Poradna duly
Jana Čurdová
Já 27tt a zatím paráda. Sice už si nevidím na nohy, ale jinak dobrý
žáha zatím pálí jen chvílemi. Bude hůř
zvládla jsem před měsícem cestu do Chorvatska. Jo a do schodů už teda funim ![]()
Zdravím sem tady nová… mám termín 20-22 říjen. Jsem z Frýdku-Místku. Mám už jednoho čerta 7 leteho a teď čekám vysněnou holčičku. Je někdo odemne z okolí? Jinak jsem 25 týden a vůbec mi nepřijde ze jsem těhotná kdybych necítila pohyby ????????
Ahojky holky.. tak co už máte za sebou testy na těhu cukrovku??? Já ještě čekám na výsledky. Tak snad bude vše v pořádku… A co jinak jak se cítíte? Jak užíváte léta?
Ahoj
já už mám.za sebou snad všechny testy. V pátek začínám 30tt a už bych ráda, aby byl konec léta a tak 24.9. ideálně ![]()
Ahpj holky ja uz mam davno cukrovku za sebou a vsechno v poradku
ve stredu jdu na poslední screening, tak jsem zvedava jak malicky vyrostl ![]()
Ahoj holky ani jsem nevěděla že tady jste našla jsem jen uzavřené skupiny… Mohu se k vám přidat?
Ahoj holky, chtěla jsem se s vámi poradit a přečíst nějakou vaši zkušenost - pokud mate. Jsem dnes 31+2, začal se mi zkracovat čípek, 3 týdny zpátky jsem byla na 30mm, v pondělí jsem byla na 20mm
Cítili jste někdo zkracování čípku? Já měla v pátek a v sobotu docela bolesti jak při ms, ale neřešila jsem to, tyhle bolesti jen trochu menší mě provází celým těhotenstvím
V pondělí mám jit na další kontrolu, ale dnes mě od rána opět bolí břicho a bedra jakobych to měla dostat. Klidový režim dodržuji. Chci se jen zeptat, jestli s tím mate někdo zkušenosti a pokud ano, tak jak rychle se vám čípek zkracoval, do jaké míry jw to v pohodě a jestli jste to na sobě poznali ? Nevím, jestli dneska radši zajít na gyndu ![]()
Jo tak to nevím. Já jsem zase od středy v porodnici, kde mi rozehnavaji předčasný porod ![]()
@Lulinecka píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se s vámi poradit a přečíst nějakou vaši zkušenost - pokud mate. Jsem dnes 31+2, začal se mi zkracovat čípek, 3 týdny zpátky jsem byla na 30mm, v pondělí jsem byla na 20mmCítili jste někdo zkracování čípku? Já měla v pátek a v sobotu docela bolesti jak při ms, ale neřešila jsem to, tyhle bolesti jen trochu menší mě provází celým těhotenstvím
V pondělí mám jit na další kontrolu, ale dnes mě od rána opět bolí břicho a bedra jakobych to měla dostat. Klidový režim dodržuji. Chci se jen zeptat, jestli s tím mate někdo zkušenosti a pokud ano, tak jak rychle se vám čípek zkracoval, do jaké míry jw to v pohodě a jestli jste to na sobě poznali ? Nevím, jestli dneska radši zajít na gyndu
Pokud je ti takhle zajdi na pohotovost oni tě zkontrolují. Radeji bych šla 3× na pohotovost než jít pozdě me bylo stejně a taky jsem raději šla.
@Nana 33 taky mi to nedalo a byla jsem, naštěstí čípek pořad stejný 20mm, ale do terminu prý asi nedochodím
každopádně prý to aspoň tři týdny ještě chce, tak držím nohy u sebe ![]()