Poradna duly
Jana Čurdová
@MyDestinka To věřím…já teď už odpočítávám každý den…jen doufám, že nebudu přenášet..to do mého plánu nezapadá
![]()
@Kača222 jsem zvědavá, jaký budeš mít porod. Taky druhý že jo? Já ti o svém ale povím az porodis
![]()
@MyDestinka jojo…taky druhý
.. a platí u tebe že druhý je kratší ?? Můj první trval 6hod…tak abych stihla dojet do porodky…z toho mam noční můry ![]()
@Kača222 první trval 6 hodin a druhý cca taky. Každá to ale máme jinak. První mě fakt bolel a teď jsem myslela že udeřila má poslední hodinka… Snad to budeš mít jiný ![]()
@MyDestinka No jsi už několikátá v pořadí, kdo mi říká, že každý další porod bolí víc a víc…
.. jestli je to tak, jak mohli vydržet holky co mají např. 4 a více dětí
![]()
Pila jsi maliník??
@Kača222 nepila. Jsem na tohle děsná
jako já zase slyšela, že nejhorší jsou druhý porody. Pak se to zlepšuje
ale do toho už nejdu. Čekala jsem všechno, ale tohle byl mazec
ale princezna je fakt velká. A šla překotně…
@MyDestinka Tak to ti vůbec nechyběl, když byl porod překotný…
.. akorát promiň možná hloupá otázka, ale překotný šestihodinový???
…já myslela že ty překotný, že to je fofr…
@Kača222 přijali mě s kontrakcemi po 3 min. A už měly od začátku grady cca v šest. (Začaly mi ve tři po deseti) nález na tři cm. Tak to bylo až do devíti. Nález na 3, kontrakce co minutu a půl a už nešly ani prodychavat. V devět na sál, nějaký drogy, no a během 20min ! Byla venku ![]()
Otevřela jsem se úplně a vytlačila.malou za nějakých dvacet pět min? Myslela jsem, že se roztrhnu. Malá má obrovské boule a hematomy na hlavičce, jak to pak bylo rychlý…
@MyDestinka No pání
… takže II. doba porodní dvacet minut…každá ti může závidět
a myslíš, že ty hematomy má páč to bylo rychlý, nebo by je měla i tak??
@Kača222 primář říkal, že to bylo tím porodem. Holka, jestli závidět, nevím. Měla jsem jednu půlhodinovou kontrakci bez pauzy.. paráda ![]()
@MyDestinka Tak zase lepší než 20ti hodinový porod né?? A důležitý stejně je ten výsledek… ![]()
@Kača222 co je lepší nebo horší netuším. A jsem ráda, že třetí už nechceme ![]()
@MyDestinka @Kača222 Myslím holky, že by jste si takové věci měli psát spíše soukromě, některým maminkam to nemusí udělat dobře
.. každá průměrně inteligentní ženská počítá s tím, že to bude bolet, ale pochybuji, že ji pomůže, když to bude číst
já se na svůj porod moc těším, ale někdy mi to taky nedělá dobře ![]()