Lednička Indesit-poraďte!

3420
30.7.08 22:33

Lednička Indesit-poraďte!

Ahoj holky máme ledničku Indesit,a vvzadu na zadní straně je dole taková dírka-na odtok vody.Občas se to ucpalo nějakým fujtajblíkem tak jsem to prošťárala slámkou a dobrý ale teď to prošťourám a do hodiny je tam stojatá voda.
Nevíte někdo co s tím???
Díky MOC Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
30.7.08 22:39

Nemám zrovna Indesit, ale princip je podobný. Zkus vzít vatu na čistění uší a pořádně to vyčistit, mi to jednou taky tak dělalo, a byla tam přilepená usazená špína. Po vyčištění se vrátilo vše k normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
30.7.08 22:48

Taky nemám Indesit, ale Whirpoolku, a děsně mě tenhle vynález štve. Člověk to může čistit furt dokola a pořád se v tom ta hnusná špína usazuje a občas to zapomenu vyčistit a mám v ledničce vodu. Fuj, kolik v tom musí bý bakterií :poblion: . Taky doporučuju pořádně prošťouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
30.7.08 22:48

Sati ted jsem to ještě zkusila tou špachtlí do uší a čisto ni špínka…tuž babo raď :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
30.7.08 22:50

A profučet to brčkem, jestli tam teda narveš hlavu? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
30.7.08 22:51

Tuž to fakt nevím, mi to zatím vždycky zabralo, ještě mě napadá, máš odsávačku na sopláky? Zkusit to vycucnout pod tlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
30.7.08 22:55

No to bych mohla zítra zkusit-na:,–(ím tu na vysavač a zkusím…Jen mě napadlo,kam ta voda tím kanálkem vlastně teče,víte někdo?
Holky jste zlaté,jsem si říkala že to je v dupě,že jsem na to sama-chlop je mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
30.7.08 23:18

Teče do výparníku a pak se odpařuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.7.08 09:21

Jj, vzadu pod motorem je taková menší plastová nádobka do které to stéká a odpařuje se to do vzduchu. Asi se ti ten „špunt“ dostal někde níž :roll: a chce to opravdu profouknout.
Já do té dírky při mytí stříknu i trochu octa, pro lepší pocit :wink: , jednu dobu mě přišlo že je chladnička dost cítit, od té doby co to dělám pravidelně se mi to zdá lepší. J*

• Citovat
  • Upravit
3420
31.7.08 10:13

Holky tak v noci ještě byla akce Z.Nakonec jsme tam nalili trochu sava a zdá se že to zabralo!!!Tak díky moc za všechny rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G.E.
20.7.11 13:10

Nejlepší je ledničku odtáhnout,vzadu vede do nádržky taková hadička tzv.husí krk,tu jsem pořádně prošťourala,pak jsem ji dala do kbelíku,pak jsem do té dírky v ledničce opatrně lila vodu z konvičky a tím se trubice propláchla.No humus humusovatý.
Tak to zkuste!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí