Poradna duly
Jana Čurdová
@Kača222 ahojky. V neděli mě pustili a teď se snažím malou v sobě udržet. Jsem 35+0, tak aspoň týden ještě. Byl to mazec. 4 dny na kapackach, pustili mě jen na WC. Mám klidový režim, což s mým triletakem jde trošku těžko
ale malá by už měla mít prý 2500g, tak snad už by to nevadilo, kdyby šla ven. Dostala kortikoidy na dozrání plic
@MyDestinka píše:
@Kača222 ahojky. V neděli mě pustili a teď se snažím malou v sobě udržet. Jsem 35+0, tak aspoň týden ještě. Byl to mazec. 4 dny na kapackach, pustili mě jen na WC. Mám klidový režim, což s mým triletakem jde trošku těžkoale malá by už měla mít prý 2500g, tak snad už by to nevadilo, kdyby šla ven. Dostala kortikoidy na dozrání plic
Ty jo teda tak ještě,že pomohly váha,už je krásná
Tak ať ještě týden vydrží.
@MyDestinka Tak to je dobře, že se ještě držíte
.. Tak držim palce, ať vydržíte co nejdéle.. ![]()
@MyDestinka drzim palce, at to jeste chvilku zvladnete 2 v 1
Ale v tuhle dobu by to melo byt uz celkem ok, i kdyby se mala narodila
Ale cim dyl u maminky, tim lip
ja jdu zitra na kontrolu, tak jsem zvedava, ale zatim snad vsechno ok, rodit mam 1. rijna, tak uz se to celkem blizi ![]()
@lll14 taky jdu zítra na kontrolu…na ten poslední screening ve 32tt…to bude poslední ultrazvuk že???
Jo a holky od včerejška mě svědí celé tělo…nemáte/neměla jste to některá taky? Jinak zítra se určo zmíním doktorovi.
@Kača222 ahoj, tak co ti rekli na to svedeni? Muze to byt nic, ale taky vetsi problem, tak hlavne, ze ses zminila, urcite to bude ok
me obcas svedi jenom brisko, asi jak roste ![]()
@lll14 Poslal mě znovu do laboratoře na krev. Na testy na těhu žloutenku. Naštěstí negativní, Takže asi nějaká reakce na jídlo, prací prášek apod. No musim na to přijít jinak zešílím
Jinak pokud svědí bříško, tak to je okej…to je jak se napíná pokožka
![]()
A holky kolik vážily vaši drobečkové ve 32tt…dnešní odhad 31+3 1500g…tak si říkám není to málo?? ![]()
Ahojky pridavam se k rijnatkum, ikdyz kdyby to bylo zari vubec bych se nezlobila
posledni dny uz to nejak nezvládám jak jste na tom vy? Miminko v 31tt melo vahu cca 1800g bojim bojim ![]()
@macekk @MyDestinka Jak tak koukám, tak 1500g vážně není mnoho…no radši jsem volala Mudře a domluvili jsme se na příští týden znovu na UTZ, znovu malou přeměřit…pro klid duše… ![]()
@MyDestinka píše:
@Kača222 ahojky. V neděli mě pustili a teď se snažím malou v sobě udržet. Jsem 35+0, tak aspoň týden ještě. Byl to mazec. 4 dny na kapackach, pustili mě jen na WC. Mám klidový režim, což s mým triletakem jde trošku těžkoale malá by už měla mít prý 2500g, tak snad už by to nevadilo, kdyby šla ven. Dostala kortikoidy na dozrání plic
Přesně tohle sem mela ja teď tydny zpět. Taky mi tohle dělali v nemocnici a ted je vše Ok. Dělám zase vše normálně jako predtim. I když mi taky nařídili klidový režim . Tak ať se daří
@S.a.n.y6444 děkuji
Já žádný klidový režim nejsem schopná dodržet
normálně jedu jako předtím. Jinak to ani nejde. Ale je pravda, že tvrdnu skoro nonstop, bolí mě snad úplně všechno a uklidňuji se, že mám dalších 14dni za sebou a malá roste.