Poradna duly
Jana Čurdová
@ludmilaadamkova píše:
No ja uz to mam takzvane za par? termin nekdy kolem 2.10. Taky mam tehu cukrovku jak se dari drzet hodnoty?
Nedaří, ale vůbec mám zákaz jist ovoce úplně jen zeleninu a po té mě pálí žáha tak ji nejim a hodnoty no po ránu blbé od 6,3 do i 8,1
mám jíst naposledy v 18:00 a měřit se různě behem dne tedy ob den a hodnoty jsou na nic po jidle odpo i 10,1 a to jim malé porce protože mě jeden tlačí na žaludek.
@Kača222 píše:
Já jsem dnes 33+3, takže téměř stejně![]()
… tak dej prosím vědět, jak tam kontrola proběhla, mě ještě do porodky nepředali… Jsem zvědavá
Dr mě asi předal dřív protože nemá monitor na dvojčátka má jen jednu sondu.
Dam ti vědět jsem na to sama zvědavá.
A můžu se zeptat kolik máte vahu myslím miminko nevim tedy co čekáš jestli si si to chtěla nechat říct kluci mají neco kolem 2 kil.
@Nana 33 píše:
Dr mě asi předal dřív protože nemá monitor na dvojčátka má jen jednu sondu.Dam ti vědět jsem na to sama zvědavá.
A můžu se zeptat kolik máte vahu myslím miminko nevim tedy co čekáš jestli si si to chtěla nechat říct kluci mají neco kolem 2 kil.
Čekám opět holčičku.. váha byla v úterý 1800g (nevim přesně na g ) … právě se mi to zdálo málo, ale všechny průtoky okej, tak už váhu neřešim.. ![]()
@Nana 33 píše:
Nedaří, ale vůbec mám zákaz jist ovoce úplně jen zeleninu a po té mě pálí žáha tak ji nejim a hodnoty no po ránu blbé od 6,3 do i 8,1mám jíst naposledy v 18:00 a měřit se různě behem dne tedy ob den a hodnoty jsou na nic po jidle odpo i 10,1 a to jim malé porce protože mě jeden tlačí na žaludek.
A to ti nedali inzulin? me hned rekli ze jestli budu mit po jidle nad 7 tak si mam pichat 1 jednotku inzulinu hlavnim jidlum. ![]()
@Nana 33 píše:
Nedaří, ale vůbec mám zákaz jist ovoce úplně jen zeleninu a po té mě pálí žáha tak ji nejim a hodnoty no po ránu blbé od 6,3 do i 8,1mám jíst naposledy v 18:00 a měřit se různě behem dne tedy ob den a hodnoty jsou na nic po jidle odpo i 10,1 a to jim malé porce protože mě jeden tlačí na žaludek.
A to ti nedali inzulin? Mne hned rekli, ze jestli budu mit po jidle nad 7, tak si mam pichat 1 jednotku inzulinu hlavnim jidlum. ![]()
@ludmilaadamkova Nedala řekla jen,že spřísníme dietu a zakázala mi ovoce. A dál jsem se měla kontrolovat no a teť tam jdu ve středu a uvidím co mi dá.
@Nana 33 píše:
@ludmilaadamkova Nedala řekla jen,že spřísníme dietu a zakázala mi ovoce. A dál jsem se měla kontrolovat no a teť tam jdu ve středu a uvidím co mi dá.
Koukam ze kazdej doktor to hroti jinak.. ale oni delaji i rozbory krve a mozna tam jsou i jine faktory.
@ludmilaadamkova Každý mi riká, že me bere jak cukrovkářku 2 tipu né těhu, ale vybírat si nemůžu tady není nikdo jiný.
Ahoj holky..tak jak je…?? Máte už poslíčky? Já dne v noci teda měla a hodně silný…střídaly se po deseti až pěti minutách… Docela mě to vylekalo
jsem 34+5 .. ale 45min v horké vaně a byl klid. No každopádně dnes dobalim tašku do porodky
![]()
@Kača222 ahojky
jsem dneska 38+5 a předevčírem jsem už málem jela, že rodím
pravidelné (!) Poslíčky po 5 min. Myslela jsem, že jako druhorodicka poznám rozdíl a prd
. Se synem jsem takovéhle silné poslíčky vůbec neměla ![]()
@MyDestinka @Kača222 ahoj holky taky me to obcas chytne, jako bolest pri ms..ale vzdycky to přešlo..vcera jsme byli na predposlednim monitoru v 38+0 a maly ma odhad 3200g tak uvidime… pristi tyden jdu jeste naposledy ke sve gyn. a pak uz porodnice
teda pokud neporodim driv..ale zatím to tak nevypada CS1 cipek polomekky pry se mu ven nechce
a jak jste na tom vy? S váhou miminek?
No já mám odhad 3800g. To si při porodu dám
no bolesti jak při menstruaci… Já regulérní kontrakce. Zvtrdnu a minutová kontrakce. Paráda to je ![]()
@MyDestinka No ja prave taky pravidelne…
Jsem taky druhorodicka a je proste fakt, ze bych rozdil nepoznala
..pokud by to nepreslo, tak bych jela, i kdyz zbytecne…
@Kača222 já už byla před 14 dny. Kontrakce po 5 min pravidelné. Tak jsme po dvou hodinách jeli. A nic. Předevčírem to samé, ale už jsem nejela
tak snad až to.prijde, tak to nějak vycítim ![]()