Říjňátka 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5434
10.9.18 11:56
@ludmilaadamkova píše:
No ja uz to mam takzvane za par? termin nekdy kolem 2.10. Taky mam tehu cukrovku jak se dari drzet hodnoty?

Nedaří, ale vůbec mám zákaz jist ovoce úplně jen zeleninu a po té mě pálí žáha tak ji nejim a hodnoty no po ránu blbé od 6,3 do i 8,1 :zed: mám jíst naposledy v 18:00 a měřit se různě behem dne tedy ob den a hodnoty jsou na nic po jidle odpo i 10,1 a to jim malé porce protože mě jeden tlačí na žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5434
10.9.18 11:58
@Kača222 píše:
Já jsem dnes 33+3, takže téměř stejně :mrgreen: :mrgreen: … tak dej prosím vědět, jak tam kontrola proběhla, mě ještě do porodky nepředali… Jsem zvědavá :think:

Dr mě asi předal dřív protože nemá monitor na dvojčátka má jen jednu sondu. :( Dam ti vědět jsem na to sama zvědavá. :D A můžu se zeptat kolik máte vahu myslím miminko nevim tedy co čekáš jestli si si to chtěla nechat říct kluci mají neco kolem 2 kil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.9.18 12:41
@Nana 33 píše:
Dr mě asi předal dřív protože nemá monitor na dvojčátka má jen jednu sondu. :( Dam ti vědět jsem na to sama zvědavá. :D A můžu se zeptat kolik máte vahu myslím miminko nevim tedy co čekáš jestli si si to chtěla nechat říct kluci mají neco kolem 2 kil.

Čekám opět holčičku.. váha byla v úterý 1800g (nevim přesně na g ) … právě se mi to zdálo málo, ale všechny průtoky okej, tak už váhu neřešim.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5434
10.9.18 12:57

@Kača222 Kluci měli 31+4 1800g tak je akorát. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.9.18 17:21
@Nana 33 píše:
Nedaří, ale vůbec mám zákaz jist ovoce úplně jen zeleninu a po té mě pálí žáha tak ji nejim a hodnoty no po ránu blbé od 6,3 do i 8,1 :zed: mám jíst naposledy v 18:00 a měřit se různě behem dne tedy ob den a hodnoty jsou na nic po jidle odpo i 10,1 a to jim malé porce protože mě jeden tlačí na žaludek.

A to ti nedali inzulin? me hned rekli ze jestli budu mit po jidle nad 7 tak si mam pichat 1 jednotku inzulinu hlavnim jidlum. 8o

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
10.9.18 17:23
@Nana 33 píše:

A to ti nedali inzulin? Mne hned rekli, ze jestli budu mit po jidle nad 7, tak si mam pichat 1 jednotku inzulinu hlavnim jidlum. 8o

• Citovat
  • Upravit
5434
10.9.18 17:26

@ludmilaadamkova Nedala řekla jen,že spřísníme dietu a zakázala mi ovoce. A dál jsem se měla kontrolovat no a teť tam jdu ve středu a uvidím co mi dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.9.18 17:30
@Nana 33 píše:
@ludmilaadamkova Nedala řekla jen,že spřísníme dietu a zakázala mi ovoce. A dál jsem se měla kontrolovat no a teť tam jdu ve středu a uvidím co mi dá.

Koukam ze kazdej doktor to hroti jinak.. ale oni delaji i rozbory krve a mozna tam jsou i jine faktory.

• Citovat
  • Upravit
5434
10.9.18 17:52

@ludmilaadamkova Každý mi riká, že me bere jak cukrovkářku 2 tipu né těhu, ale vybírat si nemůžu tady není nikdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.9.18 08:12

Ahoj holky..tak jak je…?? Máte už poslíčky? Já dne v noci teda měla a hodně silný…střídaly se po deseti až pěti minutách… Docela mě to vylekalo 8o jsem 34+5 .. ale 45min v horké vaně a byl klid. No každopádně dnes dobalim tašku do porodky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
19.9.18 08:54

@Kača222 ahojky :mavam: jsem dneska 38+5 a předevčírem jsem už málem jela, že rodím :mrgreen: pravidelné (!) Poslíčky po 5 min. Myslela jsem, že jako druhorodicka poznám rozdíl a prd :lol: . Se synem jsem takovéhle silné poslíčky vůbec neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
19.9.18 09:59

@MyDestinka @Kača222 ahoj holky taky me to obcas chytne, jako bolest pri ms..ale vzdycky to přešlo..vcera jsme byli na predposlednim monitoru v 38+0 a maly ma odhad 3200g tak uvidime… pristi tyden jdu jeste naposledy ke sve gyn. a pak uz porodnice :D teda pokud neporodim driv..ale zatím to tak nevypada CS1 cipek polomekky pry se mu ven nechce :D a jak jste na tom vy? S váhou miminek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
19.9.18 10:53

No já mám odhad 3800g. To si při porodu dám :mrgreen: no bolesti jak při menstruaci… Já regulérní kontrakce. Zvtrdnu a minutová kontrakce. Paráda to je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.9.18 13:21

@MyDestinka No ja prave taky pravidelne… 8o Jsem taky druhorodicka a je proste fakt, ze bych rozdil nepoznala :nevim: ..pokud by to nepreslo, tak bych jela, i kdyz zbytecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
19.9.18 16:47

@Kača222 já už byla před 14 dny. Kontrakce po 5 min pravidelné. Tak jsme po dvou hodinách jeli. A nic. Předevčírem to samé, ale už jsem nejela :D tak snad až to.prijde, tak to nějak vycítim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí