Poradna duly
Jana Čurdová
Tak kdo nám tu ještě chybí? Komu budeme držet palce příště? Kdo má nejbližší termín? ![]()
Děkuji holky jsem ráda že posledních pár týdnů jsem a vama mohla sdílet zle i dobre tady je kočka ![]()
@Evculka píše:
Děkuji holky jsem ráda že posledních pár týdnů jsem a vama mohla sdílet zle i dobre tady je kočka
Je moc krásná…
![]()
Holky moje zlaté právě kojím a nevím jestli to děláme dobře… Pokud se mi při tom zavinuje děloha znamená to že malá je prisata dobře?
@Evculka Zavinuje děloha myslíš bolí podbřišek??
jinak bych řekla, že pokud tě kojení nebolí (myšleno hlavně bradavky) a malá se nezlobí, tak kojíš správně… ![]()
@Kača222 díky. Byla za mnou sestra a říkala jen super… Já první holku nekojila takže jsem nevěděla. ![]()
@Evculka jeeee ta je krásná
teda holky, my ale děláme nádherný děti
![]()
Já mám termín 20-22 říjen tak uvidíme… ale doufám ze to přijde na mě dříve. Všem gratuluji k narození miminek
![]()
Tak vas po delsi dobe taky zdravim
ja jeste cekam, termin mame pristi tyden 11.10. a uz se na Gretu tesime ![]()
Jinak vsem co uz maji “hotovo” moc gratuluju
Kdyby jste nejaka z vas byla v Motole, tak si rada poslechnu nejake zazitky ![]()
Posilam aktualni fotku Danika, vcera mu byly dva tydny
je to milacek, jen v noci nespinka, takze uz jsem napul zombie, ale stoji to za to ![]()
@lll14 nadhernej chlapeček ![]()
Už se taky těším na to naše zlatíčko …
Tak to malá se mi budí jen 3× max 4× za noc na kojení. Takže to zatím ještě jde. Stejně jsem.tak často vstávala v těhotenství na WC ![]()
@zior juuuuuuuu Greta. To jsem ještě u žádné holčičky nezaznamenala. Bude také G.G.? ![]()