoká cena, ale kočárek je jediná věc, kt chci novou. A chceme jezdit hodně na výlety, tak potřebuju jak do města, tak do terénu…a jsme vyšší postavy ![]()
Holky, máte nějaký seznam výbavičky pro mimčo?
já toho našla tolik, že vůbec netuším podle čeho se řídit a kolik čeho mít ![]()
@MyDestinka píše:
@Kamila215 ahojjá jsem registrovaná v Krči
Ahoj muzu se zeptat kdy mas termin, o Krci take premyslim, neumim se rozhodnout mezi Krci a Apolinarem.
@MyDestinka už dobře.
26. Týden a sláva - nezvracim a rostu
holčička mi dala zabrat tedy, zvracela jsem až do 20. Týdne ![]()
@MyDestinka Ahojky.. celkem dobře, jen mě bolí záda a nemůžu se občas vůbec hnout. Jsem si říkala, že je to tentokrát nějak brzo
… Jsem dneska 23+2… a jak se vede tobě?