Poradna duly
Jana Čurdová
@Kača222 gratuluji moc k vendulce přejeme mnoho zdraví a štěstí do života ![]()
Ach jo holky. Malej přišel ze školky včera a dneska od rána teplota a kašel… Úplně trnu, jestli to malá taky chytne
![]()
@MyDestinka no nezávidím… Malá nastupuje po 2 týdenní pauze příští úterý do školky taky se bojím že přinese nějakého bacila
mrgreen žádná rada není izolovat je nejde snad bude vše v pořádku držím palečky ![]()
@Evculka díky
izolovat nejde. Malej si na dceru teprve zvyká a chce ji být na blízku, není mu dobře a moc nechápe, proč nemůže být u ní. Jako teď spinká v ložnici a malá je se mnou v obýváku, ale stejně. Tak uvidíme. ![]()
@Evculka moc dekuji . Zatim spolu jeste valcime v porodnici ale uz se tesim domu kde si udelame klidnejsi rezim ![]()
@zior jeee co já bych dala za to být v porodnici
snídaně oběd večeře a jen se starat o miminko… Teď doma to klidnější nemám
straší dcera domácnost miminko… Dá se to ale v porodnici jsem měla větší klid
ale chápu doma je hold doma ![]()
Ahoj holky jak se vám daří co mrnousci jak se vede jim?
pište pište
jsem zvědavá jak se máte?
@Evculka Ahoj. Docela uz jsme si na sebe vsichni zvykli
Hrozne to leti, uz koncime sestinedeli
Jedine co nas trapi je zloutenka, co porad nechce definitivne zmizet. ![]()
@zior jeee tak to mě mrzí snad už bude lépe.. Moje kočka má 7 týdnu takže jsou kousinek od sebe..
přesně taak říkám si bože prosím ať už nerostou a zůstanou jak jsou hlavně starší dcera
![]()
@Evculka že jo? Se synem mi to tak nepřišlo, ale teď vidím ten rozdíl, jak moc mi vyrostl za těch 3,5 roku, až mi to je líto ![]()
Moje zlatíčko mělo dva měsíce v neděli a daří se mu dobře, akorát má pupeční kýlu, ale ta se obvykle upraví sama, tak doufáme, že Daník nebude výjimka.
maličký je zlatíčko, už má přes pět a půl kila (narodil se s 3160) a to je plně kojený. ![]()