Poradna duly
Jana Čurdová
@zior my mame pro holku 2 a pro kluka 14 ruznych, takze tam to rozhodovani jeste bude zajimavy ![]()
My máme taky hlavně pro kluka.. S holkou to bude těžký
každopádně vybíráme mezi Oliver, Vincent, Theodor, Benedikt
Což mi připomíná, musím si jít někam na úřad pro povolení když chci použít cizí jméno? Nemám s tím zkušenost. ![]()
My máme doma Matyáše a jak už nevíme, tak druhý bude snad Tadeáš ![]()
My máme teda termín 4.11., ale říkám si, že by bylo milé rijnatko
k mým narozeninám
jinak jména, v tom máme jasno už několik let, co na drobkovi pracujeme ![]()
@koblizeq my měli pro prvního taky jméno hned. Vyplynulo na základě manželovy přezdívky. Máme i pro holčičku, ale s druhým klukem jsme, nevím proč, nepočítali ![]()
Nám vyšlo datum na 11.10. což je docela zajímavý, tak snad se do toho trefíme ![]()
Tak u nás se to odvíjí taky podle toho co to bude jestli 2 kluci tak Jiřík a Zdenda po dedečkach a kdyby jedna byla holka tak Ema takže Jiřík a Ema no a kdyby dvě holky tak ta druhá nevime. ![]()
@zior kdyz to tam pujdes nahlasit, tak ti reknou, jestli to smis nebo nesmis pouzit, maji na to nejaky seznam povolenych jmen.
@zior u nás to bylo jednoduché. Každý jsme v kalendáři jmen vyznačili ty co se nám líbí a shodli jsme se na jednom holcicim a jednom klucicim. Liliana a Matyáš, ale co to bude se dozvíme až u porodu ![]()
@Lucianaa099 Já nejdřív přemýšlela, že by všechny děti začínali na J
1 syn je Jan po příteli bude Jiří tedy, kdyz bude a pak jsem si říkala i Jarouš nebo Jakub je hezké, ale u holek je to Jana a Jiřina a mě prostě ta Ema uchvátila jen chlapovy se to jméno nelíbí moc. ![]()