Poradna duly
Jana Čurdová
@Evculka díky
jako vmam pocit, že jsem přežila svou vlastní smrt ![]()
My dnes kontrola, 34+2 a prcek má pořád nohy dole, odhad váhy 2100g(prý je menší), já měřim metr osmdesát, ale na tom asi nesejde…Tak se mu jdu snažit domluvit, aby se otočil ![]()
@koblizeq hlavní je váha na délce nezáleží tak mi to bylo řečeno… Ještě se může otočit
Ahooj tak je to tady může to přijít kdykoliv, dnes ráno jsem jela s dcerkou do školky a paní, která jezdí s námi stejnou trasu mi rika:„ještě nic? Já myslela, když jste minulý týden nejezdila, že už to máte za sebou. Nebojte to bude raz dva kor při druhém a při těch vašich procházkách domu ze školky.“ Už se těším na tu prdelku moji ale zároveň mám strach jak to budu zvládat domácnost, dvě děti, školka, špatne spoje MHD… Začínám mírně vysilovat… Ale jo nějak to půjde že jo holjy
jinak dnes 38+2tt riziková poradna v porodnici uvidíme co se dozvím. Ještě že můžu psát tady.. Jste skvělé
![]()
@Evculka To víš, že to zvládneš.. chvilku to asi náročnější bude, ale dáš to…
.. 12 dní…to už jsi v termínu…takže to skutečně může bỳt třeba dnes
…já mám 25dní do termínu …
@Evculka všechny to zvládneme
za chvilku máš miminko u sebe a pak se všechno poddá ![]()
@MyDestinka překrásná!
vůbec není pomačkana! Moc krásná holcicka! Gratuluji ![]()
Já dnes 37+1, strašili mě od 33. Týdně že už nevydrzim ani týden a najednou se te naši prdelce vůbec nechce
otevřená na cenťak, ale čípek pořad hrozně vzadu. Ale posledních par dni se cítím jakoby to mělo přijít každou chvíli ![]()
@Lulinecka @koblizeq děkuji
moc vám přeji, abyste je už taky měly u sebe ![]()
@MyDestinka Krásná holčička…ještě jednou gratuluju
… už se taky nemůůůůžu dočkat ![]()