Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, jak je to teď s tou genetikou??? Prej se mám objednat na screening už v prvním trimestru??? To je to jak se teď dělá nově?? Nejdřív krev a pak UZ? Kvůli vvv??
začala jsem se v tom ztrácet…
@Kača222 No ten prvni se dela v 13tt, me treba budou brat krev v 11tt a ten UTZ az potom, ale nekde se to dela i najednou. S tim objednavanim ti neporadim, muj doktor to dela primo v ordinaci, ale vetsinou se musis objednat na specializovane pracoviste.
No holky já jsem v 10tém týdnu a zatim to vypadá dobře, prcek je jeden a má 2,5 cm
na krev i screening jsem objednaná 10.4. do Apolináře, tak mi držte palce. Ale asi umřu zvědavostí, co to bude ![]()
@zior gratuluji
každopádně nechci strašit, ale první syn se nám ukázal až kolem 30 TT
sice jsem věděla, že to bude kluk, ale potvrzené jsem to neměla
@MyDestinka Teda, to mě ani nestraš. Já už bych nejradši nakupovala výbavu
Ale ono to asi uteče jak voda ![]()
Ještě mi řekněte, jak se vaši partneři sžívali a připravovali na roli otce
budeme mít první a přítel vypadá, že mu situace nedochází. Snad mu to dojde dřív než na porodním sále ![]()
@zior Teť to řeším také šli jsme do umělého a zdálo se, že mimi chce a teď nezájem je jak kus ledu spousta holek píše jak chlapové hladí bříško a povídají ten můj ani h…, už jsem mu to i řekla, že my to štve a on, že mu to nedochází tak sem se ho zeptala kdy se mu rozsvítí?
Takže to vypadá, že radost mám jen já a starší syn s předešlého vztahu. A dost to i působí na mě mám teď na něj díky tomu snad i alergii. ![]()
@zior @Nana 33 klid holky, ten muj se s tim szil asi az par dni po navratu z porodnice, do te doby jsem mela obcas pocit, ze jsem si to dite udelala sama
A ted je to ten nejlepsi tata ![]()
Jinak mam podobnou zkusenost jako @MyDestinka, dceru mi taky potvrdili az kolem 30tt (ale ja jsem vedela, ze je to holka, intuice)
Můj muž je neromantický. Rozhodně na bříško nemluvil a ani ho moc nehladil.
A ani teď neskáče z rostoucího bříška metr vysoko
ale je to super táta
prebaloval, koupal, bere malého sám ven… Je vidět, že ho má rád. Někteří chlapi to mají prostě jinak. ![]()