Říjňátka 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
802
1.7.18 10:07

Já 27tt a zatím paráda. Sice už si nevidím na nohy, ale jinak dobrý :lol: ;) žáha zatím pálí jen chvílemi. Bude hůř ;) zvládla jsem před měsícem cestu do Chorvatska. Jo a do schodů už teda funim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
2.7.18 15:07

Ahojky

Zdravím sem tady nová… mám termín 20-22 říjen. Jsem z Frýdku-Místku. Mám už jednoho čerta 7 leteho a teď čekám vysněnou holčičku. Je někdo odemne z okolí? Jinak jsem 25 týden a vůbec mi nepřijde ze jsem těhotná kdybych necítila pohyby ????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
2.7.18 16:03

@S.a.n.y6444 buď ráda :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
2.7.18 22:59

@MyDestinka a to Jo to jsem rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.7.18 12:41

Ahojky holky.. tak co už máte za sebou testy na těhu cukrovku??? Já ještě čekám na výsledky. Tak snad bude vše v pořádku… A co jinak jak se cítíte? Jak užíváte léta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
19.7.18 19:09

Ahoj :mavam: já už mám.za sebou snad všechny testy. V pátek začínám 30tt a už bych ráda, aby byl konec léta a tak 24.9. ideálně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.7.18 14:50

Ahpj holky ja uz mam davno cukrovku za sebou a vsechno v poradku :) ve stredu jdu na poslední screening, tak jsem zvedava jak malicky vyrostl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
10.8.18 15:13

Teď jsem vás objevila

Ahoj holky ani jsem nevěděla že tady jste našla jsem jen uzavřené skupiny… Mohu se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
11.8.18 18:50

No jasně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.8.18 21:08

@MyDestinka super díky moc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
15.8.18 13:38

Ahoj holky, chtěla jsem se s vámi poradit a přečíst nějakou vaši zkušenost - pokud mate. Jsem dnes 31+2, začal se mi zkracovat čípek, 3 týdny zpátky jsem byla na 30mm, v pondělí jsem byla na 20mm :? Cítili jste někdo zkracování čípku? Já měla v pátek a v sobotu docela bolesti jak při ms, ale neřešila jsem to, tyhle bolesti jen trochu menší mě provází celým těhotenstvím :? V pondělí mám jit na další kontrolu, ale dnes mě od rána opět bolí břicho a bedra jakobych to měla dostat. Klidový režim dodržuji. Chci se jen zeptat, jestli s tím mate někdo zkušenosti a pokud ano, tak jak rychle se vám čípek zkracoval, do jaké míry jw to v pohodě a jestli jste to na sobě poznali ? Nevím, jestli dneska radši zajít na gyndu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
17.8.18 17:32

Jo tak to nevím. Já jsem zase od středy v porodnici, kde mi rozehnavaji předčasný porod :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5434
17.8.18 22:27
@Lulinecka píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se s vámi poradit a přečíst nějakou vaši zkušenost - pokud mate. Jsem dnes 31+2, začal se mi zkracovat čípek, 3 týdny zpátky jsem byla na 30mm, v pondělí jsem byla na 20mm :? Cítili jste někdo zkracování čípku? Já měla v pátek a v sobotu docela bolesti jak při ms, ale neřešila jsem to, tyhle bolesti jen trochu menší mě provází celým těhotenstvím :? V pondělí mám jit na další kontrolu, ale dnes mě od rána opět bolí břicho a bedra jakobych to měla dostat. Klidový režim dodržuji. Chci se jen zeptat, jestli s tím mate někdo zkušenosti a pokud ano, tak jak rychle se vám čípek zkracoval, do jaké míry jw to v pohodě a jestli jste to na sobě poznali ? Nevím, jestli dneska radši zajít na gyndu :zed:

Pokud je ti takhle zajdi na pohotovost oni tě zkontrolují. Radeji bych šla 3× na pohotovost než jít pozdě me bylo stejně a taky jsem raději šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.8.18 11:14

@Nana 33 taky mi to nedalo a byla jsem, naštěstí čípek pořad stejný 20mm, ale do terminu prý asi nedochodím :think: každopádně prý to aspoň tři týdny ještě chce, tak držím nohy u sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.8.18 00:53

@MyDestinka Jak se držíš?? Pořád v porodnici ??
:hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital