Poradna duly
Jana Čurdová
@Kača222 @MyDestinka zítra mám nástup do porodnice držte mi palečky budu podávat info
nevim jak to bude probíhat to vyvolání
@Evculka držím pěsti. Snad ti to brzy zabere a budeš mít miminko co nejdřív u sebe
dej vědět!
@Evculka a počítám, že dostaneš tabletku, aby jsi se začala otvírat a nastoupily kontrakce.
@MyDestinka vůbec nevím jeden dr říkal oxytocin a pak tableta a v pátek dr jen tableta ráno a pak kdyztak další když nezabere..
jasně pokud budu zítra v pohodě psychicky i fyzicky napíšu jak to s námi vypadá. Děkuji ![]()
Ahoj holky, ja se nejak na dyl odmlcela
zitra mam mit termin porodu a pritom tu vedle me spinka muj andilek
nakonec jsem rodila 38+1, Daniel se narodil 18.9.18 v 14:29 a mel krasnych 50 cm a 3160 g. Pri porodu si zlomil klicek, takze manipulujeme opatrne s jednou rucickou, ale ted uz snad by to melo byt i srostle, jinak jsme oba v poradku, ja uz skoro i dohojena
krom toho, ze bojujeme s nocnim spankem a postylkou, tak jsem stastna jako nikdy ![]()
@Evculka tobe hodne stesti a pohodovy porod, i kdyz si to nejspis prectes az po ![]()
@Evculka Myslim na tebe. Drž se!!!
ať vše proběhne bez problému a co nejrychleji… ![]()
@lll14 gratuluji k synovi
my taky bojujeme s nočním spaním. Vstává mi co dvě hodiny a ve tři se vzbudí úplně. Pak až do pěti nechce spát
snad se to zlepší ![]()
@Evculka Tak coo už máš miminko v náručí?? Jsem hrozně napnutá?
![]()
Zdravím vás 1.10. V 8:45 mi zavedli tabletu až do večera se nic nedělo kolem 19:00 mě bolela záda hýždě trisla kyčle a 19:27 první malá kontrakce. Asi 00:45 ve mě puklo (voda) a začali bolesti silit.. Přiznám se že ze mě musely mít PA radost… V 1h otevřená cca na 3 cm a v 1:56 byla timejka na světě… A strasili zbytečně jak jsem vám tady psala že bude ještě menší než první dcera tak je o 4cm delší a o 70g těžší. Tento příspěvek už pisu pomalu 3h chvíli spím chvíli jim
rodila jsem podruhé a naposledy
Výsledek stojí za to ale…
![]()
@Evculka Obrovská gratulace k holčičce …
.. tak pořádně odpočívej
Hlavní je, že jste obě v pořádku. ![]()
@Evculka gratuluji k holcicce
hlavne at je vsechno dobre a muzete brzy domu ![]()